Отговори
# 390
Айде още Арасчик

3/2

# 391
Ани Heart добре дошла миличка! Heart
Тешко няма да падне заради Толгето там Мави си има почитатели бетон но Рабиа хич не е станала работата им просто той един миловиден тя ми една изкуствена.

3еп/1

Благодаря 🤗❤️
Рабиа не ми се коментира 😂.Нищо положително не мога да кажа.Има още две три такива като нея дето ако си отворя устата...И едната даже с Керем игра 😂(не е Ханде хах )да не вземат да ме нападнат сега😁
Много ми се иска да покажат повече от Керем и образа му. Сега нищо съществено не виждам.Сцените му са предимно до колата и къщата.Знам ли да вкарат някоя история за него ,приятел,работа 😅Не използват добре популярноста която има според мен .Някак  на заден план седи.
Сега ви четя влизат половин актьори от Почукай на  вратата ми 😂Фифи и годеница ще му бъде.🤦Аз не знам дали имам правилни спомени ама тя не беше ли малко височка.😃Да не са като крачун и малчо 😅

# 392
Ани тя и Ясеминчето беше висока навремето ама аз я предпочитам пред всичките му партньорки. ;д
Иначе малко модел го раздава за сега с изключение на 2-3 сцени.

# 393
Да Той Керем все високи мадами  му се падат😅Кльощави и високи😁 Хубави са момичетата някой да не си помисли нещо друго.Ама специално със Ситаре не знам.Просто трудно ми е да си ги представя .В съзнанието ми изниква Почукай на вратата ми 😂
Виж с Лизге страшна двойка заформиха.☺️Тя е толкова нежна.Керем седи много добре до нея ,както и обратното .

# 394
Ами да, всъщност какво работи Арас, освен че постоянно поправя колата. 😁
За приятели не знам, вижда се, че не допуска много хора до себе си. Но пък ако има тъмно минало ще съм доволна. Нали Метин каза, че и друг път са го вадили от ареста .

# 395
Абе вие някакъв сорун с колата ми ли имате?

# 396
Ами да, всъщност какво работи Арас, освен че постоянно поправя колата. 😁
За приятели не знам, вижда се, че не допуска много хора до себе си. Но пък ако има тъмно минало ще съм доволна. Нали Метин каза, че и друг път са го вадили от ареста .
Викаш Арас като главата на мафията.😁Само че решил  да се пенсионира преждевременно 😂

Никога не отказвам Керем по потник аз 😁

# 397
Според мен има някаква драма с тая кола която иска да оправи.

# 398
Мисля че и сценаристите още не знаят какво да правят с неговия герой ,и нищо не са измислили конкретно ,и затова все до колата го държат или къщата .😁Може и да греша разбира се.

# 399
Грижи се за сърдечния ритъм на героинята на Лизге и я носи на ръце по лоша роля здраве му кажи.
Снощи много малко и Сибел я имаше.

# 400
Добре се грижи за нея😁Като истински джентълмен  какъвто всъщност е и в живота Керем😁Аз не мога да разбера тази бабата що дири в тоя сериал дето уж е  майка на Арас ,а изглежда да му е като баба.😂Трябваше да е мъжки персонажа .Тук според мен са допуснали грешка.

# 401
Той може и затова да си е харесал ролята. Да има повече свободно време да снима любимата си реклама тюркчел. 😁🤧🙄

Идеята е да има повече женски персонажи. За да участва Керем. 😉

# 402
Аз имам алергия към Шериф ханъм ама нейсе да не говоря сега ,че обиждам старата школа.

# 403
Обаче Фиген на младини е била шавлива и то много. Децата от поне двама бащи. Носят нейната фамилия. Защо? Не вярвам да не са признати. Все пак богата и влиятелна фамилия няма как да допусне това. Имала ли е брак с тях.?

Но Рейхан е постъпила много лошо с Метин. Да му стане леля. 🤧

# 404
Да.Актрисата йок и за мен😁Обаче забелязахте ли Хюлия какво подхвърли на Рейхан на  какво има право като вдовица в това семейство,и че ако реши може да вземе властта от бабето 😂Понякога не е зле да си малко като нея ,и не такава  тиха като Рейхан.И тук ще е интересно.Тя се замисли.Може и да направи нещо в тази посока 😁

Общи условия

Активация на акаунт