Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 535
  • 521
  •   1
Отговори
# 90
  • Сф
Разглеждам снимки,.но и винаги си донасям у дома и късче от лятото - сувенир, мидичка, стръкче розмарин, което посадих вече  от последната почивка.. Още малко и започвам да разглеждам нови предложения за лятото. Обичам лятото, слънцето и всички аромати на сезона!

# 91
Разбира се, най-често правя снимки, по много и то, купувам магнити и някой друг сувенир, връщаме също и някой аромат или песен която съм слушала докато съм била на почивката..

# 92
  • София
Винаги си нося от морето шепа камъчета и мидички и ги слагам в купичка на масата.
Имам си всяко лято любими летен хит. Това лято беше песента на Стинг и Шаги и продължавам да я слушам с удоволствие.
И до късна есен ползвам двата си любими летни парфюми, които ми носят миризма на сол, море и летни нощи.

# 93
Клипове и снимки, които правя на мини филм. Обожавам спомени със семейството ми.

# 94
Изваждам обща снимка от морето на семейството ни и я слагам в любимата ми рамка - цялата украсена с мидички и пясък, събрани от първото море на голямото ми дете, когато беше на годинка. Така "пазя" аромата на лятото вкъщи целогодишно.

# 95
Купувам магнити, разпечатвам снимки, слагам най-хубавата снимка от почивката на екрана на телефона Heart

# 96
  • София
Правя много снимки, особено на децата, в тях е истинската радост, после гледам да направя албум или клип с любими снимки, който често си пускам през зимните месеци. Така и забелязвам колко много се променят само за няколко месеца.

# 97
Купувам си някакви сувенири,които ползвам - сапуни , нещо сладко , хавлии ,чаши ...
Правя разбира се и снимки .
С децата и мъжа ми си говорим за мястото на което сме били и кое ни е впечатлило .

# 98
Успявам да си взема винаги нещо за спомен от мястото , на което сме . Сувенир , магнит или просто мидички. Но снимките са най-хубавия ми спомен , защото са винаги с мен .

# 99
  • София
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

На първо място се опитвам да запечатам в сърцето си емоцията и преживяното с любимите ми хора. След това идват на помощ снимките, които обичам вечер като си легна да разглеждам и да връщам точно спомена и чувството от преживяното. Накрая като традиция ни стана да си купуваме магнитче от мястото, на което сме били. Събираме ги в кутии и понякога сядаме да ги разглеждаме и да си припомняме кое от къде е.

# 100
Често разглеждам снимки, хапвам морски дарове и планирам следващата почивка отрано. Вадя парфюмите, които съм носила там и ароматно се пренасят в спомените.

# 101
Колкото и да не обичам да се снимам, това е начина да се върна към прекрасните спомени. Много често в ежедневието гледам снимки от минали приятни преживявания и така се откъсвам от ежедневието за малко.

# 102
Снимки, разбира се 🤗

# 103
  • София
Монтирам си кратко клипче с най-яките спомени/места.

# 104
С детето събираме мидички и камъчета от морето, после си прави с тях сувенири.

Общи условия

Активация на акаунт