RYANAIR - 30

• 9 592
  • 159
  •   3
Отговори
# 150
Номера е един, все трябва да се знае кое точно е номера на лк
Иначе няма значение какво пишете при чекиране, може да си измислите

# 151
Номера е един, все трябва да се знае кое точно е номера на лк
Иначе няма значение какво пишете при чекиране, може да си измислите
Ами не е така. В полето номер има точно така изписани два номера и човек наистина не знае кое точно му и номера на картата. Лично аз не намери официален източник на информация. От разни сайтове се разбира, че горното е номера, а долното някакъв идентификатор. За обикновения човек излиза, че номера е дълъг и не се е събрал целия в полето за номер.

# 152
Този нов дизайн не съм го виждал. Трябва да е горното с АА
Имам предвид по принцип е добре да си знаете кое е номера, че може да потрябва.
В случая както казах може да напишете произволни цифри.

# 153
Номерът е горния ред. Може да се провери в сайта на МВР за проверка на валидност на лична карта. Ако се напише само горния ред, казва, че картата е валидна. Ако се добавят цифрите и от долния, изписваше нещо друго, не помня вече какво.

# 154
На българската лична карта са изписани:

номер на документа (личната карта) образуван от AA1234567 /две букви и седем цифри/

номер за достъп 123456 /шест цифри/.Това е ПИН ,който го има на всички нови карти.
И аз съм с нова карта и вече № ми започва с АА..

# 155
В полето номер има точно така изписани два номера и човек наистина не знае кое точно му и номера на картата. Лично аз не намери официален източник на информация. От разни сайтове се разбира, че горното е номера, а долното някакъв идентификатор. За обикновения човек излиза, че номера е дълъг и не се е събрал целия в полето за номер.

Di Soleil, вадих л.к. миналата година и търсих 2 часа официална информация за номерата и кое точно е номера на личната карта. И аз бях доста объркана от номера на втория ред (нито написали на картата какво е, нито нищо).
Не намерих нищо тогава.

Допълвам : milenium 123, за какво е този ПИН?

Скрит текст:
Живея в чужбина и тук също се чудят като трябва да ми записват номера на картата. Всеки път обяснявам, че е само този на първия ред. Satisfied

# 156
  • Melmak
Номерът на новите лични карти е само първия ред без цифрите отдолу.
Говорих с нотариус, бях с чисто нова лична карта и питах кои данни да изпиша. Казаха, че имат инструкции от мвр само и единствено първия ред. Това е.
При чекиране няма да гледат номера точно, и да объркате нищо няма да стане.

# 157
Скрит текст:
В полето номер има точно така изписани два номера и човек наистина не знае кое точно му и номера на картата. Лично аз не намери официален източник на информация. От разни сайтове се разбира, че горното е номера, а долното някакъв идентификатор. За обикновения човек излиза, че номера е дълъг и не се е събрал целия в полето за номер.

Di Soleil, вадих л.к. миналата година и търсих 2 часа официална информация за номерата и кое точно е номера на личната карта. И аз бях доста объркана от номера на втория ред (нито написали на картата какво е, нито нищо).
Не намерих нищо тогава.
Допълвам : milenium 123, за какво е този ПИН?

Скрит текст:
Живея в чужбина и тук също се чудят като трябва да ми записват номера на картата. Всеки път обяснявам, че е само този на първия ред. Satisfied
[/quote]

Номерът за достъп до картата (CAN) или номерът за достъп е поредица от цифри на личната карта. Използва се вместо ПИН за електронно предаване на лични данни на оторизирани органи и фирми - това прочетох в един блог

# 158
  • София
Вече писах, че мои познати летяха преди дни. Купих им билети и ги чекирах през моя профил в РЕ. Едното момче беше с нова ЛК и без да зная какво - написах всички букви и цифри. Излетя без проблеми.

# 159
Знаете ли дали мога ли срещу таксата от 45 евро да сменя полета не само за друг ден, но и за друг град в същата държава? При такива промени закупения багаж трябва ли да се плати повторно?

Общи условия

Активация на акаунт