Звездни Компромати- Септември'25

• 294 866
  • 3 305
  •   30
Отговори
# 3 165
Нямате изчитане.
Летисия (испанската кралица) май си е пипала нещо лицето, много дискретно, но ми се струва, че челото в малко по-опънато и веждите са нагоре. Конци или някакъв много дребен лифтинг? Няма как да питам в аристократичната тема, че ще ме изядат с парцалите 😆

# 3 166
Е ...как да не го е пипала...има си и филъри .При това поднормено тегло досега да се е свлякло и хлътнало  без намеса.

# 3 167
Не ми харесва това момиче, използва чужда слава, за да дава интервюта. По-голяма 3 години (много и личи), "заедно са от 5 години" т.е. Алекс тогава е бил на 16 г. ?!?

# 3 168
Нямате изчитане.
Летисия (испанската кралица) май си е пипала нещо лицето, много дискретно, но ми се струва, че челото в малко по-опънато и веждите са нагоре. Конци или някакъв много дребен лифтинг? Няма как да питам в аристократичната тема, че ще ме изядат с парцалите 😆

Доста се е пипала тя. Може да е елегантна, но красива жена не е. С ужасно крива физиономия изглеждаше на снимки до децата си и мъжа си, където гените са били по-благосклонни - високи снажни хора с правилни черти.

# 3 169
Прави ми впечатление, че всички семейства на момчетата  от волейболния отбор са съвсем нормални и скромни (в хубавия смисъл).
Няма батинкови изхвърляния, няма джуки, бързи коли, чалги и прочие.
А родителите на онази утайка диона вероятно умират от срам.

# 3 170
Летисия беше съвсем естествено красива като по-млада .Тя е разведена и имаше кариера в журналистиката.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 19:48 от No_frame bitch

# 3 171
Прилича ми на оса Летисия Испанска. Не я понасям. Изглежда злобна.
 Като млада е била хубава.

# 3 172
# 3 173
Е ..да ...тя много се промени от кралския живот ,да не говорим ,че е на ръба на анорексията и изглежда страшно депресирана .Аз точно като се ожениха бях в Испания ,гледала съм интервюта ...беше различен човек.

# 3 174
От километри и личи, че е правила ринопластика.
При нея ли имаше бивш на сестра `и  с който е поддържала "контакти" по време на брака си?

# 3 175
  • Berlin
Ако момичето също е от волейболно семейство и защо не близко (не знаем), нормално да се познават от малки и съвсем издиша теорията за златотърсачка.

Снимките на Мерил Стрийп и Стенли Тучи на седмицата на модата са част от Дяволът носи Прада, много яко, използват реалното събитие.

# 3 176
Прочетете поне една статия, преди да правите предположения. Девойката е на 24 г, от 17 години живее в Италия. Била е на 7. Какво детско познанството, какви пет лева.
Запознали са се преди 5 г, той заминал да учи в САЩ. Някъде писаха, че се запознали преди 3.
 Бабата и дядото на момичето са волейболни звезди. Ако не е живяла с тях е обяснимо да не е чувала за Валдо Николов.
Направи ми впечатление, че описва връзката им с една дума "компромиси". Алекс е млад, догодина може да е с друга мома. Тая много се пусна да дава интервюта, като за моя вкус.
Златотърсачка не е (според мен), защото Алекс има още много хляб да изяде докато спечели милионите. Но и мисленето по нашенски (в случая въпросите на Венета) са доста неразбираеми за българите, живяли в чужбина. Дано да си е взела урока и да спре да се изявява по нашенско. Тука и рози да хвърлиш към вентилатора, все едно и също л@но те опръсква.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:10 от dariVale

# 3 177
  • София
Каква златотърсачка, като са заедно от преди успеха му. Понеже Венета зададе този откровено тъп въпрос, сега и тук във форума ли ще го разискваме.
Освен това Алекс е толкова млад, че не вярвам това да му е последната връзка.

# 3 178
По Нова намекна за семейството това момиче. Алекс няма 22г какъв брак очаква тази????

Поли Генова на какво се е направила?

# 3 179
Russell Crowe на 21 Филмов фестивал в Цюрих
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт