Звездни Компромати- Септември'25

• 303 013
  • 3 308
  •   3
Отговори
# 2 445
Туй момче, мъж ли е или "приятелка" е? Не съм го виждала да се появява с житейски партньор.

# 2 446
  • на село
Естествено, че колата на Калина ще е евтина. Знаем как се правят данъчни оценки в България. Това е бил минимумът, на който е било възможно да изпилят сумата. Като гледам каква голяма глоба и присъда са ѝ сложили…

# 2 447
  • Пловдив
Добре, де, осем месеца условно освен глобата. Вие колко години ефективно затвор предлагате за пияно каране без пострадали?
Да, знам, че е опасно, и не, никога не съм карала пила.

# 2 448
За съжаление, това "условно" няма никакъв ефект и се повтаря. Само добрият случай е предпазил околните около Токев, Димо и т.н.

За мен следва отнемане на шофьорска книжка. Завинаги.

# 2 449
  • Glasgow
А с Димо какво се случи, ще има ли затвор като Токев? Защото доколкото помня той не е карал, ами е до колата

# 2 450
Поне глобата трябва да е по-висока....

# 2 451
  • Пловдив
Димото беше осъден на затвор ефективно на първа инстанция и тук се обсъждаше това преди няколко месеца. После какво стана - дали се е произнесъл и СГС, не знам.

# 2 452
Elsa Pataky
Скрит текст:

# 2 453
Тояа дъщерята Кацарова ли е,
Joy

Прилича на амортизирана Мария Илиева
Скрит текст:
Яко се е опънала и тя … от богините ще да е Simple Smile

# 2 454
Ама нещо се е опънала в другата посока... 🤔 Не настрани, а нагоре и надолу.

# 2 455
Моника Белучи и Тим Бъртън са обявили преди 1-2 дни че са се разделили. (Ако е писано, извинявам се-имах много да наваксвам)..

# 2 456
Естествено, че колата на Калина ще е евтина. Знаем как се правят данъчни оценки в България. Това е бил минимумът, на който е било възможно да изпилят сумата. Като гледам каква голяма глоба и присъда са ѝ сложили…
За да сме обективни, въпросната кола наистина е евтино малко и старо двуврато джипче Сузуки. Дори стойността му от 18 000 лв изглежда доста завишена, но да приемем за реална пазарна. Може би е някакво като оборотно на други хора или фирма покрай двореца ,не е нейно лично. И като за царска особа подхождаха едни 6 месеца ефективна присъда, но...тук е тъй.
Това е количката   https://stolica.bg/incidenti/sled-katastrofa-v-borovets-p … -knyaginya-kalina

# 2 457
Детенцето на Бийбърови се учи да ходи Hug

# 2 458
  • Пловдив
Бийбър що е с една чехла Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 459
Ако не ме лъже паметта при Димо имаше и други стари нарушения. На Калина сигурно и' е първо и за това е ефективна присъдата.

Общи условия

Активация на акаунт