Звездни Компромати- Септември'25

• 302 188
  • 3 308
  •   4
Отговори
# 1 725
  • софия
Когато пуснаха новината за черното животно, за да отклонят вниманието, за негов собственик се спрягаше един бизнесмен, притежател на кораби, но не знам той с какво жителство се определя и дали е собственик на това "возило".
В последно време все някакви (роднини на) фактори правят анилогични катастрофи и го отнасят невинни хора. Разпад.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 07:21 от zvаnchе

# 1 726
Тая майката на момчето, като се почерпи ги пуска едни … тя онлайн магазин има където продава уникални китайски боклуци по 10 пъти по скъпо. Едни кундри висях в сайта беха 30 лв, при нея 210😆😆 Ма щом има будали, бизнесът ще си вЪри
Не само това, ума ми не побира, как това чучело си представя, че може да върти бизнес. Преди време с моя приятелка си поръчахме по едно палто от нейните. Моята приятелка не се хареса с него и го върна. Тази кукувица се кри месеци наред за да не върне парите, какви ли не циркове игра, накрая така и не ги върна и я изнуди да си избере други артикули...

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 06:47 от alvelina

# 1 727
Тук не се ли писа преди време, че черната пантера е на Домусчиеви?

# 1 728
Тук се пишат много работи за много хора. Без претенции за достоверност. Предположения само.

# 1 729
  • Glasgow
Това е друга катастрофа и кола значи😓 аз видях един разцепен на две Мустанг, починал е шофьорът

# 1 730
Жокерче, разцепения мустанг е в София, а тази червената кола е катастрофирала във Варна, изпреварвали се и така станала белята.

# 1 731
Apple TV+'s Primetime Emmy Party

Seth Rogen
Скрит текст:

Catherine O'Hara
Скрит текст:

Patricia Arquette
Скрит текст:

Kathryn Hahn
Скрит текст:

Adam Scott
Скрит текст:

Britt Lower
Скрит текст:

Michael Urie
Скрит текст:

Nyle DiMarco
Скрит текст:

# 1 732
Тук се пишат много работи за много хора. Без претенции за достоверност. Предположения само.
Извинявайте, че нахлувам в темата. Само чета, че нямам какво звездно да кажа, но понеже съм от града на пантерите и ламборджинитата из града упорито се говори, че собственик на животното е местен бизнесмен, собственик на фирма за асансьори. Този с ламборджинито е друг,може би най-известният бизнесмен в града, собственик на фирма за алуминиева дограма.

# 1 733
А кой е този с мустанга. Никой нищо не каза.

# 1 734
Андрей и Емануела също са имали първокласник. Емануела тук ми харесва, не знам дали е от дрехите, но по-добре изглежда.
Скрит текст:

# 1 735
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Звездите ми говорят, че катастрофиралият с лъскавата кола е и собственик на пумата, дето избяга.
това разцепената на две кола от София ли е? Брутално изглежда 😓?
От София, на Ботевградско шосе, на излизане от София,  видяхме го два часа по късно. Ужасно нещо...

nikname - Кеспанок, внасял е коли от Щатите, падал си по бързи коли и високи скорости, бил е на 48 години...

# 1 736
  • София
Катрин О'Хара много отслабнала..

Относно катастрофите - имам чувството, че само при нас стават такива зверства! Така ли е? Или не получаваме новини от чужбинските такива, ако има въобще...?

Вече всеки път, тръгнем ли на някъде на път, ме обхваща тревожност, сърцебиене и страх дали няма да ни се случи на нас!

# 1 737
Емануела, на Андрей, трябва да се снима само с рокли, не с панталон или клин.

# 1 738
Разбира се, че има. Диого Жота и брат му как се размазаха с над 200 км.

# 1 739
nikname - Кеспанок, внасял е коли от Щатите, падал си по бързи коли и високи скорости, бил е на 48 години...
Не е той! Човекът си е жив и здрав
https://www.facebook.com/share/v/16BBxDdSwK/

Общи условия

Активация на акаунт