⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 48 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Ренета и Асен дойдоха под ръка на бара, а от изказването ѝ да разбираме, че е избрала Асен да се бори за нея в играта. Май там взаимоотношенията не са приключили. 🤔

# 151
Ето вижте какво правят истинските чувства.
Ники грее до Джулка пък колко приказлив стана, усмихнат. Събуди се от магията на злата Кралица. Даже какво каза, че и да нямал възможност тук щял навън да ѝ се обади на Джули. Ами това е най-хубавият епизод за мен! Моите фаворити "познах" ги още от началото. Само забележка към Джули малко към грим и прически.
Дуо носленца са сладки и те. Тези две двойки ме интересуват, другите са ми безразлични.
Пп. Забравих. Подличкият Марио как описваше гушкането на Ванеса и Чефо, що да правел забележка като довчера той бил там.. Сещайте се, лека жена всеки ден сменя леглата. Яд го е много както Ивелина.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 22:10 от *Амбър*

# 152
Ивето съвсем погрозня 😬

# 153
Джули и Ники са толкова лъчезарни заедно, дано връзката им е продължила и извън предаването! Страшно сладки са като двойка. Божинката се оказа най-адекватният участник, държа се изключително зряло.

# 154
  • София
Пфф, как да коментираме промото?
Нищо чудно пак да залъгват нещо, ама да не би Ники да остане последен на картинга? Така няма да има кой да спаси Джулия. 😮
Но се съмнявам да стане точно това, защото ще е очевиден спойлер в промото. А и ако от продукцията допуснат, да се разтури такъв мач, заради нескопосана игра са за закриване всичките до един. Направо да сменят името от любовно на стратегическо предаване.

Ивелина щял да пуска троянски кон. Хахаха 😄
Явно няма да си тръгне, както се зарече, а ще остане, за да им подлива вода. Злобата граници няма... 😏🙄

# 155
Ето вижте какво правят истинските чувства.
Ники грее до Джулка пък колко приказлив стана, усмихнат. Събуди се от магията на злата Кралица.
Ники направо е като прероден! Изгря! Направи ми впечатление, когато в раздялата си с Ивелина каза, че не се е чувствал като себе си с нея - не можел сам да се познае - нещо такова.

# 156
Ами да. И нищо да не беше казал всичко му е изписано на хубавото личице.

# 157
Не знам какъв е точния термин, затова му казвам да търси по знака.
Ето един пример, как релефните шарки правят отблясъци, дори на снимката се вижда.

# 158
Ники и Джулката вече са други хора. Има живец, усмивки, шегички.. Радвам се за тях.
Притеснявам се, че Ивелина ще остане с Божин и ще започне да му влияе зле. Дано Божин не се подведе и да тръгне да отмъщава.
Хареса ми епизода Simple Smile

# 159
Това момче Ники можело да се усмихва непринудено. Аз се радвам за него и Джулия, изглеждат щастливи и се надявам да са истинска двойка. Не каза, че се чувства сякаш е правил суши с баба си :Д
Този развой на събитията за съжаление е много близък до истинския живот според мен. Често двойки седят заедно от задължение или навик и двете страни го усещат и знаят, вместо да останат сами, насилват се, а после единия намира тръпка и всичко несъществуващо рухва. Единият има наранено его и се прави на ударен, че до вчера бил обичан, а другия кърши пръсти и поема цялата вина. А за събиране или разделяне трябват двама.
Лично аз съм приятно изненадана от Божин, който прие нещата спокойно и с усмивка. Егото та Ивелина със сигурност го прие тежко, но играта продължава. Да видим дали с Божин ще са на една вибрация.

# 160
Ох, гледам другото предаване по бТВ и виждам един лекар там с физически данни на Асен и си викам ей го на Ренета мачът. Язък , че не са се паднали в едно предаване. 😁

# 161
Ивелина щял да пуска троянски кон. Хахаха 😄
Явно няма да си тръгне, както се зарече, а ще остане, за да им подлива вода. Злобата граници няма... 😏🙄
Такава като нея няма как да си тръгне с подвита опашка. Сега получи шамар и съвсем ще се озлоби да отвръща на удара. Предполагам два варианта: или ще тръгне да очерня Ники или по-вероятно ще иска да отмъщава на Джулия.

# 162
  • София
Бяхте прави за Ники и Джули, чак ми стана приятно как грееха един до друг. Искрени усмивки и да видим най-накрая Ники разчупен и говорещ! Кеф ми стана 😊 Това новото момче нещо не ми допада, ама, ако остане с Ренета, тежко му...

# 163
всичко хубаво, но защо никак не виждам Джулия и Ники заедно. Едни такива, хубавички и си отиват визуално ...обаче ..нещо не ми се връзва. А Джулка май по се зарадва, че натрива носа на кака и се отървава от мрънкалото. Бе дано не съм права

# 164
Ами това е - бедност, кашлица и любов, не могат да останат дълго скрити. И да не е любов, Ники светна в различна светлина и пролича кой го запалва.

Общи условия

Активация на акаунт