⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 548
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Пак изгледах промото, мъж с бяла риза и кафяв панталон слага гривна на жена с руса коса, маникюрът сякаш е на Ивелина, не знам, не знам... Чефо да слага гривна на Ивелина ли 😂

Няма начин - прекалено много харесва Ванеса, за да я предаде така.

# 451
Да, Ванеса е, но е дала ръката без татуса, затова ме обърка. Вероятно във фейса пък са объркали Чефо с Ники и са се подвели по русите краища на косата. Аз мислех, че са Ники и Джули това, после видях, че се вижда коса...

# 452
Има някаква интрига за довечера, предстои да видим
Този масур ли масурски голямо леке...
Още отначало не го харесах, мъж на толкова години да разпитва жени на първа среща за секс, но сега съвсем ми падна. Обичал я още ама иска пространство
Ако другата му върже, ако не хайде пак при жени

# 453
Аз по принцип харесвам Елвира, но сега се сетих нещо, което ми направо лошо впечатление - Марио трябвало да дойде, като тя си говорила с новия. Ами не, не трябва, не знам каква е тази потребност мъжът да влиза в ролята на пъдар. Ако някой иска да си общува с друг - няма как да го спреш. За мен е детинско.

# 454
И според мен Евгения и Божин, ако се бяха задържали щеше да си допаднат. Николай, откакто е с Джулия, живна много и вече не е фикуса в ъгъла. Ивелина ми е неприятна още от въпросния скандал с Анджела, много злобна, с огромно самочувствие, а в същото време посредствен външен вид и ужасен характер. Ники Масурски не ме изненада, сигурна бях и чаках момента още като Елвира каза, че е симпатичен. Марио според мен много чеше харесал Ванеса и това го сломи така и тръгна. За Ренета и Асен мнението ми и същото като вашето - фалш. Чефо и Ванеса изглежда да се харесват наистина. Според мен Ники Масурски ще си даде гривната на Ивелина довечера и така тя ще се запази в предаването.

# 455
  • Варна
И според мен Евгения и Божин, ако се бяха задържали щеше да си допаднат. Николай, откакто е с Джулия, живна много и вече не е фикуса в ъгъла. Ивелина ми е неприятна още от въпросния скандал с Анджела, много злобна, с огромно самочувствие, а в същото време посредствен външен вид и ужасен характер.
Коя е Анджела или това е нещо извън предаването.

# 456
И според мен Евгения и Божин, ако се бяха задържали щеше да си допаднат. Николай, откакто е с Джулия, живна много и вече не е фикуса в ъгъла. Ивелина ми е неприятна още от въпросния скандал с Анджела, много злобна, с огромно самочувствие, а в същото време посредствен външен вид и ужасен характер.
Коя е Анджела или това е нещо извън предаването.
Извън предаването е, Анджела Тасева е скандален онлифенс модел от Къщата на инфлуенсърите 2, близка беше с Гош от ДиК 1.
6 МАЦКИ СЕ РЕЙТВАТ | СКАНДАЛНО! е името на видеото, в което се карат двете, гледайте го, Ивелина се държи по абсолютно същия начин и там.

# 457
Според мен Атанас ще даде гривна на Ивелина, защото той така или иначе се закани, че няма да я върне на Лора. Масурски може да даде гривна на Лора. Надявам се ако даде гривна на Жени, тя да му я върне.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 14:37 от Moderator1

# 458
  • Somewhere beyond the moon and stars
Ники и Джули се харесват определено, има нещо истинско помежду им.
Той се държа като слон в стъкларски магазин спрямо Ивелина и вероятно това я запали още повече. От друга страна - след като е започнала да показва истинското си лице - вероятно е искал максимално да се отграничи от нея. Трудно можем да го виним, имайки предвид, че вероятно го гледат всички роднини и познати и в един момент е осъзнал с кого публично се асоциира.

Реакциите на Елвира всъщност бяха много достойни, приятна изненада.
Ходът на Ники М. беше откровено нелогичен; не вярвам да видим рокади там.

Чефо и Ванеса - нагонът е силен, но дали е любов? Ще разберем по-нататък.

