Звездни Компромати- Септември'25

• 301 072
  • 3 308
  •   3
Отговори
# 1 845
Оооо не! Наистина ли?
Толкова много я харесвам, винаги ми е била много красива и добре сложена в тяло. Сега е изпита и изобщо не ми харесва.
Ванеса Уилямс е дори рекламно лице на вълшебните инжекции.

# 1 846
  • Враца
Ванеса Уилямс е дори рекламно лице на вълшебните инжекции.
Не знаех.
Но пък изглежда много добре, а и тя си е била цял живот красива и стройна.
Може да е имала едни 5 килца нагоре, но за нейната фигура е била просто по-женствена, не и дебела.

# 1 847
Не знаех и аз за Ванеса Уилямс, но наистина е адски слаба. В лицето обаче е супер, много свежа и въобще не може да и даде човек годините.
Гледах я преди няколко месеца в "Дяволът носи Прада" в лондонския Уест енд, разкошна беше и направи страхотна Миранда. После я видяхме и когато си тръгваше - много мила, земна и търпелива, с невероятна харизма. Можеш само да я гледаш в захлас.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 06:55 от Дидичка

# 1 848
  • София
Въобще не вярвам на тази история с Бербатов.

# 1 849
  • Наблизо
Оф извинявам се,обърках със Серина Уилямс.
Но напоследък всички са все много слаби и честно казано е много вероятно да са вълшебните инжекции в повечето случаи.

# 1 850
Kim Cattrall
Скрит текст:

# 1 851
  • София
Лукс Паскал, трансджендър сестрата на Педро Паскал за списание ELLE.
Скрит текст:
Лейди Гага в сътрудничество с Haus Labs.
Скрит текст:
Деми Ловато за списание PAPER
Скрит текст:
Лора Кармайкъл за списание Numéro
Скрит текст:

# 1 852
Haus Labs си е бранд лично на Гага, не е в сътрудничество.
Паскал, ако си махне кокалчето на гърлото, си е на вид жена от всякъде...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 14:26 от Moderator1

# 1 853
Една платинено руса Джей Ло

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 854
  • Glasgow
На мен ми харесва тази сестра Паскал визуално, ако не знам няма да забележа.

# 1 855
Сестрата на Паскал си е жена, както и да погледнеш. Ако не пишеше, щях да я сметна за хубава (биологична) жена. Добре са се справили, каквото да е преминала, за да изглежда така сега.

# 1 856
Снаха Халваджиян била рожденичка тези дни. А в неделя си пазаруваха семейно с децата в България мол, в Била. Тя изглежда много добре - стройна, висока. Той е изрусен, прегърбен и леко заоблен. Децата са готини.

Скрит текст:

# 1 857
Косата ѝ е отново ужасно изрусена и изгорена, поне каквото е останало от нея. И тя голям зор да е руса и с пет косъма на главата… тия фризьори грам ли не ги съветват не знам.

# 1 858
По повод Бербатов, спомням си, че преди доста години попаднах на интервю на майка му, една семпла женица, която звучеше приблизително така: по-добре, че са навън, тук много им завиждат и като го видят по улиците, го притесняват. Навън го уважават и няма завист както завиждат в България.
Футбол никога не съм харесвала, не следя как се развива българскит спорт, но интервюто не мога да го забравя години наред.

# 1 859
По повод Бербатов, спомням си, че преди доста години попаднах на интервю на майка му, една семпла женица, която звучеше приблизително така: по-добре, че са навън, тук много им завиждат и като го видят по улиците, го притесняват. Навън го уважават и няма завист както завиждат в България.
Футбол никога не съм харесвала, не следя как се развива българскит спорт, но интервюто не мога да го забравя години наред.
Кое не е вярно от онова, което е казала? Същото го виждаме и днес с Григор.

Общи условия

Активация на акаунт