Кралски работи и клюки - септември 2025

• 75 303
  • 949
  •   1
Отговори
# 30
Принцеса Кейт и принц Уилям ще излязат заедно само след няколко дни, тъй като дворецът Кенсингтън потвърди, че двойката ще се завърне на работа след лятна почивка.
Принцът и принцесата на Уелс ще посетят обновените градини на Природонаучния музей по-късно тази седмица, за да видят как децата и младите хора се насърчават да се свързват с природата и да подобряват биоразнообразието в градовете.Както градините, така и паркът са част от движението „Градска природа“ на музея, което има за цел да изгради увереност у хората в опазването на околната среда и да вдъхнови по-зелено бъдеще. От откриването им, повече от пет милиона души са изследвали пространството, като проучванията показват, че младите посетители се чувстват мотивирани да прекарват повече време на открито, след като са посетили градините.По време на посещението, Кейт и Уилям, и двамата на 43 години, ще видят как технологиите се използват за напредък в изследванията за опазване на природата.

Кейт е патрон на музея от 2013 и една снимка от събтие по откриване на нова зала в музея, може би е от 2017г., не си спомням тази рокля, нито сандалите, много е свежа и сладка на тази снимка.

# 31
Кралят е в ораторията „Свети Филип Нери“ в Бирмингам след канонизацията на кардинал Джон Хенри Нюман, разглеждайки исторически предмети в библиотеката и личните вещи на кардинала в стаята му, недокоснати от смъртта му през 1890 г.

# 32
Обувките на Катрин са един път !

# 33
  • Някъде там
Kloosterkwartier е вдъхновен от идеите на сестрите францисканки, които са свързани с град Вегел от 180 години. Кралица Максима посети общността, в която хората и организациите се подкрепят взаимно и развиват съвместни дейности.

И днед много хубав тоалет, съчетан добре със сандалите.

Сутрешен  ангажимент за Мери. Среща с борда на директорите на фондация "Мери" за обсъждане на нови програми за младежките и детски общности.

По късно ще има и втори ангажимент.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 18:43 от daviz

# 34
Красиви обувки на изящни крака - красива гледка!

# 35
Страхотни обувки и страхотни крака. Това е цялостния аутфит.

Принцесата се появи в бледосиня рокля с къс ръкав от Preen by Thornton Bregazzi, с пола до коляното с волани и вталeн корсаж . За да завърши визията, тя избра лилава чантичка клъч и остави любимите си обувки на  на висок ток в телесен цвят у дома. Мидълтън не можа да устои на обувки на висок ток, носейки високи черни сандали Prada на стойност 650 евро, които подчертаваха безупречния ѝ педикюр.

Новата ѝ прическа,  разкрита преди няколко дни на Уимбълдън , продължава да я прави да изглежда по-елегантна от всякога, дотолкова, че е наречена „коб“ – комбинация от „боб“ и буквата „К“ от нейния инициал. Кейт за пореден път се потвърждава като икона на красотата и изтънчеността: коя жена не би искала да притежава нейната грация и чар, особено по време на официални събития като това.

# 36
Кралицата, като кралски полковник, по време на посещението си в 4-ти батальон на Рейнджърския полк (4 RANGER) в казармата „Ню Нормандия“, Алдершот, за да научи повече за работата на поделението и да се срещне с членове на батальона и техните семейства.

Кралица Камила държи брошка, която ѝ е била подарена по време на посещението ѝ в 4-ти батальон на Рейнджърския полк (4 RANGER) в казармата в Нова Нормандия.
Кралят официално откри новата университетска болница „Мидланд Метрополитън“ в Бирмингам и се срещна с медицински специалисти, доброволци и пациенти в затворената ѝ „Зимна градина“ с площ от 4000 квадратни метра.

# 37
Бижутерът създал годежния пръстен на Шеха Макра в пост в инстаграм.
Разкошен 11+ карата пръстен за над 1.1 млн

Параметрите

# 38
  • Някъде там
Ще се окаже, че някои шейхове, са по стигнати от рапър с обикновен произход,.Grinning
Страхотен е пръстена и много отива на излъчването на Махра.

Както всяка есен по това време, Мери връчва паричните награди за научни изследвания на фондация „Карлсберг“ за 2025 г.
За разлика от предния с цветя, този костюм много ми харесва. Носен е  и друг път.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 21:25 от daviz

# 39
Според мен я разширява панталона, но е разчупване на стандартни визии и става.
Пропуснах да кажа, че годежните пръстени на Рания и Раджуа много ми харесаха. Не е случайно, че са в челните позиции по цена от списъка.

# 40
Чудесна активност на кралските дами. Прекрасни, смислени и значими прояви!
Много мощно начало на новия сезон.

Много е сладка Леонор! Обичам го това момиче 🥰

# 41
  • София
Чудесни са трите М-та. Мери много ми харесва, свеж и нестандартен тоалет, прекрасна както винаги.
Максима и Матилде в бяло също ми харесаха. Матилде наистина изглежда отслабнала. Напоследък е на периоди, ту напълнява, ту отслабва.

# 42
Още снимки от откриването на болницата в Бирмингам:

Колко много хора го гледат от високите етажи, не могат да се съберат всички около Чарлз.

# 43
  • Някъде там
Чудесни са трите М-та. Мери много ми харесва, свеж и нестандартен тоалет, прекрасна както винаги.
Максима и Матилде в бяло също ми харесаха. Матилде наистина изглежда отслабнала. Напоследък е на периоди, ту напълнява, ту отслабва.
Отслабнала е малко да. Не е много, но за 40 дни откакто не сме я виждали си личи.
Ето я на 20 юли на концерта за празника на Белгия.

Ето я и вчера.

# 44
Чарлз и Камила са приятно активни и вдъхновяващи за възрастта си. Явно монархията се справя и в намален състав. Кралицата е с рокля, която ми е любима, а ведрото и изражение носи отлично настроение.

Общи условия

Активация на акаунт