RYANAIR - 30

• 24 436
  • 420
  •   4
Отговори
# 315
Някой срещал ли е информация за черен петък тази година или е изненада в последния момент, за да се купуват дотогава продукти на редовните цени?

винаги правят черен петък, но не е нещо безумно изгодно
примерно 10% от избрани полети, никога през ваканции и празници
понякога е различна промоция за различните дни от седмицата

дали да чакате не може да се каже, ако чакате може цените да се вдигнат примерно с 50% и после да има промоция за 10% отстъпка

# 316
Здравейте! Понеже не ми е съвсем ясно.. заслужава ли си застраховката, която предлагат Райънеър при закупуване на билетите им, колко е медицинското покритие? Благодаря предварително.

# 317
Напомняне!

От днес 12 ноември 2025 г. на летищата няма да се приемат разпечатани бордни карти.

Купила съм билет и съм чекирала друг човек през моето приложение на Раян еър. Изпратила съм му бордната карта онлайн, но той няма приложението на своя телефон. Трябва ли да го изтегли и дали ще има проблем, ако няма приложение но има бордна карта онлайн?

# 318
Напомняне!

От днес 12 ноември 2025 г. на летищата няма да се приемат разпечатани бордни карти.

Купила съм билет и съм чекирала друг човек през моето приложение на Раян еър. Изпратила съм му бордната карта онлайн, но той няма приложението на своя телефон. Трябва ли да го изтегли и дали ще има проблем, ако няма приложение но има бордна карта онлайн?
Няма проблем

# 319
Напомняне!

Няма проблем. Само при чекиране да си настрои екрана на максимална яркост.

# 320
  • София
Здравейте.
Влизам с два въпроса.
На младежа са му сменили датата за изпит и съответно няма как да лети на първата дата (а полетът е купен с отиване и връщане).
Първи въпрос - има ли опция да го променя? Не съм купувала никакви допълнителни застраховки към билета.
Второто ми питане - ако не се качи на самолета в посока отиване, това ще му анулира ли и полетът за връщане или няма връзка, независимо, че са закупени заедно като отиване и връщане?
Благодаря!

# 321
Здравейте.
Влизам с два въпроса.
На младежа са му сменили датата за изпит и съответно няма как да лети на първата дата (а полетът е купен с отиване и връщане).
Първи въпрос - има ли опция да го променя? Не съм купувала никакви допълнителни застраховки към билета.
Второто ми питане - ако не се качи на самолета в посока отиване, това ще му анулира ли и полетът за връщане или няма връзка, независимо, че са закупени заедно като отиване и връщане?
Благодаря!
Смяна на датата само срещу такса, но да сравни цената на новата дата за полета и ако е по-ниска направо да купи новия полет. Няма значение, че сте купили отиване и връщане заедно, всеки полет си е отделен и не е обвързано отиването с връщането, т.е. лети си с връщащия полет без да е ползвал този за отиване.

# 322
Ааа, това последното не е съвсем сигурно.Точно тук преди време една жена, във връзка с погребение май беше,  изпуска полета на отиване, но се връща до БГ с кола после, и когато иска да се качи нз обратния полет се оказва, че е анулиран.Като не си отишъл физически , значи няма как да се връщаш....Проверете  го!!

# 323
  • Beyond the stars
Ааа, това последното не е съвсем сигурно.Точно тук преди време една жена, във връзка с погребение май беше,  изпуска полета на отиване, но се връща до БГ с кола после, и когато иска да се качи нз обратния полет се оказва, че е анулиран.Като не си отишъл физически , значи няма как да се връщаш....Проверете  го!!

Отделни са полетите. Ти можеш да си отидеш с каквото прецениш и ти сам решаваш дали ползваш билета, няма логика. По тази логика еднопосочни билети не следва да се продават.
Евентуално ако не си се чекирал или нещо друго се е случило, но категорично не е обвързано с това, че не си ползвал полет в едната посока.

# 324
Напомняне!

Няма проблем
Изпратената бордна карта под формата на скрийншот ли е?
Че нали се коментираше, че скрийншот вече нямало да приемат.

# 325
Със скрийншоти минахме мин седмица, няма проблем

# 326

Както винаги, зависи
С Уиз и Райън може да ползваш само връщането, с традиционните авиокомпании ако изпуснеш полет, остатъка от билета се анулира.

# 327
Напомняне!

Няма проблем
Изпратената бордна карта под формата на скрийншот ли е?
Че нали се коментираше, че скрийншот вече нямало да приемат.

Не pdf файл е.

# 328
  • При елфите ...
Един малко индиЯнски въпрос... може ли в чантата за ръчен багаж да се носи пакетирана храна, например: шоколад, бисквитки, ядки, бонбони... Thinking

# 329
Един малко индиЯнски въпрос... може ли в чантата за ръчен багаж да се носи пакетирана храна, например: шоколад, бисквитки, ядки, бонбони... Thinking
В самолета може. Вече зависи закъде пътувате след кацането може и да Ви накарат да я хвърлите.

Общи условия

Активация на акаунт