Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 592
  • 521
  •   1
Отговори
# 120
Създавам си спомени през самата почивка.... разходки, търсене, загубване и намиране, приключенски преживявания... Покупки от съответното място.

И снимки, разбира се....

# 121
Моите малки тайни, с които успявам да удължа спомена от твоята лятна почивка, е като запечатвам повече мигове на снимки, организирам запомнящи се екскурзии до различни интересни места и намирам интересни местаза хапване или сладкарници.

# 122
Снимки и видео

# 123
  • София
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Тревиално ,но любимо - магнитче от всяко посетено кътче Blue Heart ,любим спомен !
Иии колкото се може повече снимки Animal Bear

# 124
  • Варна
Със снимки,спомени, а и децата все ми напомнят за лятото - с въпроси кога пак ще дойде лятото Simple Smile

# 125
  • София
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Правим си снимки, купуваме си различни сувенири от мястото, на което сме били, по възможност с някакъв аромат, защото тогава спомените се поддържат най-добре.

# 126
  • плевен
Спомен от лятото са снимки от местата които посещаваме,  събрани мидички,малки сувенирчета.   С перфектна рутина за пране  с Ariel и Lenor   прането е ухаещо на море.  .

# 127
Вземам си винаги нещо дребно - сувенир от местата, които съм посетила лятото и така си спомням за хубавите мигове.

# 128
Купувам сувенири и правя снимки.

# 129
  • София
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?- разбира се, огромната галерия от снимки Simple Smile , картините, които си нося от пътуванията винаги ми напомнят за държави, хора, случки...

# 130
  • Пловдив
кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка? - Правя снимки с телефона, които са винаги под ръка и купувам сувенири, магнити от всякъде, където отида.

# 131
Правим снимки и клипчета, които често гледаме, след като се върнем.

# 132
Удължавам летните спомени и преживявания с късно море и подходяща дестинация. Октомври месец - започваме планирането за следващият сезон и Коледни топли дестинации. Така усещането за лято е целогодишно:)

# 133
Правя снимки

# 134
Правя си кратки видеа от екскурзиите, често снимам храна, разходки, моменти и се получава като мини филмче. Някой път си купувам и нещо дребно, което да ми носи спомен от мястото.

Общи условия

Активация на акаунт