# 459
Много сте ми интересни тези, които твърдите, че Божин и Евгения били отредени един за друг. Божин я отсвири на 2-рата минута като я видя и отиде да се натиска с по-готината, в неговите очи, Джулия. Евгения беше последователна в предпочитанията си от слепите срещи, търпя го в ниските му вибрации при първата сбирка, а човека пуска ръце по гъзовете на друга. Айде моля ви се, наистина я харесвам най-много от жените (като изключим разплетената й кошница на главата), но тя нямаше полезен ход.

# 460
Да, Евгения от дъното ни се издигна в очите в последните дни, Ивелина обратно - от куин до.....зло №1.

# 461
  • В Града на липите
Снощи беше вечер на излагациите. Ивелина се опитваше да пробута Божин на Джулия, все едно е на общинския пазар и обяснява, как нейната краставица е авокадо.
Николай пък толкова много обичал Евгения, че искал да си докаже любовта, като й даде свобода и се метне под полата на Елвира.
Ренета рони крокодилски сълзи за Асен, все едно сме слепи и не знаем че едва се траят и няма здрасти да си кажат, ако се видят навън.
Марио се скъса да реве...
На Божин му се оплетоха вибрацииите и накрая направо даде на късо.
Да не би да са им объркали нещо пиенето?
Не че се оплаквам Grinning обаче се чудя, като се гледат сега, не им ли идва да емигрират временно Grinning
И все пак шоуто си е направо успешно. Цели две двойки, които изглежда проявяват истински интерес един към друг. На мен са ми много симпатични, чак се чудя за коя да гласувам.

# 462
Аз си мисля, че бомбата ще я пусне Асен, като не даде гривна на Ренета. Той си го каза, че ще играе театър, за да получи гривна. Беше се приготвил да си ходи, заради скандала между тях, но Ренета сама му предостави отново този ход, да играе театър. Ще я даде или на Лора, или на Евгения гривната /зависи коя от тях бъде прецакана от "партньора си"/ - не мисля, че ще я върне на Ивелина.

# 463
И все пак шоуто си е направо успешно. Цели две двойки, които изглежда проявяват истински интерес един към друг. На мен са ми много симпатични, чак се чудя за коя да гласувам.
Ох, много истински емоции в снощния епизод… В трудните моменти доста си личи кой какъв човек е. Евгения е сладко лудичка, но снощи си показа най-истинската същност в трудния за нея момент - показа достойнство и добрина. Беше наранена и зарязана, но даде гривната си на онзи плазмодий и измамник Масурски, като каза, че му връща свободата и също взима своята. Да дадеш добро, когато очевидно са те измамили и да се държиш достойно, без злоба… Това говори достатъчно за нея! За разлика от Мистър Ниска Топка Масурски.

Когато се разделяха, разбрах и защо тя през цялото време сякаш се нервираше, когато той й обясняваше, че я обича от третия ден. Тя просто вътрешно е знаела, че той никак не е искрен, но се е опитвала да си притъпи усещането. Да се отдаде уж на хубавия момент. Но се оказа права - този е пълен лъжец и много недостоен човек. И въпреки всичко, тя явно си е позволила да се влюби, щом му предложи да работят за изглаждане на отношенията си. Плака и се самообвини, че е голяма глупачка и че не може сама да се понася Sad Не е глупаво момичето, просто си позволи да повярва в лъжата на един обикновен тъпанар, въпреки че усещаше измамата. Сигурно и затова беше тъжна в последните дни. А псевдо рапърът някой да му предложи да си направи песен за ПР - Мистър Ниска Топка. Подозирам, че само за популярност е влязъл, няма лошо, много хора го правят по тв. Ама да влезе и да направи нещо уау, а той какво направи - изигра най-мизерния си тенис мач. Нали по всички предавания влизали уж “да покажат себе си”. Еми на - показа себе си как нямаш капка достойнство и колко ниска топка си!

# 464
Харесвам Джули и Ники като двойка. Чефо и Ванеса ми идват една идея по-вулгарни. При тях сякаш не е толкова романтично, колкото сексуално привличането. От негова страна със сигурност има такова, от нейна не е ясно. Тя не е глупава и е напълно вероятно да е осъзнала, че една връзка с известния инфлуенсър Чефо е по-добра за нея, от колкото такава с по-неизвестен актьор като Марио. Дали ако Стефан не беше инфлуенсър би му обърнала внимание?

Чефо ми е точно като един инцел, който най-после му се е усмихнал късмета в любовта и не може да се нахвали из СМ какво сочно гадже е забил. Криндж.

Общи условия

Активация на акаунт