Звездни Компромати- Септември'25

• 273 547
  • 3 045
  •   21
Отговори
# 2 955
Расте, буквално израства пред очите ни, едно младо, талантливо поколение на достойни и невероятно сърцати, родни юнаци - абсолютни таланти в спорта, който практикуват!💪
Да достигнеш до подобни висоти в спорта, почти докосвайки златото, на тяхната крехка възраст, е невероятно!
Гордеем се с вас, български юнаци🇧🇬❤🇧🇬❤🇧🇬❤🇧🇬 Достойно се борихте, страхотни вице-шампиони! Наздраве!🥂 Ние сме с вас!💪
Скрит текст:

# 2 956
2025 Global Citizen Festival

Adam Lambert
Скрит текст:

Idris Elba и Sabrina Elba
Скрит текст:

Kristen Bell
Скрит текст:

# 2 957
  • Glasgow
Lite16, в книгата може да са го хванали, във филма се подхлъзна, падна и умря, а нея никога не намериха. И завършва с нея, "аз бях тук замалко, пожелавам ви щастлив и дълъг живот"😢😢😢🥹

# 2 958
Стенли Тучи не мога да го възприема извън образа на онова чудовище, който уби героинята на Сърша Ронан, не помня името на филма, но е един от най потискащите дето съм гледала.
Ако искаш да си оправиш вкуса от противния му герой, гледай Shall we dance? Там той си партнира с Ричард Гиър и е един нежен добряк😊

# 2 959
  • София
Аз го харесвам като съпруга на Джулия Чайлд в "Джули и Джулия".

# 2 960
Тези чатове дали са фотошоп между Диона и общинския съветник

# 2 961
Малко снимки от модните, италиански подиуми в последните дни :
Скрит текст:

Ума Търман❤, но не в такъв тоалет🙈

Харесвам Кристи дори и с широк костюм и бръмбарски очила💪

Два неудачни избора на дрехи, според мен.

Наоми
И още
Скрит текст:

Jimmy Choo публикува снимка на Джен с негови сандали🙈
Даниел Дей-Луис, на 68, дава автографи с особено старание :
Скрит текст:

Харесвам го и горещо му желая да грабне 4ти Оскар за най-добър актьор във филма на сина си💪
Родена на 28/09/34, днес Брижит Бардо навършва 91г 🎂🥂
Скрит текст:
И родните ТВ водещи преди съдбовния мач:
Скрит текст:
Французите попиляват Карла за « Let it be »
Да изпеела песента на Джони (Холидей) : «Les portes du pénitencier » (« Затворнически врати”) вместо хитовото парче на Бийтълс.

# 2 962
Откъде този общинар има да раздава по 30 и нагоре хиляди на дрогирани фолк певици наистина...?

# 2 963
Е вижда се, че чичака обича белото.

# 2 964
Аз прочетох "пати" като "тати" и си мисля тоя извратеняк сигурно я кара да му казва "татенце" 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀не че и без това чатът не е криндж
Има и още чатове  в линка ама не ги качих…
Освен той да се е спрял с захранванията   и тя да го изпляска, не виждам друга причина.

# 2 965
Ванчето и Брадичка
(Писах ги отделно, защото втората видимо има собствен живот)
Скрит текст:

# 2 966
Тези чатове дали са фотошоп между Диона и общинския съветник

Наскоро ми беше излязло някакво видео за най-големите злодеи от бг-риалити та и там във ВБ Кулагин казваше на Диона, че просела пари от майка си и от любовници, за да прави клипове.

# 2 967
  • Glasgow
За клипове, пирони, разбирам, скъпи са, ма то наем, коса. И за наем ли на някого да чакаш

# 2 968
За клипове, пирони, разбирам, скъпи са, ма то наем, коса. И за наем ли на някого да чакаш

Не си спомням точно как беше формулировката, май изброяване клипове наред с пари за други неща, но звучеше доста уверен в обвиненията.

# 2 969

Общи условия

Активация на акаунт