Някой да е ходил в комплекс Барите в с.Чернево до Варна

• 36 020
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
Мерси за инфото, ще пропуснем този обект значи Grinning. Сега ще видя този хан.

# 61
В Калимански хан пърленките също са невероятни  Heart EyesДаже на мен лично по- ми харесват от на Барите

# 62
В Калимански хан пърленките също са невероятни  Heart EyesДаже на мен лично по- ми харесват от на Барите

Хубава им е кухнята, да, но миналата година мои близки са ходили лятото в градината и казаха, че е имало някакво страшно нашествие от мухи, покривали са си салатите със салфетки.
Аз съм ходила винаги в по-студено време и сме сядали вътре.

# 63
Да, и ние бяхме вътре. Обаче това за мухите сигурно е вярно, защото ми направи впечатление, че хладното време, което уцелихме, има доста мухи. Не бяха толкова много, че да ни пречат, но сигурно в жегите са повече.

# 64
А в Чукурово Чифлика ходил ли е някой скоро да каже как е ???

# 65

Скоро не, но преди две години беше отвратително.

# 66

Ох, какво беше това, звучи ми адски познато, но не мога да се сетя дали само съм чувала или съм ходила  ooooh!

# 67

Ох, какво беше това, звучи ми адски познато, но не мога да се сетя дали само съм чувала или съм ходила  ooooh!

Ето го, но на по- мизерно място аз не съм била. Мръсно, запуснато, миниатюрни стаи и бани, липса на топла вода и най-гнусната "механа". Не можах да се насиля да ям от храната, но другите казаха, че е била посредствена.

# 68

Ето го, но на по- мизерно място аз не съм била. Мръсно, запуснато, миниатюрни стаи и бани, липса на топла вода и най-гнусната "механа". Не можах да се насиля да ям от храната, но другите казаха, че е била посредствена.

А да, сетих се, мерси  Peace
Ходила съм само на разходка там, мисля че обядвахме дори, но беше доста отдавна и не помян много. Наистина, май беше по-битово от необходимото  Whistling

# 69
Да се изкажа пак по темата.......Ходихме на Барите преди няколко дни и ..........страхотно е!!! Разширено,обновено.Децата играха като невидели.....Момчил каза''Мамо,това е любимото ми място'' Mr. Green След 23ч има нестинари. И мухи има, но хората не са виновни.
На Калиманския хан също не е зле, но кухнята не ми харесва много много.И там има мухи  Mr. Green

# 70
  • Варна
Ние ходихме в неделя...останах очарована...наистина е рай за децата...бягат, скачат, дивеят...има животни...басейнче...много, много ми хареса  Crazy ...само менюто ми се видя малко бедно, НО това не би ми попречило да отида пак...и пърленките наистина са невероятни  Mr. Green

# 71
Някой може ли да ми каже цените за нощувки на Барите сега, че нещо са изчезнали от сайта им? Благодаря предварително.

# 72
Задължително ли е да правим резервации, например за обяд? Мислим скоро да го посетим, та се чудя?! newsm78

# 73
Някой може ли да ми каже цените за нощувки на Барите сега, че нещо са изчезнали от сайта им? Благодаря предварително.
Май месец двойка стая + закуска(баница с айрян) беше 50лв.
Редовно ходим.Е, няма такива вкусни пърленки другаде.
И аз споделям мнението, че е рай за децата.

# 74
  • Варна
Задължително ли е да правим резервации, например за обяд? Мислим скоро да го посетим, та се чудя?! newsm78

не мисля...ние отидохме в неделя...времето беше прекрасно и имаха места пак... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт