Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 495
  • 521
  •   1
Отговори
# 60
Правя снимки(децата са все недоволни от това)
Купувам сувенири за близки приятели,както и за себе си

# 61
Купувам си малки нестандартни сувенирчета, с които си правя колекция и всяко едно от тях ми напомня за емоцията от някое място.

# 62
  • гр. Кюстендил
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
- Задължително правя няколко снимки на ключови места от почивката, които после си вадя и на хартия, за да си преглеждам винаги, когато имам нужда да си спомня приятните моменти назад. Също взимам сувенир от мястото - най-често магнитче. Накрая остават спомените, които сме запечатили в съзнанието си и разказваме на близки и познати и така удължаваме и самия спомен и удоволствието от него.

# 63
Събирам мидички ,камъчета ,които после превръщам в сувенири.Също така си купувам магнитчета,обици и пазя морските спомени в страхотни снимки .

# 64
Купувам си сувенирчета от лятната почивка.

# 65
  • Велико Търново
Събирам си камъчета и миди от плажовете на които сме били и си ги подреждам до козметиката която ползвам всеки ден - на скрина. Така са ми винаги пред очите и ми носят положителен заряд и лятно настроение.

# 66
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Обичам да вадя на хартия снимките от лятната почивка и да ги слагам като хартиени гирлянди.
Пазя мидички и рапанчета, събрани от детето възможно най-дълго.
Разбира се, пазя и магнитите от посетените през лятото забележителности.

# 67
Не обичам да трупам сувенири, затова се ограничаваме само с по 1 магнит от някое място. Преди години в училище ми беше много приятно когато пишехме есета на тема "Как прекара лятната ваканция"

# 68
правя снимки на телефона. купувам главно магнитчета с изображения на мястото. събирам черупки от миди,...

# 69
Правя снимки и се наслаждавам на момента. От всяко посетено място купувам магнити за хладилник и ги редя с удоволствие като се върна у дома.

# 70
  • Там...
Споделяме си хубавите моменти, разглеждаме снимките, които сме направили, препращаме си ги на съобщения Nature Sunny

# 71
Разглеждам снимки и слушам музиката, която сме пускали през лятото на път за плажа.

# 72
Снимки, които грижливо сортирам а архивирам.
Качвам ги на дигитална рамка вкъщи.
Купувам сувенири и подаръци за себе си и близките хора.

# 73
Много снимки. И още от октомври започвам да ровя за оферти за предстоящото лято, да търся нов бански и хавлии за плаж.

# 74
  • Пловдив
Не съм сантиментална личност и като цяло  не съм фен на сувенири и снимки. По-скоро използвам летните пътувания като извор на вдъхновение и идеи, които да приложа после, за да разнообразя настоящето - независимо дали ще са нови кулинарни експерименти, хоби проекти, инспирирани от видяното и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт