🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 121
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 920
Забелязвате ли как във всеки формат , има едни такива персони , които са сигурни , че някой от участниците , ще бъде много мразен и недолюбван от публиката, и веднага се задействат , да го хранят . Явно очакват да се превърнат в герои , на негов гръб
Щом са я поканили в шоуто, щом толкова нямат кандидати, ще трябва да ги гледаме и четирите: Габи, Ана, Кристина, Дениз.
Габи за съжаление не се е променила, освен, че малко си оправила устата, но нрава още не. И тази година ще прави абсолютбно същото като в Ергена.  Определено си набелязва в момента 'любимците'. И ще се разгърне сериозно. Още опипва почвата. Започна вече да настройва групата си срещу Филипа. Но си мисля, че ще има и други.
Да бяха вкарали обикновени неизвестни хора. Но в предаването си трябват дразнители, за по-голяма гледаемост.

Клипче от Ергенът 2
https://www.youtube.com/watch?v=LcZfz6rCShk

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 15:41 от Pepina_n3

# 1 921
Аз този лаф не го разбрах. Някой може ли да обясни какво означава и защо е смешно?
Аврам Бакалина е фолклорен / сатиричен образ… Нещо като Ганьо Балкански.
Аврам е евреин, евреите са скъперници. Да вземеш нещо от евреин и бакалин едновременно, е равносилно на невъзможно. Демек, няма да вземе нищо. По-скоро изразът е като "да се оплачеш на Арменския поп".

# 1 922
  • София
Добре, ако някоя дама и мъж едновременно останат без рози?
И двамата ли са аут?

Няма как- мъжете са с един повече и заради това жените ще раздават. Само един мъж ще остане без роза.

# 1 923
Чудя се на Красимир не му ли е неудобно да търпи начина по който Шерминката го третира ? Тя иска да го променя изцяло - визуално, поведение, иска да го ограмотява и т.н. Вече тя премина границата между забавното и унижението, а той само мълчи и гледа като безпомощен невменяем. Зад гърба й показва, че му е неприятно, но пред нея й позволява всякакви своеволия. Толкова ли не може да й каже "не искам да си променям прическа, стил на обличане, не искам да живея в ЕлЕй" и т.н. ?! Държи се като безгръбначен и с това се излага повече и от нея, според мен. Направо ми е жалък за гледане вече.

Аз пък се чудя тя защо се хвана с него като нищо не му харесва?

# 1 924
Добре, ако някоя дама и мъж едновременно останат без рози?
И двамата ли са аут?

Няма как- мъжете са с един повече и заради това жените ще раздават. Само един мъж ще остане без роза.
А от къде знаем, че няма да има струпване около някой готин мъж и той получи 5 рози и още 5 мъже останат без рози? Предаването ще се 'погрижи' да не стане така.

# 1 925
Странно е, че Емили не ме дразни, а дори ме забавлява. Бургаският гларус от Стара Загора е попадение.  Така се мачнаха двамцата,  че са като родени един за друг. Тя лудичка,  а на него му е все тази, важно е да маже естествения бюст с олио...

# 1 926
  • Варна
Чудя се на Красимир не му ли е неудобно да търпи начина по който Шерминката го третира ? Тя иска да го променя изцяло - визуално, поведение, иска да го ограмотява и т.н. Зад гърба й показва, че му е неприятно, но пред нея й позволява всякакви своеволия. Държи се като безгръбначен и с това се излага повече и от нея, според мен. Направо ми е жалък за гледане вече.

Реално никой друг не й обърна внимание нито пък има намерение. И аз се чудя на Красимир,който ми се струва доста спек пред камери и може и това е причината да не я нареди, пък и ако го направо и той трябва да стои като един предмет там, понеже е видно,че за него също няма опашка.

# 1 927
  • София
Чудя се на Красимир не му ли е неудобно да търпи начина по който Шерминката го третира ? Тя иска да го променя изцяло - визуално, поведение, иска да го ограмотява и т.н. Вече тя премина границата между забавното и унижението, а той само мълчи и гледа като безпомощен невменяем. Зад гърба й показва, че му е неприятно, но пред нея й позволява всякакви своеволия. Толкова ли не може да й каже "не искам да си променям прическа, стил на обличане, не искам да живея в ЕлЕй" и т.н. ?! Държи се като безгръбначен и с това се излага повече и от нея, според мен. Направо ми е жалък за гледане вече.

И аз му се учудвам на търпението. Според мен, ако нямаше камери, до сега 100 пъти да й е теглил една дълга, сочна м..на и да си е тръгнал.

