Звездни Компромати- Септември'25

• 302 640
  • 3 308
  •   2
Отговори
# 2 460
  • Пловдив
Имаше - Димо беше в изпитателния срок на друго условно наказание.

# 2 461
Бийбър що е с една чехла Stuck Out Tongue Winking Eye
С две е, различен цвят са.

# 2 462
Juliette Binoche на представянето на "In-I In Motion" на 73 Международен филмов фестивал в Сан Себастиан
Скрит текст:

# 2 463
  • Glasgow
Ламин Ямал вчера докарал цялата рода на церемонията за Златната топка, много майтапи из нета. Хем е мило, хем  е малко смешно. Не знам кой кой е и гаджето дали е там, при него имаше много майтапи преди, че той на 18г спи с 30 годишна, а баща му на 30г спи с 18 годишна, като предполагам цифрите са натамънени за драма ефект
Скрит текст:

# 2 464
Григор Димитров и Ейса в Милано.

Скрит текст:

# 2 465
Гришо се разделил с личния си треньор Джейми Делгадо, с когото работи през последните три години.

# 2 466
Angelina Jolie на представянето на "Couture" на 73 Международен филмов фестивал в Сан Себастиан
Скрит текст:

# 2 467
Противно на всички алабализми, че русата коса подмладява, според мен състарява точно толкова, колкото и черната/твърде тъмната. Анджелина с малко по-къса кестенява коса с блясък и само със спирала на миглите (без тия пластове сенки), руж и свежо червило, ще свали десет години.

# 2 468
Анджелина я гледах в две интервюта през последните седмици, и все едно е друг човек. Не знам на какво се дължи, но говоренето й, излъчването й, все едно не е Анджелина.

# 2 469
Друг човек е, да. Няма го щастието, флиртът, изглежда дълбоко тъжна, погледът й е угаснал.

# 2 470
  • Glasgow
Насар се показал официално с волейболистката
Скрит текст:

# 2 471
Имам да пиша малък ферман и, о чудо, не е за Редфорд🙈😅, нооооо анекдоти и готини моменти се трупат, събирам ги като пчеличка😂, ще дойде и техния ред💪
И докато тоз рус ангел ме залива с усмивки денонощно от мрежата😍, животът си тече и трябваше Жокер да ме пита тази сутрин преди седем, за майката на Дембеле, за да забележа, че са дали Златната топка😂😂
Бг мамите ме изпреварихте с новината, аз дето съм тук на място😅, опасни сте! Обаче главата ми е сега в Юта, явно затова🙃🙃🙃
Благодаря на Жокер, че ме изведе от неведението🙌
Имам малко информация за Дембеле, понеже знам, че те вълнува - превеждам по-долу⚽ (Да вметна, че изрусения келеш Ямал е всячески оплют и сринат със земята тук понеже се държа като говедо на награждаването).
За Дембеле
Скрит текст:

Зад сълзите на новоизбрания най-добър футболист в света за 2025, стои една жена, Фатимата, неговата майка.
Рядко излизаща пред прожекторите, тя споделя огромната си гордост след невероятното признание, с което е дарен сина й : “Да си представиш сина си като най-добрия играч в света, си е лудост…и въпреки всичко, не съм изненадана.”, казва тя пред пресата.
От детството му до подписването с Барса през 2017 и впоследствие с ПСЖ през 2023,
тя е плътно до него през всички етапи на професионалното му и лично, израстване.
Днес тя споделя ценностите, които ги обединяват : земен характер, солидарност и семейни ценности преди всичко.
(Видяхме го как искрено си поплака и се поуспокои в обятията на майка си, която се качи на сцената да го прегърне и сподели голямата му радост.)
“Цял живот съм работила, за да му осигуря учението, футбола, винаги съм се раздавала на 200% без да мисля за себе си и сега Осман прави същото за майка си.
Грижи се за мен така, както аз се грижех за родителите си. Животът ми се промени, но дълбоко в себе си, ние си останахме същите обикновени хорица.”, казва тя.
В Париж, след церемонията, го посрещнаха и носеха на ръце буквално, градът беше негов! Абсолютно заслужена радост🙌

# 2 472
Gucci Spring Summer 2026 fashion show по време на Седмицата на модата в Милано

Serena Williams
Скрит текст:

Gwyneth Paltrow
Скрит текст:

Anna Wintour
Скрит текст:

Lila Moss
Скрит текст:

# 2 473
Друг човек е, да. Няма го щастието, флиртът, изглежда дълбоко тъжна, погледът й е угаснал.
Операциите също оказват влияние.

# 2 474
  • София
Анджи е на 50 и изглежда супер според мен. Харесва ми много повече от Гуинет, която е само 2 години по-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт