Звездни Компромати- Септември'25

• 301 187
  • 3 308
  •   14
Отговори
# 1 710
Богданска със стария нос и на две различни рекламни пана на летище Чампино в Рим, преди ден.

# 1 711
Leonardo DiCaprio
Скрит текст:

# 1 712
Jas Mathur's 2025 Emmy's After Party

Rita Ora
Скрит текст:

Paris Jackson
Скрит текст:

Cara Delevingne
Скрит текст:

Мария Бакалова
Скрит текст:

Dakota Fanning
Скрит текст:

Lisa
Скрит текст:

Shanina Shaik
Скрит текст:

# 1 713
И една щастлива майка позира с децата си Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 13:00 от Moderator1

# 1 714
  • Бургас
Леонардо Ди Каприо  кога ще се снима във филм за Ленин, едно към едно е. Като пусна брадичка си помислих,че се готви за роля. Само едно не му пасва-че Ленин е бил нисък.

# 1 715
Честит първи учебен ден! И честит рожден ден на моят човек - Том Харди.
Лео е прекрасен просто, чакам с нетърпение новия му филм, говори се, че ще в нова заявка за Оскар. Да видим…

# 1 716
HBO Max Primetime Emmy Awards Afterparty

Noah Wyle
Скрит текст:

Colin Farrel
Скрит текст:

Jon Gries
Скрит текст:

Justin Theroux
Скрит текст:

Jean Smart
Скрит текст:

Michelle Monaghan
Скрит текст:

Kaitlyn Dever
Скрит текст:

# 1 717
  • Sofia
Защо се пускат снимки, без да е уточнено кой е на тях?

Иванка Тръмп и съпруг на събитие
Скрит текст:

Имам чувството, че зърната й се виждат.

# 1 718
Искам да ви дам някоя фр. клюка, но всичко прелива от пусто в празно на пол. тематика и много жалко, че не мога да публикувам карикатури🙈
Май само децата на звездите позират тук - там, създават поколение или имат рождени дни, тук-там се снимат в ТВ сериали…, но самите звезди хич ги няма.

От фамилията Смет (рожденото име на Джони Холидей)
Лаура Смет беше в Deauville и понеже игра в доста успешен ТВ сериал, Surface (хубава кримка💪), се подвизава по всички телевизии да го промотира.
Много хубава млада дама :
Скрит текст:

Давид Холидей (или Смет, като син на Джони), има две дъщери с Estelle Lefébure :
Илона и Ема Смет :

Скрит текст:

Илона се омъжи за ученическата си любов, роди им се син през 2022г, а през април 25г. - и второ момче.
Ето Илона с бебето.
Скрит текст:

Ема Смет стана на 28 миналия уикенд - ето снимката, публикувана от Силви, гордата й баба.
Скрит текст:
Давид, от своя страна, разкрива, че преди дни, Ема също го е дарила с внуче - стават му цели три, готин 59 годишен дядо, винаги съм го харесвала! Има нещо страшно славянско в излъчването, усмивката, което винаги ме е трогвало!🙈
Скрит текст:

Скрит текст:

Една все така влюбена двойка след 17г брак!

Друго няма. Засега🤷🏻♀

# 1 719
Ооо, Дейвид Холидей... онзи симпатичен рус момък, дето каза, че от майка си е запомнил на български как като дете му казвала "сладко дупенце на мама"... Явно мнооого съм остаряла!

Как 17 години?! И тези не се ли ожениха по-скоро... Нещо времето ми не работи правилно явно.

# 1 720
Леонардо Ди Каприо  кога ще се снима във филм за Ленин, едно към едно е. Като пусна брадичка си помислих,че се готви за роля. Само едно не му пасва-че Ленин е бил нисък.

# 1 721
  • Glasgow
Звездите ми говорят, че катастрофиралият с лъскавата кола е и собственик на пумата, дето избяга.
това разцепената на две кола от София ли е? Брутално изглежда 😓?

# 1 722
Защо се пускат снимки, без да е уточнено кой е на тях?
По същата причина, поради която се слагат линкове в скрит текст , като в правилата ясно е посочено, че линк не се слага в скрит текст.

# 1 723
Коя е майката на Калина Паскалева и къде я гледате/четете?
Юрист от Пловдив, иначе е навсякъде из социалните мрежи, ако има нещо лошо написано за Калина. На мен ми изглежда интересен персонаж и е ефектна на живо, бих помислила, че е от арт средите
Учителка в детска градина беше много години. Сега не знам, може и още да е.

# 1 724
Тези дни нямам време да следя през деня и сега ясно личи, че пак е трито с голямата гума. Нито разбрах за каква пантера е останало, нито за каква кола. Поне да се трие като хората и да няма следа.
Статия за събитието - https://www.flagman.bg/article/360572
Колата -

Шофьора и собственик на разбитата кола - шуменски бизнесмен.
Предположенията - може би е собственик и на черното диво животно, което се разхожда ще по шуменското плато.
Трагичното е, че при катастрофата са пострадали невинни жена и четиригодишно то й дете от друга кола. С фрактури, вероятно тежки.

Общи условия

Активация на акаунт