Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 8 492
  • 521
  •   1
Отговори
# 45
Кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Две са нещата с които се опитвам да задържа лятото още малко .. любим летен парфюм, носещ ми спомени от лятната почивка и шоколадовия тен,който се опитвам да поддържам до колкото е възможно по естествен начин.

# 46
  • София
Снимки и по-рядко клипове. Но основното са снимките, което с годините се превърна и в хоби.

# 47
Спомените от летните почивки запазвам чрез сувенири и снимки на местата, които сме посетили.

# 48
Със снимки. Харесвам и аромати, които ми напомнят за лятото и морето.

# 49
  • София
Разглеждам снимки и се опитвам да запазя аромата на лятото по-дълго у дома - с етерични масла, ароматизатори и козметика.

# 50
Спомените от лятото запазвам като правя много снимки от местата, където сме били. И след това ги слагам в рамките да красят дома ми. Купувам сувенири . Ароматите са също част от спомените за любимото лято.🏖🏝🌞

# 51
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Правя снимки, купувам си малки сувенири, които да ми напомнят за мястото и преживените емоции.

# 52
Събираме красиви камъни и миди, които после аранжираме в саксиите. Купуваме магнити за хладилника.

# 53
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?

Запечатвам спомените в ума си, правя и много снимки. Ако харесам купувам и сувенирчета от мястото, да напомнят за него.

# 54
Слагам си любима морска снимка от почивката ни на телефона и морско магнитче на хладилника

# 55
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Винаги си купувам сувенири, за си припомняме през зимата хубави моменти

# 56
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Снимките са едно от нещата които винаги правя.Нещо като ритуал ми е и да си купувам гривнички с морски елементи които дори и сега нося.

# 57
  • Варна
Правя снимки на плажа, бурното море и си взимам малки рапанчета.

# 58
Запазвам летните спомени като вадя семейни снимки на хартиен носител,покрай които посипвам с мидички от плажа,докато не дойде време да ги заменя с коледна украса 😊

# 59
Правя снимкии трупам спомени, които ме топлят след това. Купувам малки сувенирчета, събирам камъчета и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт