⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 555
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък не съм съгласна,че излезе с достойнство Марио,орева света. Simple SmileИ смятам,че беше втори удар по егото му,а не толкова някакви други по благородни чувства.Как му направи забележка Елвира(тази ,която вчера е влязла и се изказва генерално за него,(това смятам,че си мислеше той))и само как я погледна вече знаех,че той ще си върви.Определено има голямо его,но го прикрива с благ тон и "купешки думи" (както казваше баба ми).

# 436
Не знам, ама вие, като жени... как бихте се почувствали да ви върнат така гривната, пред всички, пред камерите, да ви кажат негласно, че... "мерси, ама не искам" (един вид "нямам тръпка, ни мъ кефиш"), в този момент ми стана жал за Елвира. Много кринджава и неприятна ситуация. Марио й се извини многократно, разбира се, и той не се чувства комфортно от това. Ама тя си беше отхвърлена. Това си е удар по егото и самочувствието.

# 437
Новите профили, пишете си кой участник е, или чия мама, комшийка, приятелка. Че да мога да не Ви чета👍
Марио беше ценен участник според мен, но няма вътре жена за него, добре, че излезе.
Мдаа, голям наплив...
Скрит текст:
@alternativen, регистрация на 3 август, пише само в тема "Диви и красиви"
@sky of love, регистрация на 19 август, пише предимно в "Диви и красиви"
@KittyLounge, регистрация на 7 август, пише предимно в "Диви и красиви"
и мн.др.
Но реално никой не може да ги задължи да се разкриват. Имат право да се възползват от това, да са анонимни.
А колко участници има, дето изобщо не са регистрирани, а само четат...
Във всяка риалити тема тук е така.
Намесвам се,защото виждам ,че съм спомената.Този профил ми е нов,във форума имах друг профил, в който обаче не мога да вляза,тъй като си загубих паролата.Пиша тук(толкова засилено според някои,макар че,има други хора,които направо си бомбардират темата,ама това е друг въпрос),покрай майка ми,която по-запалено гледа предаването и заради участието на участник ,който принципно си следя,и в момента не ми прави на моменти добро впечатление.Не мога да говоря за другите потребители,но конспириациите ви издишат,дори и при едно сбъркано предположение.П.С В прочие в това бе обвинена и друха потребителка,която е от години п във форума...Няма да е лошо,малко да се спрете с тези конспирации,защото реално няма как да  знае дали е така или не,а само да предполагате и положението става смешно,заради параноята която ви гони.П.С Може да е неприятно за Елвира,но мисля ,че Марио постъпи добре.Като има някакви опасения и не му се рискува,защо да стои.Вижда се,че случката с Ванеса го е разтърсила много.Според мен,той трябваше да реши да си тръгне далеч по рано,още когато това с Ванеса се случи.Елвира  ще го преживее.Нещата можеха да се развият е още по-неприятна посока.

# 438
Няма параноя, но принципно всички с друцифрен брой мнения и регистрирани в последния 1 месец са "подозрителни" Wink Никой не го прави с лошо чувство. Често и в другите теми за риалитита се появяват чисто нови никове и после се оказва, че са или участници в съответното предаване или част от екипа.
Всеки може да се регистрира когато си иска и да си пише колкото иска, да се разкрива или не.. си е негово решение.  Над 95% от пишещите сме си анонимни Wink

# 439
Марио е наясно че и с Елвира няма да му се получат нещата и какво да стои и да гледа как се прегръща с друг?
Много правилно, че си тръгна, явно за него няма жена там. И защо трябва да приема гривна само и само да не обиди някоя жена?

# 440
За Ники и Джулката- реално не знаем какво виждаме, от тяхната първа среща видяхме точно пристигането им и веднага новата двойка. Тъкмо ги бях ожалила, егати срещата...а се оказва, че са били 3 часа в колата.

