Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 552
  • 949
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде там
Леонор започва последна година от обучението  си.

Мери, датската асоциация за опазване на природата и деца от детски градини и училища откриват днес, седмицата на природата с множество инициативи и дейности на открито за опознаване и опазване на природата.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 22:09 от daviz

# 16
Благодаря за темата, давиз!
Историята на пръстена на кралица София май ми беше най- интересна. А пръстените от Монако ми харесваха най- Много.
Снимка споделена от Хедар Дорак и снимана по време на снимките на With love, Meghan

Харесват ми и двете. Красиви жени, в красиви рокли.

# 17
  • София
Хуан Карлос е голям идиот. Да унищожи ценен исторически артефакт, за да се прави на интересен.

# 18
  • Някъде там
Артемис той си доказва многократно, че не е много умен.Grinning

Меган с много хубава рокля и двете ми харесват.
Добавих още две монархии, който иска да ги погледне. Утре сутрин ще добавя още.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 23:24 от daviz

# 19
Повече информация за последния етап от военното обучение на Леонор. Тя ще се присъедини към четвъртокурсниците, съгласно кралския указ, който регулира образованието ѝ. Курсът е организиран в два семестъра. През първия Леонор ще изучава предмети като общо военно обучение, командирски техники, обучение за служба, логистика, психология и военно физическо обучение. През втория семестър акцентът е върху по-технически и оперативни умения, включително предмети като аерокосмически науки, летателни изпитания и безпилотни превозни средства. Сред останалите предмети, които ще изучава са: управление на въздушното движение, телекомуникации, физика, химия, английски и алгебра. Престолонаследницата ще започне с едномесечно теоретично обучение. През този период тя ще завърши приблизително 50 часа обучение: първо на симулатор CBT (Computer Based Training), след това на по-усъвършенстван симулатор FTD (Full-Flight Training Device), и накрая ще извърши практически полети, придружена от инструктор. В края на обучението си ще е подготвена, за да лети самостоятелно. Леонор ще споделя стая с две момичета. Учебните дни ще започват със ставане в 6:30, следва закуска, занятията започват в 7:40 и продължават до 15:00 часа, когато ще има почивка от един час, след нея уроците продължават от 16:00 до 18:00 часа. След 18:00 часа имат свободно време, в което могат да си почиват или да учат. Вечерята е в 20:30 часа, а вечерният час е в 22:15 часа. Директорът на академията обясни и правилата, подобни на тези, които принцеса Леонор е спазвала през останалата част от обучението си. Военните ще трябва да са постоянно на разположение в свободното си време и да се връщат в академията в рамките на по-малко от час, ако бъдат извикани. Освен това, през почивните дни и празниците ще имат свободно време, за да пренощуват извън центъра, като могат да посещават градовете си или да пътуват, стига да не са дежурни.

Скрит текст:

# 20
  • София
Благодаря за темата, давиз!
Историята на пръстена на кралица София май ми беше най- интересна. А пръстените от Монако ми харесваха най- Много.
Снимка споделена от Хедар Дорак и снимана по време на снимките на With love, Meghan

Харесват ми и двете. Красиви жени, в красиви рокли.
Страхотна рокля на Мегън!
Има ли още снимки?

# 21
Камила в Корнуол днес, където е посетила патронажите си.

Линк с много снимки и видеа от днес:
https://www.gettyimages.com/search/2/image?events=776376636&family=editorial

# 22
Завръщат сееее  🥳

От заглавния пост: фаворит ми е този на Грейс Кели, с трите диаманта - истинска красота.
На Маделин е класически и хубав. Мъжът й какъв хубавец е бил, изобщо не остарява добре, за разлика от нея.
На Летисия не ми прилича на годежен, това си е халка.
На Маргарита е интересен и хубав, но изгризаните нокти и олюпен лак са .... нелицеприятни.
Останалите пръстени са ми откровено грозни!

# 23
  • Някъде там
Максима  на работно посещение днес в инфраструктурния сектор в Амстелвен, Аудеркерк ан де Амстел и Хилверсум. Посещението е фокусирано върху прилагането на кръговата икономика. Секторът има за цел да бъде климатично неутрален до 2030 г., като функционира изцяло кръгово и използва повторно колкото се може повече суровини при изграждането, подмяната, поддръжката и обновяването на инфраструктурата.

Много ми харесва тоалета й днес, като изключим високите обувки, с  по ниски, щеше да ми хареса повече.

Матилде и тя добре изглежда в бяло.
Посещава центъра за грижа "De Vijvers" в Гентбрюге в рамките на кампанията "Te Gek", която от края на септември привлича вниманието към възрастните хора и психичното здраве.

# 24
Матилде е отслабнала. Отива й.

# 25
Ударно работно начало от септември. Харесват ми и трите кралици, без панталона на Максима, който е къс и някак смешен за жена като нея с тази дължина. Но като цветова комбинация е много добре.
Камила изглежда е имала доста натоварена програма.

# 26
  • Майничка
И на Маргарете пръстенът е хубав. Помня, че през седемдесетте тези пръстени "ти и аз" бяха много модерни и в България, само че с перли и с по-дебели халки. Поне десетина познати на нашите имаха почти еднакви. Едната дори занесе да й сменят перлите с кехлибарчета, за да се различава от другите.

# 27
  • Някъде там
Нямах време да добавям още пръстени, от другите кралства, защото са прекалено много, но докато търсех инфото, ми излезе статия с приблизителни оценки на стойността на 25-те най-скъпи кралски годежни пръстени в днешно време и че най- скъпият е този на бутанката, оценен на 1 300 000 паунда – което го прави най-скъпият кралски годежен пръстен с 300 000 паунда над този на Маргрете.

Ето статията от която е инфото.
https://crisscut.stevenstone.co.uk/royals/royal-rich-list/
Потърсих снимка в близък план на пръстена на Джетсун, но не намерих. Някой ако намери да сложи, ако иска.

# 28
Чудя се защо не пишете, а аз не съм се записала в новата тема 🙂
Благодаря, Давиз!
Видях пръстените. Продължавам да харесвам едноцветните, с прозрачен бял камък, някак повече ми се връзва с идеята за годеж.
Предишната седмица имаше някои озадачаващи (не)прояви за мен, но няма да връщам назад.

# 29
  • Някъде там
Птица и аз харесвам бели камъни, но тези с едно централно камъче и златна халка, твърдо не, много детински  ми изглеждат. Този на Виктория, затова не харесвам.
На Раджва ми е фаворит.

Този на Матилде много интересен, но и той не прилича на годежен.

Общи условия

Активация на акаунт