Скрит текст:

За да демонстрира какъв Хай левъл мацка е и как заради нея, мъжете са готови да се променят изцяло. Живее си в някакъв свой измислен свят тази мома и това е положението. АМа така е, като не е живяла в българия и знае 5 езика Joy (да не пропусна да го спомена, че ще вземе да се обиди)

# 1 928
А от къде знаем, че няма да има струпване около някой готин мъж и той получи 5 рози и още 5 мъже останат без рози? Предаването ще се 'погрижи' да не стане така.
Във вчерашния епизод коментираха, че всеки може да вземе само по една. Дефакто за всички мъже, без един, ще има роза. Освен ако някоя не предпочете изобщо да не дава нейната, но това значи, че и тя ще си тръгне. Затова очаквам, че ще има и “приятелски” рози.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 16:28 от Lilly_85

# 1 929
Никой ли не познава Емили в реала? Или поне нейни роднини?
Една потребителка писа назад, че я познава и била богаташка, но се покри, нищо повече не сподели...

Aко заработва в онлифенс,може и да има пари,иначе откъде ще ги взема като не работи? Или е платена и взема добри суми (на нощното шкафче), но кой би платил и един лев на това нещо?

Туджаров каза,че каквато я виждаме в предаването,такава била в действителност.Много му е било трудно да води комуникация с нея.
Момичето или е болно,или на субстанции.

Красимир и Тео Джеймс... някои хора явно много мразят Тео.

Баща и бил футболист от близкото минало . Може и да е вярно ,че идва от заможно семейство , но със възпитанието са абсолютен провал .

# 1 930
Във вчерашния епизод коментираха, че всеки може да вземе само по една. Дефакто за всички мъже, без един, ще има роза. Освен ако някоя не предпочете изобщо да не дава нейната, но това значи, че и тя ще си тръгне, затова очаквам, че ще има и “приятелски” рози.

Еххх… С тея приятелски рози ще ми изгонят Докторчето, а ще оставят тъпичкия Недялко, който дори не е забавен, а само тъп. И всичко заради оная, която прилича досущ на Емилито, но в злобна версия. Тя Емилито много добре разбра какво кроят.

Краси слуша Шермин колкото аз слушам произволен мъж: „Ъъхъ, да, добре, може, ама ще видим“. Нищо няма намерение да вижда, освен как и колко секунди се дупи Емили преди да седне някъде. Heartbeat  Все пак, както каза бургаският Мистър Варна, гъзът и е брутален! Нищо, че и той е толкова естествен, колкото естествените и гърди. И, честно да ви кажа, пак ми се струва по-нормален комплимент, отколкото „Имаш страхотен глезен!“.
Извинете, мисля, че е време някой да им покаже на тези момчета други части от женското тяло, по които да „обсесват“… То да се чуди човек дали са виждали повече от глезен, лакът и ухо — половината май още не са. Weary
Най-тъпият въпрос беше зададен към бургазлията. Той вика: „Влязох в морето.“ Оная умната пита: „Защо?“…Ъъъ…Ок..
 Музикантът и певец, който не иска нито да свири, нито да пее,  как се мачна с танцьорка и певица, която иска…същото. За първи път виждам такива певци и музиканти, но май все пак се уговориха да правят нещо, нямам търпение да видя! Той ми е такова мамино синче, за нея нямам мнение още.
Днес ли ще дават рози?

# 1 931
  • София
Сега се сетих - нали някой от момите (май Габи) беше пизала в профила си, да гледаме в понеделник, че щяло да има няккава изненада? Уж гледах епизода, пък нищо УАУ не видях. Разбра ли се какво е трябвало да гледаме в понеделник или си е било само писаници? Помня, че се предполагаше, че на Шерминка ще й показват търсенето на прах за пране на Емили и Краси - жалко, че не го направиха. Дано по някое време й го покажат все пак - ще е интересно да го излъчат пред всички Grinning

# 1 932
Мони Зенгинер за сезона и предложението , посипа им на 2 от участничките към края на видеото Trollface

https://www.youtube.com/watch?v=gzE2kkeRzv0

# 1 933
Сега се сетих - нали някой от момите (май Габи) беше пизала в профила си, да гледаме в понеделник, че щяло да има няккава изненада? Уж гледах епизода, пък нищо УАУ не видях. Разбра ли се какво е трябвало да гледаме в понеделник или си е било само писаници? Помня, че се предполагаше, че на Шерминка ще й показват търсенето на прах за пране на Емили и Краси - жалко, че не го направиха. Дано по някое време й го покажат все пак - ще е интересно да го излъчат пред всички Grinning
Сега като се замисля, Габи няма как да знае кое кога ще бъде излъчено. В главата ѝ събитията може да са се развили много бързо, но в действителност да са 2-3 епизода. Така че още има шанс.

# 1 934
На мен тази Габи (с голямата джука) ми става симпатична. Груба е,но има много точни коментари и преценки за участниците. Също така е откровена и не лицемерничи.Каквото мисли за хората,си го казва.

Емили и Валентин са КУЛТОВИ. Аз такива ненормалници никога не съм виждала на екран преди. Laughing

Шермин вече тоолкова да ми писна с нейното хвалене как е най-най..То претенции,то капризи,а реално една платена труженичка или любовница на някой.

Много ми е забавно как мъжете коментират жените в тясната кухня,докато мажат филиите с хляб. Точни коментари,особено тези на Краси,но пред Шермин мяука и кима в съгласие,макар да си мисля,че едва я търпи. Хаха.

Общи условия

Активация на акаунт