Отговори
# 315
Гледах малко от серията и спрях. Субтитрите нещо ми се струват зле скалъпени. Ще изчакам друг превод и ще пиша пак като изгледам цялата серия.
Hands Plus1
Определено руските субтитри са по-добри.

# 316
Това е автоматичен превод няма как да е с перфектни букви.

# 317
# 318
Привет!
В няколкото свободни минути ще се опитам накратко да споделя мисли по повод третия епизод на "Сърцебиене". На път съм да се откажа от мнението си за Хюлия, което споделих след втората серия. Вече се съмнявам, че в нея има скрито добро.... т.е. ако изобщо го има то не само е скрито много надълбоко, ами направо е закопано някъде си. Всеки родител допуска грешки по отношение на децата си, но Хюлия изобщо няма правилен ход. Да използваш собствената си плът и кръв единствено и само за своя изгода... цинично е, зловещо е, нечовешко е. В ступор бях от това как гледа дъщеря си в очите и лъже. Излиза, че опората на цялото семейство е не родителя, а Аслъ. Няма да коментирам странния и брат, който на моменти е с абсолютно инфантилно поведение, в следващия момент - примат.
Пак ще се повторя - Лизге все повече ми харесва с играта си. Изненадана съм. Изгражда много последователен и зрял персонаж. Е, на моменти малко по детски наивен, но не е беда.
Рейхан - този персонаж продължава да не ми харесва особено. Разбирам реакциите на Аслъ, колебанията и, отношението и към майката на тази, чието сърце носи, но... за мен поведението на Рейхан не е съвсем нормално. Зловеща ми беше сцената с цялостното преобразяване на Аслъ в Мелике... (лично мнение).
Арас все още не ми е съвсем ясен. Връщам се към мнението си, което споделих след 1 епизод, а именно че може би той е осиновен. Защо ли? Защото най-напред си мисля, че Керем не би приел ролята, ако трябваше да има любов между толкова близки роднини (така си мисля). На второ място - в този трети епизод май се опитаха да ни покажат, че той не само се обвинява, но и искрено тъгува по загубата на изключително близък човек (не само като роднина). Финалната сцена... ей тази целувка някак пообърка нещата Yum Satisfied. И не мога да се отърва от усещането, че действието забива и акцентира на любовните взаимоотношения..............
Ами... това ми се въртеше в главата. Може би до следващата неделя ще съумея да погледна и под друг ъгъл...

# 319
Кити +1 от мен

Аз както си и предполагах Метин е бил влюбен в Рейхан. Тя също не е била безразлична. Това момиченце Емел ли беше? Рейхан и е била учителка. После им става леля. 😉
Малкият Арас келешче и половина. 😁
Така значи с Метин имат различни бащи по неговите думи и винаги са били на нож отношенията им още от малки.

# 320
Много ми хареса и определено има динамика и действие, не е като другите типични турски сериали, където като излезе нещо и поне 5 епизода не става ясно какво се случва и от къде идва този проблем! Това е нещото, което винаги ме е напрягало. Тук това липсва, поне засега! Очертава се много хитов сериал. Лизге започна да ми допада и да я възприемам.

Така, в началото много се накефих, че Хюлия се насади на пачи яйца и така хубаво беше измамена от Окан. Никой здравомислещ човек, не би дал пълномощно на “приятеля” си, още по-малко ако е брокер и от много време пасува и не си спазва на обещанията за женитба. Тя постъпи изключително наивно и по детски. И сега ще си плаща за това!
После леко я съжалих, но ми стана изключително грозно, че започна да гледа в очите Лизге и да я лъже! Тя после разбра, че нещата загрубяха и съответно се уплаши, защото нали знаете играчка-плачка. Пак беше желязна, до последно не се притесни и не каза истината! Дори не трепна за Мурат! И много лошо впечатление ми направи, че поиска децата й да си научат урока и да останат в ареста. А те заради кога са в ареста?! Неблагодарница …
И лошото е, че съм убедена, че ще продължи да е с Окан, прекалено отчаяна е и самотна. Да видим обаче, дали ще стане съвестна и добра, но защо ли се съмнявам.

А Мурат… държи се така все едно е мъж/любовник на Хюлия! Абсолютно неадекватно поведение. Тръгнал да скача смешника да я защитава, хахахаххах….за всяко нещо , което засяга майка му - скача. Неадекватен син, абсолютно мамино синче. Не ми хареса персонажа.

Рейхан…. Стори ми се много зловещо, когато имаха сцена с Аслъ и я облече като Мелике. Направо зловещо….

Фиген, мисля, че вече харесва Аслъ. 😏

Мерием ме издразни с нейното поведение и ревност, но хубавото е, че й се върна това, да бъде и тя заключена.

