Звездни Компромати- Септември'25

• 302 386
  • 3 308
  •   3
Отговори
# 1 590
Наистина ли е Богданска това на афиша във Верона, не ми прилича много на нея.

# 1 591
Съседки сме с Пепе и съм я засичала. Много грозно впечатление имам от поведението ѝ и отношението към децата.
Е, разкажете повече детайли де, какво само загатвате така и да се чудим цяла вечер 😀

# 1 592
Паола на Преса на 7 вече. Тук е с батко си, от предна връзка на Павел с една дето Гущера я тагваше по сторита, да дразни ПаЛуна, тя и беше приятелка преди… Бе сложно е😆😆😆

# 1 593
Паола на Преса на 7 вече. Тук е с батко си, от предна връзка на Павел с една дето Гущера я тагваше по сторита, да дразни ПаЛуна, тя и беше приятелка преди… Бе сложно е😆😆😆

Прилича на майка си след операциите

# 1 594
Мдааа, поредното оригинално пожелание в социалните мрежи.
Също така и много оригинална украса, как не съм се сетила досега за такава!?

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 21:00 от mardji1

# 1 595
Съседки сме с Пепе и съм я засичала. Много грозно впечатление имам от поведението ѝ и отношението към децата.
Е, разкажете повече детайли де, какво само загатвате така и да се чудим цяла вечер 😀
Нищо кой знае какво. Живее над Царско село в един апартамент. Разминавали сме се из големите магазини в квартала и съм я виждала как хока децата и как се държи с тях. Няколко пъти съм я виждала и ми оставя неприятен вкус и усещане, че това усмихнато фалшиво инстаграм момиче се усмихва на децата си само за снимки..

# 1 596
  • До морето
Мдааа, поредното оригинално пожелание в социалните мрежи.
Също така и много ориганална украса, как не съм се сетила досега за такава!?

Оригинално, неоригинално - когато детето иска Лабубу, получава Лабубу!

# 1 597

И все пак всички поддържат добри отношения, защото шантавата майка нещо на пияна глава се беше опитвала да се лигави с Преслава онлайн, което не е хубаво.

# 1 598
Да, какво и е на украсата? За дете на 7 какво да е? Такова си е избрала.

Тая майката на момчето, като се почерпи ги пуска едни … тя онлайн магазин има където продава уникални китайски боклуци по 10 пъти по скъпо. Едни кундри висях в сайта беха 30 лв, при нея 210😆😆 Ма щом има будали, бизнесът ще си вЪри

# 1 599
Какво му е лошото на пожеланието?
Все си мисля, че всеки родител иска детето му да е здраво и щастливо.
По-добре от разни наричания, орисвания, енергии и всякакви подобни изпълнения, които се ширят сред родния "елит".

# 1 600
Нищо й няма на украсата, нито на "прочувствените" слова.
Просто са кич и банални.
Що се отнася до това каква да е украсата за РД на 7-годишно, сещам се за поне 7 варианта, според мен са наистина интересни и подходящи.
Моля да ме извините, но не можем всички да харесваме надути балони от Тему или Шейн.
Дидичка, имам предвид, че сме го чели вече хиляди пъти, как пък някоя не постна нещо измислено от нея, ами само копи-пейст.

# 1 601
Наистина ли е Богданска това на афиша във Верона, не ми прилича много на нея.
Наистина. Ето още една

# 1 602
Пуснах си началото на "България търси талант" и се хванах за главата: подмазване, превъзбуденост, пренавитост, изкуствен смях, Катето Евро - със смеха и поведението на малцинствена българка, Галена - в апогея на тунингите си, Вергов - апатичен и леко презрителен, Цитиридис - толкова признателен, че са го поканили, че не може да се успокои...
Пълно фрийк шоу.

# 1 603
Днес има едно да се търкаля из нета - почват реалитита, пуснете си телевизора, по възможност от по-високо.

# 1 604
Г-жа Санчес-Безос и Ана Уинтур, която ми изглежда малко дистанцирана, въпреки усмивката. Лорънката започва да изглежда малко оцъклена от очакванията към нея и от ухилено насисено бичменце започва да става някакво напрегнато Барби с леко странен поглед.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт