Звездни Компромати- Септември'25

• 301 021
  • 3 308
  •   3
Отговори
# 1 740
  • Glasgow
Карайте разумно, казва, но то такава кола изобщо може ли да се кара разумно, 850 кс

# 1 741
Ооо, Дейвид Холидей... онзи симпатичен рус момък, дето каза, че от майка си е запомнил на български как като дете му казвала "сладко дупенце на мама"... Явно мнооого съм остаряла!

Как 17 години?! И тези не се ли ожениха по-скоро... Нещо времето ми не работи правилно явно.

То и аз остарях щом викам “готин” на един 66ти набор 🙈, но Давид е в полезрението ми още от онзи звезден хит High през 90те, че даже си го слушам в колата като съм в настроение!
Силви си е българска майка, баба, че и вече три пъти прабаба и това за сладкото дупенце си е съвсем нормално!
Аз цялата фамилия Смет си я следя, нищо с българска жилка не ми е чуждо!

За Карла и Никола, подписаха брак в началото на 2008, времето лети!

И понеже французите нещо хич ги няма в светските хроники тези дни, след Мадс и Хане, предлагам още една магнетична, любовна история, тази на Cillian Murphy и Yvonne McGuinness :
Скрит текст:

Любовната им история започва в средата на 90те, когато Килиън е рокмузикант и среща Ивон (през 1996) на концерт на групата си, когато е само на 20 и живее във вихъра на танца - “Беше време на музикални експерименти, надежди и всякакви възможности, когато се появи Ивон като един спокоен пристан сред бурята!”, споделя той.
Тогава тя е на 24, млада ирландска надежда в артистичните среди и веднага си допадат - креативни, авантюристични натури, които мигновено се разпознават и привличат. Гледайки назад във времето, Килиън споделя, че “Ивон винаги е била абсолютната константа в цялата тази лудост”, това е простичката, но трогателна истина за връзката им през годините.
Подписват брак през 2004 и създават семейство, раждат им се две момчета, през 2005 и 2007. И въпреки нарастващата популярност и главоломен успех на Килиън в киното и телевизията, той не позволява цялата тази суматоха да рефлектира върху най-голямото богатство в живота му - неговото семейство.
След 14 години в Лондон, ирландското семейство се завръща към корените си и се установява в Дъблин през 2015 - Килиън споделя как решението било продиктувано от взаимното им желание да дарят синовете си с щастливо детство в близост до баби, дядовци, братовчеди. Спокойният живот с Ивон и децата, това е неговата идея за щастие, известността никога не е била самоцел за него.
“Най-щастлив съм като приготвяме вечерята всички заедно у дома.”
След почти 30г заедно, връзката им е по-силна от всякога. Ивон продължава с артистичната си дейност, а Килиън - с актьорските си проекти.
Но това, което най-вярно отразява същността на нещата, са думите му :
“Моят живот е с нея. Всичко останало е работа.”
Вдъхновяващо❤

# 1 742
Мария в работно облекло
Скрит текст:

# 1 743
  • Glasgow
Извинявам се, че развалих сутрешното матине, вместо да си говорим за готини коли Sad Просто съм от ниската работническа класа и го свързвам с това, ако ще и совалка да кара.
Сега се сетих, че съм чела, че Роуън Аткинсън-Мистър Бийн - е колекционер на коли и има впечатляващ автопарк, но къде ги кара нямам идея.

# 1 744
  • Пловдив
Кой тоя Паскал сега...? Не беше ли друго името на собственика или е прехвърлен, а може и поставено лице.

# 1 745
Как подставено лице… https://paskal-doychev.com/

# 1 746
Цветка с нова чантичка
Скрит текст:

# 1 747
Звездите ми говорят, че катастрофиралият с лъскавата кола е и собственик на пумата, дето избяга.
това разцепената на две кола от София ли е? Брутално изглежда 😓?
От София, на Ботевградско шосе, на излизане от София,  видяхме го два часа по късно. Ужасно нещо...

А кой е този с мустанга. Никой нищо не каза.
nikname - Кеспанок, внасял е коли от Щатите, падал си по бързи коли и високи скорости, бил е на 48 години...

Тази публикация съдържа изцяло погрешна информация.
1. Катастрофата на Ботевградско е с тунингован Мустанг.
2. Въпросният човек, когото споменаваш, вносител на такива коли, коментираше защо тази кола е опасна. Не е той катастрофиралият.
3. Катастрофата във Варна е с друга кола - Ламборгини, и за нея се твърди, че собственикът на колата е и собственик на избягалата пума.

# 1 748
  • Пловдив
не, че не може...ама го обърках със собственика на Роял Спа във Велинград, има и бизнес сграда в Пловдив и още кво ли не...

# 1 749
В цялата схема с катастрофирали коли как изкочи Паскал? Той е карал на Ботевградско ли? 78набор доста заработил Rolling Eyes

# 1 750
😆 Не. Той карал Бентлита.

# 1 751
  • Glasgow
Онзи е по симпатичен визуално Grinning

# 1 752
Паскал и катастрофите са две отделни сюжетни линии. Паскал изскочи покрай темата за скъпите и бързи коли, като собственик на такива, не че той е причинил нещо.

# 1 753
Gigi Hadid снима за Maybelline
Скрит текст:

# 1 754
Богданска и Петканов изпращат сина си в първи клас. Петкан с подобренията по-добре изглежда.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт