Звездни Компромати- Септември'25

• 302 534
  • 3 308
  •   2
Отговори
# 2 475
  • До морето
Ламин и парти бил организирал за не знам колко десетки хиляди по случай спечелването на Златната топка и малко тъпичко се е получило после. Спукват го от бъзици в тиктока.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 06:43 от Boho chic

# 2 476
  • Glasgow
Ламин и партихбил организирал за не знам колко десетки хиляди по случай спечелването на Златната топкаи малко нъпичко се е получило после. Спукват го от бъзици в тиктока.
Баща му има някакви изказвания, било морална кражба, той най добрия в света и т.н., ама той баща, какво да каже, една мароканска Захажаева си е:))))
Ама той взе някакъв трофей и той, за под 21г ли

# 2 477
Клаудия Кардинале е починала на 87🙏
Скрит текст:
Наистина си отива една епоха!

# 2 478
Клаудия Кардинале - истинска натурална красавица, чиито снимки децата от поколението на майка ми са си лепяли по лексиконите.
Да почива в мир!
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 479
Анджелина е набор на Ева Лонгория. Няма сравнение между двете.

# 2 480
  • София
Джони Деп
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Наталия Водянова
Скрит текст:
Джеймс Нортън
Скрит текст:
Оливия Палермо
Скрит текст:
Присила Пресли
Скрит текст:
Марая Кери
Скрит текст:

# 2 481
Присила продължава през живота… Странно стечение на обстоятелствата - за Лисa-Мари и всичко…

# 2 482
Sarah Jessica Parker
Скрит текст:

# 2 483
  • Пловдив
Прилича ми на Донатела Simple Smile

# 2 484
  • Враца
Я да ви попитам- има ли друг като мен, който смята, че Ана Уинтур се облича ужасно тъпо?
Винаги е с някакви супер- грозни и нелепи десени, много далеч ми е от стилно, а и не й отиват, губи се в тях. Как пък веднъж не я видях в нещо, за което да си кажа- стилна е, в тренда е, супер изглежда и т.н. Да не говорим, че всичко е еднотипно, все едно с една рокля ходи. Дори и на МЕТ, на която е домакин- пак роклета с цветчета.
В Дяволът носи прада стилистите са направили толкова прекрасни визии за Мерил Стрийп, но Ана Уинтор никога май не е изглеждала толкова добре.
Потресена съм как тази жена е модна икона, даже моднаТА икона! Сигурно други са измеренията на този приз, но все пак...

# 2 485
Като по-млада Ана имаше страхотни моменти. Сега бих определила стилa й като “кисел” Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 486
По същия начин и Наталия Водянова: на всичките пари и познанства в тези среди, как не я видях веднъж стилно облечена. А е била модел. Както се казва: пила е вода от извора.
Всъщност много често хората занимаващи се с мода, според разбиранията на обикновените хора, са облечени неадекватно, като клоуни или клошари. Ана Уинтър не прави изключение. Все едно се е обличала в гардеробната на малък градски театър. Или цирк. Съчетанията, които правят някои лица от модния бизнес, би трябвало да минат за артистични или последен писък, но улицата също има авангардни предложения без да се изпада в крайности. Много дизайнери черпят вдъхновения от градския стил на облекло. И добре правят, но все пак трябва да се взема пример от стилните аутфити, а не от тези, които са се обличали на тъмно.
И във връзка със снимките по-горе: обожавам Ванеса Уилямс. Много я харесвам как изглежда, как се облича. Предполагам, че обувките, които са нахлузили всички, са във връзка някакво събитие на Бърбъри, а не е задаващ се тренд.

# 2 487
  • Враца
Като по-млада Ана имаше страхотни моменти. Сега бих определила стилa й като “кисел” Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Тук бива. Такъв тип монохромна визия й отива. Но от последните над 10 години май е заседнала в десените с цветчета.

# 2 488
Май не съм я виждала без тъмни очила.

# 2 489
Ако следите Сузи Менкес, моден критик и дългогодишен автор за Vogue, Herald Tribune и New York Times, модна икона и легенда, вероятно сте оставали безмълвни пред визиите й
Скрит текст:
{

Общи условия

Активация на акаунт