RYANAIR - 30

• 9 510
  • 159
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вероятно е, да.
Лятното разписание не се въвежда едновременно за всички дестинации и винаги е стъпка по стъпка.

# 136
Вероятно е, да.
Лятното разписание не се въвежда едновременно за всички дестинации и винаги е стъпка по стъпка.
Благодаря за отговора!

# 137
Здравейте, в края ма месеца ми предстои пътуване с Райън еър и сега гледам, че чантата ми за ръчен багаж вместо 40см. е 45см. според вас ще ми направят ли проблем на летището или да купувам друга?

# 138
  • sf
Ако не я натъпчеш и влезе в рамката, няма да има проблем.

# 139
  • София
Ако не е твърда и не я напълниш до максимален предел, вероятно ще влезе в рамката без проблем.
Не давам съвет в никой случай, препредавам споделяно в темата.

# 140
  • София
Може  да направят, може да не направят.
За да си спокойна купи чанта с определените от РЕ размери.
Снощи мои познати летяха от Т2. Наземния персонал е следял за точните размери на багажите.

# 141
Ама, знае ли се какво е следял-  мерил е с метър размери или се проверява с рамката?

# 142
  • София
За Лондон е с паспорт. Даже ми искаха да покажа ЕТА на бг летището при чекиране на багажа.
Какво показахте? Полученото потвърждение на ел. поща ли?
Вече са отговорили, но да, мейла показах.

# 143
Ама, знае ли се какво е следял-  мерил е с метър размери или се проверява с рамката?

Никога не се мери с метър, проверява се с рамката.

# 144

Никога не се мери с метър, проверява се с рамката.
Другите размери са ок, само е 5см. по висока. Незнам ако малко стърчи отгоре дали ще направят проблем?
Няма къде да търся в последния момент друга чанта.

# 145
  • София
Няма да стърчи - там има твърда стена, която ще запази и поддържа лекото сгъване ако въобще има такова.

# 146
ако е мека и може да се посвие няма проблем
иначе на късмет

# 147
  • Варна
Излиза ми вече календара София-Париж(след април), но когато избера датите после няма цени на билети и не мога да продължа. При мен ли има бъг или просто още въвеждат?

# 148
  • София
Изчакай още малко, ще се покажат.

# 149
Въпрос за чекиране с биометрична карта ?!
Има два реда за номер на лична карта две букви със седем цифри и отдолу още шест
Оказа че само горе е номера на лк
Ако при онлайн чекин напиша всички цифри проблем ли е

Общи условия

Активация на акаунт