Прави излязохме в предположенията си за Рейхан и Метин и ми се струва, че е възможен такъв сценарий да се съберат след някой и друг епизод. 🤔

Имам съмнения обаче, че Аслъ ще се окаже родната дъщеря на Рейхан, не знам защо. Може и да си въобразявам. Ако е така, тогава остава въпроса коя е Мелике и чия дъщеря е?

Чакам с нетърпение следващия епизод.

# 321
Мелике е дъщеря на Хюлия и са ги разменили с Аслъ в болницата...това измислих аз 🤧

Хюлия си мисли, че Окан е влюбен в нея, но и той е използвач като нея и живее от изгодата.

Фиген на млади години е била доста шавлива, нищо чудно и Емел да си има неин баща, но по скоро ми се струва, че с Арас имат общ баща, отколкото с Метин.

# 322
ДОБРЕ ДОШЪЛ ОКТОМВРИ С НАШИЯ ЛЮБИМ КЕРЕМ! Gift Heart

С много усмивки, много срещи с фенове и много нови успешни проекти! Flowers Four Leaf Clover

Щастливи отново заедно - на сета на "Сърцебиене" с порастналата сладка Мая/Кираз
от "Поччукай на вратата ми".

И сега за новата драма "Сърцебиене". По-добрият от дватна последни проекта на Керем! Hands V
За мен това беше най-задълбоченият и балансиран епизод от трите досеа.
Основният актьорски състав вече е улегнал, споен,  вече се разбилат главните линии
на действието и почти се подразбират роднинските връзки.
Аз все пак поддържам мнението, че Метин и Арас не са истински братя, а родени
от един  баща и различни мйки, но Арас не е син на Фииген.
Поддържам мнението си за Мерием - отвратителен образ (по сценарий!
и ного слабо изигран от актрисата.
Дениз Чакъйр играе отлично, макар и да преиграва с мимиките и доста ги повтаря.
Преиграване се забелязва и при единия близзнак. Сезин е много по-последователен образ
и изигран чудесно от младата актриса!
За Керем - нямам думи - толкова добре изграден образ от актьора, така добре предава
раздвоените си чувства и така се измъчва, че не може да ги разкрие пред Аслъ,
като същевременно разбира, че тя е все още млада и наивно си обяснява своите...
Направо е перфектен! Hands Clap Надявам се да издържи (и по сценарий) до края на сериала!

А двойката Аслъ и Арас е повече от 100  процента подходяща! Hands V

💖💖💖💖💖💖

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 13:23 от jupetrov7

# 323
Арас Алкан - еп.2-1

# 324
Тук качват преведени на бг сериите. Читав е преводът, мисля. Не съм го качила в темата, защото не знам дали преводачът ще е съгласен.

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/08/neron-angelov_12.html

На вас хареса ли ви "мави долуная"? Аз съм потресена, не можах да го изгледам до края, но ще се насилвам тия дни.

# 325
Тук качват преведени на бг сериите. Читав е преводът, мисля.

Читави са, да. Препоръчвам 😊

# 326
Тук качват преведени на бг сериите. Читав е преводът, мисля. Не съм го качила в темата, защото не знам дали преводачът ще е съгласен.

На вас хареса ли ви "мави долуная"? Аз съм потресена, не можах да го изгледам до края, но ще се насилвам тия дни.
"Платоник" или "мави долуная" има ли го някъде с превод или на руски, без значение субт. или дублаж?

# 327
Една мъдра притча от Керем. (на прекрасния му английски с американски акцент!)

https://www.instagram.com/p/DPOCflpjZDd/?hl=bg

🇮🇹 Аудио бележка, споделена от Керем в канала му тази сутрин 🎙️

Просто “Благодаря ти, Керем” 🙏🏼

В свят, в който всеки изглежда по-лесно да нахрани лошата си страна, тази история е нещо, което всички трябва наистина да препрочитаме всяка сутрин, за да направим земята, на която живеем, по-добро място

🇬🇧 Аудио бележка, споделена от Керем в канала му тази сутрин 🎙️

❤️❤️❤️

# 328
"Платоник" или "мави долуная" има ли го някъде с превод или на руски, без значение субт. или дублаж?

https://turkrutv74.com/platonicheskiy/

# 329

Ами не ми харесва на мен. Очаквах съвсем различно нещо. Не знам как да го определя фентъзи пародия или... абе моите очаквания са си мои проблеми. 🫣

Малко от Керем
https://www.instagram.com/reel/DPMAuwVAvEH/?igsh=MWVpbDZ3MmdpMHN1dQ==

AsRas

Общи условия

Активация на акаунт