Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 548
  • 521
  •   1
Отговори
# 105
Вадя снимки, събирам мидички и рапанчета, правя украса на морска тематика 🤗

# 106
Което и ново място да посетя, винаги си купувам пощенска картичка от там и си ги колекционирам и препоглеждам през зимните дни. Simple Smile

# 107
Опитвам да си купя магнит за хладилника от всяко място където съм ходила. Правим си снимки, ако сме били на морето събирам миди и рапани,  понякога камъче, стръкче изсушено цвете да ни напомнят за преживяното.

# 108
Пазя спомените в себе си, запечатвам всеки един хубав момент и след това си го преповтарям, а за да не забравя нещо - снимам!

# 109
Обичам да си нося вкъщи малки сувенири или местни вкусове от местата, които съм посетила. А най-много ми помага музиката – пусна ли си песните, които съм слушала на плажа, веднага се връщам мислено там.

# 110
  • Elhovo
Правя много снимки , купувам сувенири  от местата,които посещаваме.

# 111
Взимам си камъчета или миди за спомен. Купувам си сувенири, най-често магнитчета и като ги залепя на хладилника си ги гледам постоянно. Правя и много снимки.

# 112
  • sofia
Винаги, когато ходим някъде на почивка или екскурзия си правим снимки и след това на семейна вечеря показваме и разказваме спомените от тях на близките. Опитвам се да си взема по нещо дребничко от посетените места някоя подправка или сос, с който овкусявам ястията и си говорим кое от къде сме купили и не на последно място винаги правим планове за следващата почивка, за да мислим и за нея и да не оставаме без планове напред.

# 113
Правя си снимки на плажа или интересни посетени места, които след това си разглеждам с удоволствие цяла зима.

# 114
Съхранявам спомените дълбоко в себе си и ги връщам в съзнанието си с усмивка и топлина. От време на време преглеждам и снимките, които съм направила.

# 115
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Всичките ни семейни летни почивки са незабравими,най-хубавите и забавни спомени са от тогава и тяхното любопитство да откриват новите места и възможности.Снимките са нашият начин да си припомним и да се посмеем по всяко време след тях със спомените.

# 116
  • Телиш/Плевен
Всяка година си купувам по нещо практично, което да ми напомня за морската ни почивка, освен снимките и събраните мидички и морски камъчета. Тази година си взех купа за салата и кухненски кърпи. Докато вечеряме, все се сещаме за различни моменти от лятото и е много приятно. Heart

# 117
Слагам си снимки от почивката на екрана на телефона, това ме връща на хубавите спомени от почивката. 😌

# 118
Със снимки и нещо купено от мястото - дреха, аксесоар или друга вещ.

# 119
Снимките и сувенири, които купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт