Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 649
  • 949
  •   1
Отговори
# 105
От показаните рокли на Армани най-много ми харесва Матилде. Но тази на дъщеря и, изобщо не и подхожда.
Прекрасна е и булчинската на Беатриче.
Костюма на Мери не ми харесва. Не знам дали е от снимката или от позата, в която е снимана, или просто костюма не ми харесва.

# 106
  • Някъде там
Коя от двете на Елизабет не й подхожда ?

Забравих да пиша колко ми харесаха тоалетите на Маделин от рекламата на марката й. Особено цветовете.
Снимката с децата е малко анимирана, но е рекламна и на това го отдавам.

# 107
Ето тази. Много я състарява, не е за.толкова младо момиче.
Май не мога да сложа снимката. Става.въпрос за синята,  на снимката е с баща си.

# 108
Матилде има сериозна колекция, много красиви неща имат и останалите дами.

Мери в много красив Армани костюм. Цветът страшно много ми харесва 😍

Днес пък много ми хареса шлиферът ѝ.
Костюмът на Мери въобще не ми харесва. Цветът е скучен . И това , че е Армани не го спасява.

# 109
  • Някъде там
Ето тази. Много я състарява, не е за.толкова младо момиче.
Май не мога да сложа снимката. Става.въпрос за синята,  на снимката е с баща си.
Видях, благодаря.
Честно казано на мен и другата не ми харесва, особено.  Майка й има доста по красиви, но то няма как всичко да е красиво или всичко да ни е по вкуса.

Рания на конференцията  Mexico Siglo XXI.

По-рано днес на конференцията Mexico Siglo XXI в Мексико Сити, където говорих за необходимостта да преосмислим какво наистина определя човешкия прогрес, как войната в Газа постави под въпрос глобалните предположения и колко е важно да се опираме на собствените си култури, когато определяме ценностите си.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 23:07 от daviz

# 110
  • Майничка
Харесват ми роклите на Армани на младата Рания, много драматичен фасон имат. На Матилде са по-стандартно принцески.

# 111
  • Някъде там
Маделин и Крис на 50-годишнината на Карл-Йохан Персон, шведски предприемач и председател на борда на директорите на модната компания H&M, която е основана от дядо му, а самият той е бил главен изпълнителен директор от 2009 до 2020 г.
Страхотна. Много красива визия.

# 112
Нещо в бюстието роклята не ми харесва. Но Маделин си е красавица!

# 113
  • София
Много е красива Маделин и роклята е драматична. Харесва ми съчетанието с тъмночервените, разкошни сандали и клъча. Страшна мацка!

# 114
Страхотна Маделин-дизайн, цвят, модел, много впечатляваща.
И Рания е страхотна в белия костюм.

# 115
Изобщо не ми харесва Маделин в този тоалет, това златно отива на брюнетка, но на светла жена като нея не стои добре, слива се с цвета на кожата, обезличава я. Кройката е странна, бюстивто стои грозно.

# 116
  • Някъде там
Много е красива Маделин и роклята е драматична. Харесва ми съчетанието с тъмночервените, разкошни сандали и клъча. Страшна мацка!

Ооо в близък план още по-красива. Тя си е красавица, с тази визия го е подчертала.
Много ми харесват роклите на Johanna ortiz.

Рания е почела Армани с чантичката си.

А обувките й са жестоки.

# 117
Страхотен и много информативен линк за Кенсигтън. Благодаря много, Птица. С удоволствие изчетох всичко, защото от много време ме гризеше любопитството за разпределението вътре и къде кой апартамент се намира.
Тъй като за мен Даяна беше и все още е абсолютна модна икона, стаите й си ги представях малко по по-различен начин. Има доста натурии за моя вкус, но ми беше много интересно всичко написано.

# 118
Роклята на Маделин като цвят и кройка не ми допада, но това, което изобщо не ми харесва е тази дупка под бюста, от която се виждат гърдите. Откога толкова разголено е приемливо за кралските дами!? Според мен трябва да се обличат доста по-премерено и да показват класа и стил, тази рокля е подходяща за някоя холивудска актриса или друга знаменитост, а не за кралска особа.

# 119
Погребението на Нейно Кралско Височество херцогинята на Кент ще се състои в Уестминстърската катедрала във вторник, 16 септември, от 14:00 часа.
Това ще бъде първото кралско погребение в Уестминстърската катедрала от построяването ѝ през 1903 г. То ще отбележи първото кралско католическо погребение в съвременната история.

По-късно днес:
Като съответни патрони на уелското и английското ръгби, принцът и принцесата на Уелс ще присъстват на мачовете Уелс - Фиджи и Англия - Австралия от Световната купа по ръгби за жени този следобед.

Общи условия

Активация на акаунт