⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 540
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Аз последните епизоди ги гледах много отнесено, но за мен няма да има истински двойки в дългосрочен план след предаването. Без да се изкарвам много разбираща или пък твърде черногледа, но...

Джулия и Ники не съм сигурна как толкова бързо решиха да направят "обрата на сезона" и да се мачнат. Струва ми се, че това беше изцяло режисирано. Ники много бързо си промени отношението към Ивелина, а не мисля, че това му е в амплоато - така уверено изведнъж да й каже край. За мен са му казали, че ще извлече повече позитиви, ако смени мача, което е реално така. Не може Мишето да не е забелязал, че Джулия стои добре до него, а е ясно и за нея, че ще извлече повече позитивизъм, ако смени г-н Вибрация, просто защото той вече прекали и стана досаден с настроенията в един момент. Та така им се сформира въпросният мач на тези двамата според мен.

При Чефо и Ванеса ми изглежда подобно положение, но по-скоро си мисля, че там може и да има някаква доза привличане. Което обаче, предполагам, няма да издържи във времето.

Други "реални" двойки няма, не е и имало. Радо ми изглежда схемаджия и даже по-неподходящ от Марио за Елвира.

А Ренета и Асен едвам се търпят. Особено той за нея с такава къде прикрита, къде не, злоба говореше по синхрони, че такова нещо трудно се връща наобратно един път вече като си го изпитал към някого, особено пък към човек, който никога и не ти е бил кой знае колко близък. Но не го и виня донякъде, защото тя много се опитваше да го гаслайтва. Отделно и тя на него му се подиграваше как реагирал и как театрално се свлякъл и тн. Нищо няма там и никога не е имало, освен злоба един към друг.

По мое мнение даже Теа и Симеон от миналата година имаха повече нещо истинско в отношенията си от тези 4 "двойки" тук.

# 466
Мдаа, голям наплив...
Скрит текст:
@alternativen, регистрация на 3 август, пише само в тема "Диви и красиви"
@sky of love, регистрация на 19 август, пише предимно в "Диви и красиви"
@KittyLounge, регистрация на 7 август, пише предимно в "Диви и красиви"
и мн.др.
Но реално никой не може да ги задължи да се разкриват. Имат право да се възползват от това, да са анонимни.
А колко участници има, дето изобщо не са регистрирани, а само четат...
Във всяка риалити тема тук е така.
За секунда се почувствах като току-що блеснала звезда, дето тъпче червения килим, щом някой ме помисли за част от екипа или - пази боже за участник в риалити шоу! Grin Короната обаче е прекалено тежка, за да се боря за нея под прицела на подкастъри, жълти сайтове, фейсбук тролове и "БГ-Мами"-та в пълния им блясък. Ще ви разбия илюзиите с голата истина: аз съм просто зрител като вас, предпочитащ да не бъде под светлините на прожекторите. Wink

Любопитството ми ме тласна да се гмурна в този форумен хаос, особено след като всички бръмчат за "БГ-Мама" и коментарите, които се пускат - това бе и причината, поради която се регистрирах.

Както съм намеквала в други предишните теми на "Диви и Красиви", участници, подкастъри и всякакви "знаменитости" се мотаят тук и си четат мненията, така че не се шокирайте, ако някой ви намигне от екрана. Аз обаче съм просто анализатор, разнищвам драмата през психологическа лупа с щипка ирония за вкус. Blush

# 467
  • София
Изгледах и аз.

Всичко сте казали.
Накратко моето мнение, че то стана време за новия епизод.

Марио си тръгна с достойнство. Осъзна, че Елвира не го харесва истински и че няма смисъл да се мъчи повече.

За Ивелина ще е трудно вече да излезе с достойнство, но поне малка част от него може да спаси ако довечера просто каже, че тя е харесвала истински само Ники и че няма смисъл да остава повече в шоуто. Държа да подчертая, че тя го каза поне два пъти на синхрон пред нас зрителите.
Ако обаче Ивелина не направи това, а реши да остане само заради играта и естествено, за да мъти водата на Джулия, то тежко и горко после, защото знам какво я чака. Не, победа не я чака. Тя има точно НУЛЕВ шанс да спечели. Чака я всенароден хейт.

Ренета и Асен ми е абсурдна двойка и ако те продължат в играта ще са ми на дъното. Не ми се коментират дори.
Асен също има шанс да си тръгне с достойнство ако зареже Ренета. Ако пропусне този момент ще го сложа на везната редом с нея.

Масурски се закопа вчера. Имаше причина да ми е антипатичен още от епизод 1. Тогава гласувах за него и Божин от мъжете, като най-антипатични. Божин ми се реабилитира в хода на сезона. Масурски се дозакопа.
Дано Евгения му върне гривната, но така или иначе тази двойка няма шанс на финала заради уонаби рапъра.

