Звездни Компромати- Септември'25

• 309 115
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 30
Гледах Венета и аз. Не ми се стори толкова зле.

# 31
Венета и корема ще гали и по стола ще потече да се мазни.
Не вярвам в чудеса - двоична си е тя, нейният интерес е по-важен.

# 32
Аз не знам защо приемате Венета като разследващ журналист , за мен си е клюкарка и сеирджийка . Репортажът за Гуркова беше отровено злобен , как миската  била от село , много гнусна работа , аз съм останала и с впечатлението , че е леко завистлива към по-красиви жени или с богати мъже 😀 но на фона на новите лица си е добре.

# 33
  • Glasgow
Това за Гуркова и селото не го помня, само че твърдеше, че има диплома от определен университет, а Венета доказа, че е от друг.

# 34
Венета не е родена в подножието на Айфеловата кула.
Когато е дошла в София, външният й вид не е бил като от корица на Диор или Шанел, не че сега е.
От това, което знам за нея, моралът й е под въпрос.
В този ред на мисли очаквам неочакваното.

# 35
  • Бургас
Да, аз съм позабравила кариерата на Венета, но май все с клюки и жълтини се занимаваше, то гледам и гостите ще са на това ниво, в сутрешните блокове не се ли очаква по-сериозно съдържание или по нашите ширини е така

# 36
Гледайки конкуренцията - надали се очаква нещо различно от махленска седянка. За съжаление Деси беше една!

# 37
Благодаря на Кактусче, за новата тема!
Аз съм доволна, че махнаха Зейнепчето, това недоразумение....
За Венета съм със смесени чувства, ще я изчакам малко и ще реша дали става или не в ПО.

# 38
Ами дай нова тема!
Или сте много наивни, или не познавате Венета. Тя няма да си ритне трудовата книжка за да задава въпросите, които на вас ви се иска. Продажна душичка е. Като всички мисирки
Нито днес, нито утре ще я гледам!
Жоро Тошев копае дъното, а мислех че няма повече на къде след "С теб съм Бубе".

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 16:54 от Г-жа Рамацоти

# 39
  • Пловдив
Кактусче, благодаря.

На мен пък ПО ми допадаше с Петър и Франциска. Някак положително и леко предаване, макар че го гледах веднъж на месец 😂

# 40
  • 🌊
Че Венета някога правила ли е нещо освен да води предавания за четкания на имидж? Дори Горещо, което трябваше да е уж пиперливо и без сценарий пак си беше "Бубеее, как е живота, прекрасна си, цун-цун". Май досега само Вулева и репортерките ѝ си ги гонеха без филтър и лъскане на имидж.

# 41
По мои спомени Венета ги подхлъзваше мазно към излагации.

# 42
Втори работен ден да ги лъзне.....мне, не вярвам. Все пак стоя гладна бая време, че да си подритва трудовата книжка.

# 43
На Вулева предаването за Николай Бареков - Дудука беше топа на кариерата й. Още го помня това, голям смях беше. Но все още имаше свободни медии тогава и това беше възможно. Сега няма да имаме новина с Венетка, просто е невъзможно вече, такава е медийната среда.

Да си припомним  Satisfied

https://www.youtube.com/watch?v=T5K7H-w9Hi4

# 44
  • sofia
Велика Албена 🤣 и на мен ми писна само мазнене и лигавене ...но уви ..

Общи условия

Активация на акаунт