Отговори
# 375
Интересно ми е в "Нетфликс" има ли статистика, мнения за гледаемостта на "Платоник Долунай"?

# 376
Интересно ми е в "Нетфликс" има ли статистика, мнения за гледаемостта на "Платоник Долунай"?

Сред сериалите на турският Нетфликс е най гледан според статистиката. 17 ден на 1 място.

# 377
Благодаря! Аз съм още на 2 серии само, но тъй като ми харесва, ми беше интересно как се приема от друга публика и ще го запазя да го догледам по-нататък. Много сериали тази есен, много колебания кое да започвам, кое да "отписвам", но нека да има избор.

# 378
# 379
В очакване на новия епизод, видео от сета.

https://www.instagram.com/p/DPbYydIjJXh/?hl=bg

Още един подарък за РД на Лизге от Керем . Simple Smile

https://www.instagram.com/p/DPZx5CZjp1r/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DPbGWcEDiGt/?hl=bg

Едно сладко видео с Керем, който обича и други животинчета, освен Хектор.

https://www.instagram.com/p/DPbgaCPDBoH/?hl=bg

Приятна вечер със "Сърцебиене", еп.4.

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 380
Този който писа на Мелике в 1 серия мисли, че Бириджик е Мелике. Става дума за някакъв дълг, който тя е имала. В следващият епизод може да има екшън по този въпрос с чичо Арас.
Аслъ и Бириджик ще станат приятелки.

Рейтът

Керем ново

# 381
Прекаленото показване на излишни герои гони публика другата седмица и нова конкуренция иде

# 382
Както и предполагах акцентът се завъртя около този любовен триъгълник ли... четириъгълник ли... та дали няма и да е петоъгълник. Не че не е удоволствие да се гледат Аслъ и Арас заедно, но... сякаш заявката на сериала беше малко по-друга. Едва накрая намекнаха за някаква интрига около житието, битието и смъртта на Мелике.
Иначе серията си ми хареса. Хюлия продължава да затъва в блатото от алчност, безпардонност и простащина, придружавана от Окан, Рейхан с напъните си да превърне едно човешко същество в друго, Емре с чуденето си на чия страна да застане... И никой, ама никой (освен може би Арас) не се опитва да помисли истински за Аслъ. Или както казва Керем "хейтърите мразят, влюбените обичат"... и т.н.

# 383
# 384
Е... тази серия може да се гледа няколко пъти Yum Satisfied

# 385
Студеният понеделник и очертаващото се ледено начало на седмицата
стават много по-приятни с разсъжденията по епизод 4.
Уроците на Арас как да задържи една жена, която го отхвърля от самото им запознанство,
ни дават прекрасен повод за коментари.

Арас през цялото време вече мисли за това - Аслъ не излиза от ума му.
Ясно е, че той не е имал някакви особени чувства към братовчедка си Мелике,
въпреки нейните явни аспираии... И за да стане още по-заплетено,
се появява тайният телефонен познат на Мелике чрез Биридже...

В оня момент си помислих, че Арас стои зад цялата схема с телефона,
но средващите му ходове ме опровергаха... Възможно е да е неговият приятел
и помощник. Но Арас вече мисли за следваи ходове, след като и магнетичният му поглед
не помогна...

Ще чакам епизод 5.

А дотогава... Аслъ трябва да реши проблема с Емре.

Керем Бюрсин поздравява режисьорката на #çarpinti,
като споделя тази забавна снимка в нейното стори. 🇪🇦🇹🇷

С Керем е  весело, независимо от времето! Hands V

💖💖💖💖💖💖

# 386
Гледам отново епизода и за кой ли път се замислих. Умишлено ли са направили героинята на Лизге такава кресла Thinking. Във всяка една ситуация вика до премала... Гласът ще му трябва на това дете и след този сериал Smile Hands V

# 387
Изгледах и последния епизод на Сърцебиене .Обожавам Керем и всичките му роли.Не ми харесва че пада рейтина на сериала,но само мен ли ме напряга че в двата фрага общо взето дадоха всичко от  епизода. Вчера го гледах все едно на повторение,и се чудя дали и това не е една от причините за спада на рейтинга  .
Идва сега и сериала на Сема на която съм фенка ,но главните в този сериал не са ми на сърце ,и се надявам тайничко да се провали😁Разузнаване  не мисля че някой може да го бутне по очевидни причини по кой канал го дават и т.н ,но поне да задържим този рейтниг ще бъде добре😊

# 388
Ани Heart добре дошла миличка! Heart
Тешко няма да падне заради Толгето там Мави си има почитатели бетон но Рабиа хич не е станала работата им просто той един миловиден тя ми една изкуствена.

3еп/1

# 389
Възможно е и да е това причината.
На мен примерно ми са в повече Емре, майка му и онзи Окан на Хюлия. Особено Емрето ми идва много. Би ми било интересно фабулата да се завърти около тайните на Мелике и влиянието им върху семейството, както и около отношенията в семейството Арас-Метин, Рейхан-Метин 😉, образът на Емел ми е любопитен също.
Биричката има прекрасна коса момичето.

Изрязана сцена с Аслъ/Мелике

Общи условия

Активация на акаунт