Звездни Компромати- Септември'25

• 310 740
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!

Записвам се с един Джони за Диор:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 16
Кактус, с нетърпение очаквах новата тема! Благодаря! Винаги е удоволствие !
   Седя и цъкам с език и се чудя тоя продуцент и екип гости акъл нямат ли?! Това по повод утрешните гости

# 17
Затова няма и да я гледам. Нека пък да й падне рейтинга. Ако случайно подходи като човек и журналист, ще я гледам, въпреки че не съм й таргет. Ще очаквам да пишете, ясно е че много хора ще гледат

# 18
Изненадващо, но Джорджина ми харесва на тези снимки от Венеция.
Благодаря за темата.

# 19
  • Glasgow
Благодаря за темата🤗
Джорджина как ги е разперила тези ръце, колко пръстена е накачулила, хептен от Шекера.
Венета, не ни предавай утре, бъди онази Венета дето разкри дипломите на Гуркова и я натисна в ъгъла

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 14:28 от Jokerr

# 20
  • София
Кактусче, специални благодарности за положения труд. Simple Smile

На прима виста да добавим и фамилия Хемсуърт и Джулия и брат Ерик. Simple Smile

На мен ми харесва, че Венета ще води ПО. Време им беше за някаква промяна към по-сериозен тон...

# 21
  • София
Елизабет Хърли за списание Hello!
Скрит текст:
Жизел Б. в кампания за Elisabetta Franchi
Скрит текст:
Парис Хилтън за Karl Lagerfeld
Скрит текст:
Джиджи Хадид за Rabanne
Скрит текст:
Лили Райнхарт за списание InStyle Mexico
Скрит текст:

# 22
Една малко по-приятна новина ми излезе в социалките и споделям.
 Дали някой ще познае този актьор?

Бил на 66г. вече. Рупърт Еверет. Споделя, че работи доброволно в местната селска кръчма, с цел да я спаси от затваряне.

"Аз съм част от голям график на смени. Нашият пъб затвори преди няколко месеца, а през последните 20 години съществуването му беше доста несигурно – както е при много пъбове – и се намира в селски район. Мисля, че хората в селото осъзнаха, че без него няма възможност за общуване, затова решиха да го запазят.
Всички решиха да участват в дежурствата и аз също съм правил няколко смени, наливайки бира.
Това е нещо страхотно. Без пъб в селото – ако си на село и най-близкият град е на осем мили – е тъжно. А сега времената за пъбовете като цяло са много трудни.“

Трябва да кажа къде се намира. Всеки, който минава по A345 покрай Enford – отбийте се в The Swan за едно питие.“

Може би е това

# 23
  • На морето!
Благодаря за новата тема!
Сестрата на Джей Ло ми прилича повече на Галена Великова, отколкото на Дженката Smile
Скрит текст:
сестрата:

Галена Великова:

Венетке, ако ни четеш, молим те, защити си името и от темата с бебето на Батинкови, мини на темата с кражбата от лечението на онкоболни, с ограбването на болници чрез неизгодни наеми на техника и изобщо схемите, които въртят за сметка на човешки животи и здраве.

# 24
Благодаря за темата🤗
Джорджина как ги е разперила тези ръце, колко пръстена е накачулила, хептен от Шекера.
Венета, не ни предавай утре, бъди онази Венета дето разкри дипломите на Гуркова и я натисна в ъгъла

Ти оставИ пръстените, видя ли ноктята?
И отново всички пръсти с дланите върху главата.

# 25
  • Glasgow
Да, ето го зад бара Heart
Скрит текст:

# 26
Учудвам се, че приемате Венета Райкова за толкова влиятелна личност. Тя е просто водеща и каквото пише пред нея, това и ще каже. Също тяка, тя едва ли влияе в избора на гости. Крокодилите сигурно ще си чистят имиджа и аз вярвам, че винаги ще излизат сухи, защото така. Ние всички знаем защо. Поне един журналист покани ли Валя Ахчиева, за да внесе допълнителен смут с разследването си? Сигурно не.

# 27
  • София
Кактусче, Flowers Sunflower

Съмнява ме, че Венете ще може да излиза извън сценария, но се надявам утре да ни опровергане при гостуването на неприятната двойка.

# 28
  • До морето
Аз пък се учудвам, че други се учудват. Постът ми беше шеговит и като предизвикателство към нея, защото съм сигурна, че тя чете тук. 
Сигурна съм също така, че е достатъчно цапната в устата, за да го направи. Другият дето не му пукаше да задава такива въпроси го размазаха на едно кръстовище в София.....

Разбира се, че е много по-лесно да не го направи, но пък ако го....

# 29
Блажени сме вярващите, наше ще е царството небесно. Не вярвам, че Венета има наистина такива намерения, но обичам да си фантазирам. Ще се пули и ще се мазни.

Общи условия

Активация на акаунт