Звездни Компромати- Септември'25

• 310 692
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 45
Според мен само ние си мислим, че целта на Венета е да провокира или да прави някакви разкрития в този формат. Да, ще засегне темата с един въпрос, след което ще каже “Добре, сега да говорим за по-приятни неща” и туй ще е.

# 46
А тия пънове напоследък не са се изявявали по телевизиите, нали? Защо ли сега ги канят, втори ден от новия сезон?

# 47
Миналата фодина пак така се коментираха новите водещи на ПО, явно е гледано предаване. На мен и преди година, и сега, тази тема ми е безинтересна. Даже смяната на Гала с друга водеща ще ми е безинтересна.

# 48
  • гр.Пловдив
Миналата фодина пак така се коментираха новите водещи на ПО, явно е гледано предаване. На мен и преди година, и сега, тази тема ми е безинтересна. Даже смяната на Гала с друга водеща ще ми е безинтересна.

Няма опасност от смяна за Гала в близките 15-20г ..

# 49
И на мен ми харесва Джорджина във Венеция.

Някои още помним какво се говореше за Венета и изпълненията ѝ по жълтите павета с не съвсем случайни типове, определяни като “бохеми”. Та не очаквам от нея нищо кой знае какво. Също така, не мисля, че в “Горещо” тя е измъквала кой знае какви тайни от поканените гости, те сами идваха да си  разкажат какво ги сърби- боли.

# 50
Не гледам сутрешни блокове, защото работя по това време, та ми е все тая кой ще води, ако искат и камила да слагат.
Но се учудвам на високото мнение за Венета, нейните качества, способности и т.н., както и надеждите за качествено водене на високо ниво.
Тя си е една жълта клюкарка, чието най-голямо постижение са някакви долнопробни интервюта със Златки и Патки.

Ще си я оближе едно хубаво Батинкова и това ще е.

# 51
  • Пловдив
Не знам дали някой от вас помни, но преди много години Венета и Албена бяха направили предаване "Резачката". То не просъществува много, след това двете се разделиха и Албена го продължи под заглавието "Сигнално жълто". Казват, че идеята е била на Венета и оттогава са в недобри отношения заради това "плагиатство". Та Венета си е по жълтите новини от много отдавна.

# 52
На Венета най-неудобния въпрос, който очаквам, е с повдигнати веждички да каже: ама вие колко пъти правихте секс, преди да забременееш?

# 53
Jesse Williams
Скрит текст:

# 54
Сашо Кадиев е бил рожденик вчера
Скрит текст:

Днес рожден ден празнува майка му, а той й честити с тази снимка:
Скрит текст:

# 55
Джорджина като каква точно мята ноктаци на филмов фестивал?

Сашко и съпругата му са много сладки, тя му е направила прекрасна изненада и освен този празник с приятели, му е подарила специално поръчана компютъна игра с техни моменти, включени са спомени и с баща му..според мен е много мила и истинска изненада и голям жест. Много ги харесвам и двамата.

Венета ако утре ги зачене, ще има доживотното ми уважение и една лоша дума повече няма да напиша за нея ако ще да си снима всеки ден мекиците и басейна.

# 56
  • Berlin
И аз съм на мнение, че няма да ги закача Венета утре. Обаче се чудя, с какъв акъл са ги поканили ?!? Какво, ще се правим, че не знаем за лекарствата и за скенера ли?

# 57
Кой нормален на ново място/работа ще си позволи такова отношение. А и формата на ПО е "Докато пием кафе да си бъбрим".

# 58
Halsey
Скрит текст:

# 59
  • Пловдив
И аз съм на мнение, че няма да ги закача Венета утре. Обаче се чудя, с какъв акъл са ги поканили ?!? Какво, ще се правим, че не знаем за лекарствата и за скенера ли?

Че то колко  човека знаят? Аз съм останала с впечатление, че са съвсем малко.

Общи условия

Активация на акаунт