Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 518
  • 521
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Със снимки от почивки, които ми напомнят хубави мигове.

# 76
  • Пловдив
Снимките. И не такива, на които се позира, като за снимка Wink А снимки, с уловени емоции и моменти..., ненагласени, а искрени и разказващи... Simple Smile

# 77
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Винаги правя снимки , които слагам в албуми и си взимам магнитче от всеки град ,в който сме били на почивка .

# 78
Купувам си сувенири, които ми напомнят за мястото и хубавите преживявания

# 79
  • София
Винаги си купуваме сувенирчета, които слагаме из къщи и ни напомпнят за лятото и мястото, което сме посетили.

# 80
Винаги си купуваме гривнички с дъщеря ми, които си носим после дълго време, за да ни напомнят на лятната почивка. Купуваме и нещо за спомен на цялото семейство - сувенир, магнитчета, ключодържател.

# 81
  • Враца
Явно на подсъзнателно ниво свързвам хубавите моменти с аромати. Всеки следващ път, когато усетя даден аромат в главата ми нахлуват куп спомени. Никога не успявам да уловя запомнящите моменти в снимки, за това им се радвам на мига.

# 82
Правя снимки, вземам си нещо за спомен (но, само ако наистина много ми харесва). Разглеждайки после снимките, се пренасям обратно във времето прекарано на даденото място.

# 83
  • София
Купувам тематични сувенири от всяко място, на което ходим.
Неволно запомням и впоследствие усещам някакви аромати. Понякога се шегуваме с детето - "Мирише ми на Испания. А на теб?" Grinning

# 84
Винаги правя снимки - с уловени емоции, спонтанни моменти, любими хора, залез или малък детайл, които да ми напомнят за мястото, което съм посетила. Именно снимките правят спомена жив и истински.

# 85
  • Пловдив
Снимки, снимки и пак снимки!
От всяко местенце, на което ходим, си взимаме и по нещо за спомен - дали някоя тематична брошура, дали магнитче или просто камъче - всяко нещо носи конкретен спомен.

# 86
Винаги правя снимки за спомен, купувам си нещо символично от почивката и като малка дори си взимах пясък и вода в шишенце.

# 87
Снимки и спомени от лятото, слушане на летния плейлист с музика, а също така от плажа обичаме да си събираме мидички и рапани, които често използваме за декорация.
Обичам да използвам и аромати, които също ме връщат към лятото.

# 88
За всяка почивка си правя отделна папка със снимки. Така помня коя година къде сме били, спомени за цял живот. Винаги си купувам и някакъв малък сувенир, в преносен смисъл отнасям мястото в дома ми.

# 89
  • Пловдив
Позвам "летен" парфюм и през зимата ❤️ Не бих се отказала и от пътуване някъде, където е топличко 😊

Общи условия

Активация на акаунт