⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 48 043
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
И Мариелка от Хелс Китчън им показа как се прави суши Grinning

# 166
# 167
E то половината участници не са в ясно изразени двойки, как да гласуваме?

# 168
Да гласуваме, ама те утре може да се разместят пластовете. Макар, че според Инстаграм са горе долу ясни финалистите.

# 169
Най-накрая истинска двойка…
Ивелинка е доста нагла, а Божин според мен лесно ще се подведе по нея.

# 170
Асен го няма, това значи ли че е Чао?

# 171
Кой адекватен човек би гласувал за Ивелина и Божин, Радо и Ренета? 😂

# 172
Не, в момента са сложени тези с "мач". Ако утре Асенката се мачне с някоя ще го сложат и него, а предния ще го махнат от анкетата и тъй. Явно ще е ден за ден, което е добре.

# 173
Кой адекватен човек би гласувал за Ивелина и Божин, Радо и Ренета? 😂
Родата

# 174
Харесвам Асен. Но наистина го няма. Гласувах за Джулката и Ники. Но какво значение има това гласуване, след като всичко е заснето до финала и те си знаят кой отпада, кой не получава гривна, кой с кого се разделя и мачва и т.н., всичко заснето преди месеци,  какво значение имат нашите гласове сега? Има логика да пуснат гласуване на самия финал, от 18 септ - 22 ч. до 19 септ. 22 ч.

# 175
И Джулия и Николай са ми еднакво гнусни и противни - и двамата използваха половинките си, за да се докопат до финал. Пожелавам им скорошно напускане на къщата.

И да - аз например гласувах за Ивелина и Божин. Точно заради това двойно предателство заслужават победата още повече.

# 176
  • софия
Този Божко взе да ми става симпатичен от няколко епизода насам. Grinning
Значи, става момчето сутринта, измива си очите,  бърза преценка на вибрацията и си подготвя деня Joy Споделя си всичко, търси мнение и съвети, ама си прави каквото си е наумил сам. Един такъв добронамерен, незлоблив.... . абе в пълна хармония си е тоз човек. Никакъв психолог не му трябва. Grinning  Не  познавам и аз такива на живо, баси екземпляра.... Joy 
И май си имаме "Разказвач" на сезона и това не е Чефо.... Grinning

Джулката на синхрони една такава срамежлива, щастлива. Има, има нещо там истинско към Никито ( или Джулката е самороден талант актриса). Харесвам я.
А Никито горкия, добре, че го пратиха на среща. Ако не  -"щях да те потърся отвън" - вика.... ооххххх Joy Демек вътре щеше да си кюта до Ивето.  Ох, бе, Николайчо ......
Дано имаме  хубава истинска двойка тук (и все пак от двамата харесвам Джули повече)

Другата истинска двойка са Чипоноскови.
Доста са убедителни.

Пп.
Да гласуваме за двойките ли? Не е ли рано??
Какво, обрати няма ли да има вече?

# 177
Тази година май ДиК ще е по-интересното предаване от Ергенът като гледам там какви батки са мъжете.

На мен мъжете в Ергенът повече ми харесват - Петър, Йовица, Виктор, има надежда в тунела. В ДиК симпатизирам само на Чефо и Асен, другите са дъно.
Жените в ДиК са по-добре от ало бг от Ергенът.
Абе...,скепична съм,към тези мъже,които изглеждат и се представят като „добри момчета “или много свежи и отворени,защото отново и отново виждаме,че те са най-големите психари.П.С Петър ми е кринджър като Чефо(не че другите мъже от предаването му отстъпват и те са такива)и се чудя,защо актьорите,по-специално  някаква част от младите такива, в реалния живот са толкова кринджъри?

# 178
А дали наистина са се целували в колата, когато не са ги снимали ?

Ники и Евгения ги няма никакви, но грам страст и привличане не виждам там.

# 179
"Почвай да говориш, айде!" - голяма дама, няма що. Ивелина много искаше да стигне до финал, да е в центъра на вниманието, но явно няма да й се получи. Целият сезон си въртял около Джулия. И защо трябва да търси вината в другите, а не в самия Николай? Ако той наистина я харесваше и имаше някакво привличане между тях, то нямаше да търси друг човек. Начинът, по който реагира, доказа, че егото й е накърнено, не защото има дълбоки чувства, а защото има самочувствието, че тя е най-най в къщата. Според мен тя страда от това, че й свършва екранното време. А на Ренета не й прави чест да говори, че Николай бил там за играта. А тя не прави ли същото?! Големи моралисти.

Общи условия

Активация на акаунт