За да има интрига на финала и за да е интересен този финал, та, трябва да са Ники и Джулия срещу Ванеса и Чефо. Ако ли не, то се чудя за какво хвърлят толкова пара продуцентите. Никой не иска да гледа предизвестен финал. Та тогава ще има някаква интрига въпреки, че очевидно любимците на публиката са Джули и Ники. Но и Чефо и Ванеса имат шанс. Ако само една от тези двойки е на финал срещу някоя друга, то няма да има никаква интрига според мен.

Ако не се лъжа Ники е бил със сестра си снощи на България и Испания, но не го казвам със сигурност. Така мисля.

Моята прогноза за довечера:
Наско ще спаси Ивелина и прати Лора вкъщи (той си го каза на синхрон, а от Лора не сме видели нищо, т.е. е пътник). Но си отварям една малка вратичка, Ивелина да прояви капчица самоуважение и достойнство и да се откаже от играта.

# 468
Цо и аз тук ( избягах от ергена, че там само анабол и силикон).Изгледах епизодите до днес ( в YouTube, тв август не гледам)  - ми хареса ми за такова реалити. Кефих се на декори, пейзажи, храна, коктейли, кетъринг  и т.н. ( добре е, че не се карат за шунка 😀). Каста е .... каквото са решили и имали да предложат, но водещата многоо ми хареса. В ергена я наричах аватар и не ми харесваха корекции и, но сега е друга и много добре се справя - отива и тази роля😘.
За тази вечер мисля, че Лора ще остане без гривна, защото влезна най- късно и не знае за какво става въпрос, а и никой от мъжете няма интерес към нея. Новите ще предпочитат да играят със старите "кучета". - само мнение, но да видим.
Джулие и Божин въобще не си мачкат. Това беше ход на мацката да остане и действа после. Май всички са си оставили подходящите мачове за десерт в шоуто. Едва ли първи мач ще издържи до края.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 19:39 от mauigirl

# 469
Новите профили, пишете си кой участник е, или чия мама, комшийка, приятелка. Че да мога да не Ви чета👍
Марио беше ценен участник според мен, но няма вътре жена за него, добре, че излезе.
Мдаа, голям наплив...
Скрит текст:
@alternativen, регистрация на 3 август, пише само в тема "Диви и красиви"
@sky of love, регистрация на 19 август, пише предимно в "Диви и красиви"
@KittyLounge, регистрация на 7 август, пише предимно в "Диви и красиви"
и мн.др.
Но реално никой не може да ги задължи да се разкриват. Имат право да се възползват от това, да са анонимни.
А колко участници има, дето изобщо не са регистрирани, а само четат...
Във всяка риалити тема тук е така.
Окей, нека се изкажа и аз.
Спокойно – не съм нито сценарист, нито прикрит участник, нито таен агент на продукцията. 😄 Аз съм просто един обикновен зрител, който си сипва пуканките и обича да дъвче драма… ама на клавиатурата, не в шоуто. Така че оставете ме да си гледам и пиша на воля, без да ми слагате корони и прожектори. 😁

# 470
Май ще има изненади тази вечер, т.е. всичко ще е, както трябва да бъде. Качили са снимка, само едната жена не се вижда ясно, но може да се предположи коя е.

# 471
  • Някъде там...
От Елвира в Ергенът съм запомнила, че във визитката си каза, че никога не се е влюбвала.

# 472
  • София
Баси говното е Масурски

# 473
Масурски е предател, безграбначно- далеч от такива хора!

# 474
  • София
Ивелина ли не знае какво се е объркало, като тя им размъти главите?

Но Жени поне си тръгва с позитиви, докато уонаби рапъра се закопа.

# 475
Егати гадната постъпка...

# 476
  • В Града на липите
Този вечер стана голям тюрлю гювеч.
Чудя се само защо Елвира взе гривната. Пет минути преди това дрънка нещо за женска солидарност и бля бля.
Може пък да ни изненада и тя и наистина мУсурски да я е привлякъл на някакво първично животинско ниво.
На Ивелина да й е честит новия матч.

# 477
Евала на Радо! Другите двама “мъже” са пълна скръб, смешници.
Жени е страхотна, заслужава истинска и безусловна любов. Пожелавам ти го, знам, че ни четеш!

# 478
Елвира нямаше право да откаже гривната.
Идиот.
Никоя жена не бива да го поглежда оттук нататък.

# 479
Евгения е духовно 20 г по-голяма и 2 метра по - висока от Масура!На малкият ѝ пръст не може да се хване.

Общи условия

Активация на акаунт