Звездни Компромати- Септември'25

• 283 751
  • 3 188
  •   113
Отговори
# 2 985
Ха, не знаех, че това е нейния дом.
Всеки ден минавам оттам и мислех, че е хотел.

# 2 986
Егати гнусната история. И вярвам, че е истинска.

# 2 987
Иво, не са прави. На крива комета Космосът й пречи.

# 2 988
Споменава се Свилен. Има известен човек с това име в Обшина Русе. И на мен ми изглежда истинско. И явно има далавери, от които идват пирончета и бяло сладко.

# 2 989
Аз "бяло сладко" наричам едно сладко, което купуваме по пътя за Бачково. БоШке, наистина си помислих, че такова имат предвид...

# 2 990
И аз вярвам, че е истина, това си е проституция, но с кои пари и плаща там е проблема.

# 2 991
  • Glasgow
🤣🤣🤣
да, то и онова се казва бяло сладко.
с кои пари, явно не с легални, щом не може по банка или револют, а някой и ги носи. и това е някакъв си общинар в Русе, представете си в големите градове и при големите поръчки какви суми са 😵‍💫

# 2 992
Не спирам да се чудя, защо трябва да си даваш парите на подобни боклуци, трудно ми е да разбера мъжката логика.

# 2 993
Не спирам да се чудя, защо трябва да си даваш парите на подобни боклуци, трудно ми е да разбера мъжката логика.

Те да не са по-малко боклуци тези мъже? Наркотици, измами, корупция... сигурно някоя Нобелова лауреатка ще им подхожда повече от Диона.

# 2 994

Могат да се похвалят, че са боднали фолкпевица, миска и т.н.
То си има състезание в тази среди.
Средно-статистическата жена е за вкъщи. Да гледа децата.

Другите са за хвалби. А и откраднатите пари трябва да се харчат. Властта е опиат!

# 2 995
Lite16, в книгата може да са го хванали, във филма се подхлъзна, падна и умря, а нея никога не намериха. И завършва с нея, "аз бях тук замалко, пожелавам ви щастлив и дълъг живот"😢😢😢🥹
Един от филмите, които са ме травмирали…

# 2 996
  • Glasgow
Lite16, в книгата може да са го хванали, във филма се подхлъзна, падна и умря, а нея никога не намериха. И завършва с нея, "аз бях тук замалко, пожелавам ви щастлив и дълъг живот"😢😢😢🥹
Един от филмите, които са ме травмирали…
мен също, филм на сигурно 15г а още ме побиват тръпки от този актьор.

# 2 997
Diane Kruger на представянето на "Amrum" на Филмфест Хамбург
Скрит текст:

# 2 998
Този ли е измислил за нурофена?

# 2 999
Спомням си сцена от един скандинавски филм. Общинска съветничка и гаджето й вечеряха и той се опита да й каже тя да черпи, даже може със служебни пари. Жената го отряза, че всеки един неин разход е обществено достояние на някаква страница на общината и няма да се издъни никога. За една вечеря ставаше дума, не за пирончета и бяло...

Общи условия

Активация на акаунт