Звездни Компромати- Септември'25

• 303 368
  • 3 308
  •   2
Отговори
# 2 415
Matthew McConaughey
Скрит текст:

# 2 416
Кремена Х без интервенции?? Simple Smile) Тя има поне две кила ботокс в главата, а кой знае и още колко неща

# 2 417
Тояа дъщерята Кацарова ли е,
Joy

Прилича на амортизирана Мария Илиева
Скрит текст:

# 2 418
  • Варна
Когато става дума за нещо хубаво като появата на дете, добре е да се мисли положително. Аз бях 11 години по-млада от Камелия, когато родих, обаче и на мен имаше кой да ми сметне на колко колко години ще бъда на бала на детето. При Камелия го няма и изтощението от бременности и раждане, което дава повече сили за отглеждане. Ще се справят.
И още нещо - все повече възрастни родители има. Няма да са "бели лястовици" с малките си деца, а ще има доста като тях или малко по-млади.

Не е съвсем вярно това, че при нея нямало изтощение. Няколко неуспешни бременности е имала, в това число и една с близнаци. Наложило се е да направи аборт с тях на рождения й ден. Сама е казвала, че за да стане майка тялото й е преминало през какво ли не. Психиката също. Та надали й е било лесно до този момент, в който да има Баян и Касия.

Иначе интересно защо хората, станали по-късно родители, са обект на коментари повече, отколкото тези, които са съвсем млади. Визирам прекалено рано родилите да кажем от под 18 до към 21-22. Понеже според мен не е само до това колко дълго физически ще имаш уж възможността да си родител на детето, а и какво ще можеш да му предложиш. Разбира се това са си мои мисли и не ангажирам никого с тях.

# 2 419
  • Пловдив
Лонгория и малкия правят закуска Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/1BCDcteiyS/

# 2 420
  • София
Дейвид Бекъм за BOSS
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:

# 2 421
На мен Джейми Лий Къртис ми изглежда състарена за годините си ,за съжаление, че ми е любимка...За сравнение Мишел Пфайпфър и др.на същите години-66 изглеждат доста по-младолики...

# 2 422
  • Бургас
И Ева Лонгория, която пуснахте с клипче как готвят със сина й ,късно роди, но ето-хубавее си, занимават се двамата. Пари има и за помощнички, да не се преумори.

# 2 423
Ева роди на 43. И мен майка ми ме е родила на толкова, затова съм най-хубава и най-умна от всичките ми братя и сестри! 😁
Аз родих на 20.

# 2 424
Нали 50 е новото 30. След време 70 може да е новото 40.

# 2 425
Leni Klum
Скрит текст:

# 2 426
Наша Мара щяла да става коментатор в Преди Обед с Венета - вярно ли е?

# 2 427
  • Пловдив
Останала съм с впечатление, че Мара на фона на екс-Гущерица и Джугани е направо интелигентна и с дар слово, та може и да не прави лошо впечатление в такова вече кажи-речи кокоше предаване.

# 2 428
Останала съм с впечатление, че Мара на фона на екс-Гущерица и Джугани е направо интелигентна и с дар слово, та може и да не прави лошо впечатление в такова вече кажи-речи кокоше предаване.

Тя не е глупава, като природна интелигентност, обаче има академични празноти и когато се опитва да се изразява на по-висок стил, понякога не се сеща за правилната дума.

# 2 429
  • София
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
София Карсън
Скрит текст:
Дженифър Анистън и Рийз
Скрит текст:
Майки Мадисън за Dior
Скрит текст: