Звездни Компромати- Септември'25

• 285 302
  • 3 204
  •   17
Отговори
# 3 180
Ръсел Кроу е на 61 години, а изглежда на 75. Какво му става на този човек.

# 3 181
Оф Ръсел Кроу защо така 😒

# 3 182
Ръсел Кроу има сериозни проблеми с ахилесовите сухожилия. А проблемите в движението се отразяват на много неща. Проблемите с теглото са базови последствия от това.

# 3 183
Спортистите едно време ги женеха млади, да не се разсейват много с жени.

# 3 184
То едно време всички се женехме млади.

# 3 185

И те като взеха че не се разсеяха 😁

# 3 186
  • Враца
Аз защо имам смътен спомен, че и таткото беше по едно време кръшнал на майката, но после се оправиха и направиха още две деца. Тоест и те са се оженили млади, имали са своите спадове, но до сега май са заедно. И четири деца!- еха!

Говоря за Владо Николов и жена му, че го написах егати неясното Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 187
Гладиаторът станал дядо Коледа. Накъде отива тоя свят LaughingLaughingLaughing

# 3 188
Владо и Мая са заедно от 16-17 годишни, женят се на по 22-23 год. Аз за тях не съм чувала да са се разделяли, но и за клюки и светски новини се информирам само от тази тема, така че, може и да съм изтървала нещо.

# 3 189
Не съм гледала Венета, но чух Дойнов по нова да пита девойчето за семейство, като бабите пред.блока. Какви семейства, момчето кариера има да гради, те за деца едва ли не намекват. Беше неадекватно.

# 3 190
  • София
Надявам се всяко чудо за три дни и да ги оставят на спокойствие да си тренират. Това момиче принципно е хубаво да не се развява много напред-назад, излишно е. А момчетата на Владо Николов имат цяла кариера пред себе си, тепърва навлизат в големия спорт, имат голямо бъдеще и е хубаво да останат концентрирани.

# 3 191
  • Sofia
Този ли е спонсора от чатовете на Диона?
Скрит текст:

# 3 192
  • На морето!
Ще ги оставят след една-две седмици момчетата, спокойно.
Иначе може да се направи класация на топ тъпи въпроси. Днес попитаха Мая Николова дали ако й дадат огромна сума би продала онзи миг, в който прегърна момчетата си след полуфинала. Та се оцъкли невярваща, че е чула добре и в този момент допълниха въпроси “А ако с тази сума можеш да помогнеш на кауза?”
Направо не мога да повярвам какви простотии им говорят. Мислех, че Петър Дочев е топ глуповат с въпроса към треньора “Ама защо не си в съблекалнята? Къде отиваш? Как така ще пушиш, много е вредно!” Но ето, има и по-тъпи въпроси.

# 3 193
  • София
Не говоря за деца, сватби и прочие... А за постоянен човек до себе си с когото да се забавляват и прекарват живота си заедно...
Няма разлика в това колко непотребни могат да бъдат тези всичките неща.
Наистина ли не познаваш хора, които живеят живота си пълноценно, хармонично, в равновесие и с усмивка без да имат "постоянен човек до себе си"?

Щях в петък да кажа, че не се сещам за някой по-красив от Владо Зомбори в българското публично пространство. И в този ред на мисли дано това косище е за роля. Не просто да не му стои, загрозява го.

# 3 194
Мадона с Лурдес и с гаджето на първото дефиле от The Fashion Week, това на Yves Saint-Laurent :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт