Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 34 510
  • 747
  •   2
Отговори
# 75
  • Испания
Някой да е поръчвал апарат за кръвно.Моля за отзиви.
Много съм доволна от перящата прахосмукачка,показана по-горе. Няма да ви казвам каква черна вода изкара от седалките на колата.
Моята прахосмукачка от местен склад пристигна в срок ,в Спиди.Наистина не се проследява и дойде по-бавно,отколкото от Китай.

# 76
Ами както пазаруваме, какво друго да си помисли 🤣?
Да, аз поръчах. Сега го изпробвах. Доста високи стойности ми показва, предвид че цял ден се излежавам, но пък съм на две кафета ежедневно. От друга страна не чувствам нещо, но съм склонна да вдигам.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 16:13 от Mama Ru

# 77
Момичета, поздрави от слънчева Анталия! Тук, в уж скъпия хотел, всичко живо носи бански и чехли от Тему. Даже видях два модела бански, за които се чудих и си ги поръчах от тук. Луда работа.
На мен не ми дава вече втора карта за отстъпка, и кредит нямам. Само купони.

# 78
Ето линк към апарата за кръвно.
 https://share.temu.com/jdkW8fQLGrB

# 79
  • Асеновград
Някой беше поръчвал Надуваема SUP - дъска за гребане, моля за отзиви и линк ако е налична още.
Днес са ни взели пратката с Пощите, беше налична в понеделник, но сме на почивка и ангажирах човек да я вземе.

# 80
Нищо не ми дава. В единия профил имам натрупан кредит, там ми дава оферта за връщане на кредит, но кел файда като не мога да ползвам натрупания такъв. За 3 седмици направих поръчки за 720 лв. общо, трябва да изтрия приложението.

# 81
Фоторамка някой взимал ли е

# 82
  • Испания
Благодаря. Поръчах. Върнаха ми изтекли купони,имах и кредит..

# 83
pepina1965, работи с 4 батерии АА (стандартните), но си ги купуваш отделно

# 84
Някой беше поръчвал Надуваема SUP - дъска за гребане, моля за отзиви и линк ако е налична още.
Днес са ни взели пратката с Пощите, беше налична в понеделник, но сме на почивка и ангажирах човек да я вземе.

Ето тази взехме ние - идва пълен комплект, цената обаче беше друга, 280лв, ако не се лъжа. Мъжът ми я изпробва почти веднага, доволен е много. Пристигна с Еконт.
 https://share.temu.com/oFLrAWnaekB

# 85
  • Асеновград

Ето тази взехме ние - идва пълен комплект, цената обаче беше друга, 280лв, ако не се лъжа. Мъжът ми я изпробва почти веднага, доволен е много. Пристигна с Еконт.
 https://share.temu.com/oFLrAWnaekB
Благодаря, ще дебна цена, то и няма как да дойде докато сме на морето, ще е за следващия сезон. Ама младежа се е запалил и ще поръчам.

# 86
Върнах 3 неща от който ми възстановиха пари за 2 от тях и за третото твърдят че липсва в пратката което е 44 лв лед маска за лице … останалите дреболии общо за 12 ми ги върнаха. Сега водим диалози от 4 дни … те твърдят ще са били само 2 аз че са 3 и така нищо не се случва ….

# 87
Какво му стана на този . Излезе ми че ще ми върне 74лв кредит обратно ,взе ми парите от профила ,които бях натрупала и ми върна само 10лв да си ги взимам на части.

Играх за кредит обратно.
 (((((За суми над 80,00лв. ще бъде
предоставена възвръщаемост от 385% (до максимум 60,00лв.)))))))))
Писах на съпорта , бота не ме разбра ..Какво да правя сега ?

# 88
  • София
Върнах 3 неща от който ми възстановиха пари за 2 от тях и за третото твърдят че липсва в пратката което е 44 лв лед маска за лице … останалите дреболии общо за 12 ми ги върнаха. Сега водим диалози от 4 дни … те твърдят ще са били само 2 аз че са 3 и така нищо не се случва ….
Напишете им, че ще подадете жалба до European Consumer Centre. Веднага ми върнаха парите. При мен твърдяха, че липсва огромна чанта и обувки в кутия, смешници 🙈

# 89
  • Асеновград
Какво му стана на този . Излезе ми че ще ми върне 74лв кредит обратно ,взе ми парите от профила ,които бях натрупала и ми върна само 10лв да си ги взимам на части.

Играх за кредит обратно.
 (((((За суми над 80,00лв. ще бъде
предоставена възвръщаемост от 385% (до максимум 60,00лв.)))))))))
Писах на съпорта , бота не ме разбра ..Какво да правя сега ?
Ако е платена част от поръчката със събран кредит, вече го маха от общата сума и връща като кредит само върху платена в кеш. Май вече за всички важат новите правила. До миналия месец  на едни веднага махаше сумата от кредита, при някои една две поръчки минаха по старите правила и после се писа, че са се променили, и при тях.

Общи условия

Активация на акаунт