# 441
Не е честно че не дават всичко... Това си е доста пикантно. Защо го пропускат?
Доста неща им се губи сюжета

# 442
То да бяха само мъжете.  Ами една Ренета и Ивелина да не са по-добре Joy
Всеки работен колектив има поне по една такава като тях.

# 443
Ивелина е голяма злобарка , изгледах последните епизоди , все търси интрига .

# 444
  • В Града на липите
Не е честно че не дават всичко... Това си е доста пикантно. Защо го пропускат?
Доста неща им се губи сюжета
Монтажа и сценария им доста издишат. Постоянно ни поднасят нещо, което се е случило незнайно кога и как и ние се предполага да ахкаме и охкаме от изненада. Да, ама не.
Дано четат и си вземат поуки, ако ще правят трети сезон.

Тази бомба във фейсбук сигурно Ивелина я е пуснала. Тя нали си пада по Троянски коне и интрижки. Grinning

# 445
Назад съм с епизодите, но ви чета. Смятам, че Ники и Джули си подхождат и че са продължили и в живота да са заедно. Излезе ми преди ден тяхно клипче в тикток от плажа и изглеждаха много сладки и щастливи. Grinning

# 446
Няма параноя, но принципно всички с друцифрен брой мнения и регистрирани в последния 1 месец са "подозрителни" Wink Никой не го прави с лошо чувство. Често и в другите теми за риалитита се появяват чисто нови никове и после се оказва, че са или участници в съответното предаване или част от екипа.
Всеки може да се регистрира когато си иска и да си пише колкото иска, да се разкрива или не.. си е негово решение.  Над 95% от пишещите сме си анонимни Wink
Разбирам ,но цялото това подозрение води до неприятни последствия за обикновения потребител ,който се  пати,защото е нов такъв или коментира даденото предаване което е актуално в  момента,а пък ,ако е  и голям карък попада и в двете графи.Добре,човек си има подозренията,ама бива ли директно да се обвиняват някакви хора и сочат с пръст,че е възможно да  са такива или онакива.Запази си мнението за себе си,наблюдавай хората ,прави  си заключенията и в даден момент,ако или когато се наложи(според ситуацията)го кажи това.Човек ,ако е по-мекушав,който е тревожен или преосмисля всяка една ситуация по сто пъти,би се отказал въобще да участва където и да било,от притеснение някой да не го разбере погрешно и бъде обвинен в нещо.Иска ми се генерално хората да се замислят поведе над това преди да кажат каквото и да е било.Аз по принцип и преди, и сега не съм кой знае колко активна във  форума.По скоро мълчаливо следя орпеделени теми.П.С Arielle,това което си прочела е абсурдно и си влиза в графата на чистата конспирация.Няма абсолютно никаква логика в това което каза.

# 447
И аз видях това клипче, нямат ли договори тези хора?

# 448
Марио нямаше наистина по-добър ход от това да напусне. Само да стои и да му отнемат жена, която не го вълнува, нито пък тя се вълнува от него...В последните епизоди беше и доста емоционален...явно не се чувстваше добре. Хубаво беше и, че призна това, че писмата на Чефо и Ванеса, той и тя никога нямаше да ги напишат, ако бяха заедно.
Малко ме е яд за двойката Божин и Евгения. Евгения показа много хубав характер, беше ясна и точна към Николай. Той с неговите вчера, пък днес, пък утре, брат,...пък и обичам те... само се изложи жестоко...Хареса ми и Ники колко директен беше с Ивелина, казвайки ѝ, че никога не е имал чувства, нито тя към него. Да, всеки от участниците стои и мишкува в даден момент, за да е в двойка, но пък повечето се разделиха малко по-късно. Най-фалшивата двойка са Ренета и Асен от тези, които претендират за двойки.

# 449
Пак изгледах промото, мъж с бяла риза и кафяв панталон слага гривна на жена с руса коса, маникюрът сякаш е на Ивелина, не знам, не знам... Чефо да слага гривна на Ивелина ли 😂

Общи условия

Активация на акаунт