Звездни Компромати- Септември'25

• 310 766
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Имам такъв спомен, но и без това съм с памет на златна рибка и реших, че греша. Дори тогава си отдъхнах на ум, че не се е направила на това.

# 76
  • Враца
Майли като че ли е фалшива.
Богданска минали път във Венеция обра точките, този път тоалетът е доста скучен и невзрачен.
Дано да има и нещо по-атрактивно, че иначе няма шанс да я забележат сред звездите там.

Редакт.
Заради изкуствения интелект естествения такъв трябва да се вторачва и да помни напъллно ненужни глупотевини.
оффффф

# 77
  • Berlin
Пише “warming up”, сигурно утре ще се появи на фестивала, с друга рокля.

Тази снимка е някакъв микс м/у натуралната Памела Андерсън и Майли Сайръс.

# 78
Shailene Woodley
Скрит текст:

# 79

????? 😧😧😧

# 80
Благодаря, Кактус! Кога мина месец от първия пост на миналата тема...
Богданска ми напомни Ким К. Изпуснах Венета и утре ще я пусна за фон. И аз не вярвам да подкани семейството да направи признания относно бизнеса им.

# 81
А Франциска остава ли?

Гледах първите 5 минути и Венета оставя впечатлението, че тя е основната водеща, а Петър и Оля "имат свои рубрики" и ги включи като някакви кореспонденти извън студиото.

Оля и Франциска визуално повече ги обичаше камерата, че дори и Зейнеб, когато мълчи.

Венета без буклите и краката на показ  е малко, хм. И тоя голям.колан излишно подчертаващ талията. Имаме си ние сантимент към.нея, щото ни напомня за младостта, ама не е свежо и интересно лице вече, не е и много във форма.

# 82
На Майли нито устните, нито зъбите ѝ са такива. Бърза проверка в личния ѝ профил веднага развенчава поредното скандално изображение.

# 83
Едва ли ще имам шанс да я гледам Венета, но на показаните снимки по-назад ми хареса. Беше се поизгубила напоследък.

# 84
Не, Франциска също напуска формАта. Имаше неин пост в ИГ.

# 85
Върнах си я Венета сега - личи й, че се притеснява. Загубила е фирма за пред камера.

# 86
Не се ли коментираше скоро, че тази снимка без вежди е AI - със сигурност Майли не изглежда така.

Е, много ясно. Направили са я да изглежда като Ам Гъл с коса на тази снимка.

# 87
Amanda Seyfried
Скрит текст:

# 88
Наистина ли някой си мисли, че точно в това предаване, Венета сама решава какво да пита и какво не? Ще зададе написаните и въпроси и това е.
И аз мисля така.
Както написах в миналата тема; на мен ми допада като провокатор. Горещо ми беше любимо клюкарско предаване.
Вече няма такива.
Не съм гледала днешното, но ще си го пусна да я видя как е в действие след толкова години затишие.

Тя на колко години е? Има ли 50?

Симона Кръстева също е на фестивала
Скрит текст:

[/spoilee]

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 21:33 от alethea

# 89
  • Пловдив
Вътова поздравява Катето Евро за РД...
https://www.facebook.com/share/r/16gpKvYa8s/
Явно са големи дружки.
И др.забавно видео с гостите Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/175QWyrR39/