⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 545
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • В Града на липите
Големи сладури са Ники и Джули.
Ренета какво се прави на моралната полиция и се опитва да му вменява вина.

# 496
  • София
Ивелина и Ренета как съскат само, ссссс
Хахаха
Злодеида с две глави.

Фейййййкккккккк

# 497
Ивелина и Ренета как съскат само, ссссс
Хахаха
Злодеида с две глави.

Фейййййкккккккк

Добре, че поне не може да се превърне в "триглавата ламя", защото тогава циркът щеше да е пълен и не знам изобщо как бихме го издържали. Joy

# 498
  • София
А Ники и Джулия дали откриха сезона в пълния смисъл...? 😉😛
Или и Ники, като Виктор 2 е борил комарите? 😀

# 499
Накрая двечките ще станат аутсайдерките на палата.

# 500
А Ники и Джулия дали откриха сезона в пълния смисъл...? 😉😛
Или и Ники, като Виктор 2 е борил комарите? 😀

Давай да хвърлим по един боб, може пък от там да разберем дали "сексът е останал мираж" в Палатът на Любовта... Joy

# 501
Джулката ми пълни душата, на 22, а такова зряло мислене.

# 502
Браво на Елвира – дано и ние хванем урока как да “комуникираме това, което мислим”! Joy

# 503
Тия па и за ръце се държат, за подкрепа 🤣

# 504
По-глупави игри от тази  на думички има ли?

# 505
Ама какво браво за Елвира, това момиче изобщо не знае на кой свят е. Направо мисля, че е асексуална и изобщо не харесва ни мъже.. ни жени. GrinningЩе си излезе сама и бързо както беше в Ергенът. Критична съм, може би си има някакви проблеми, но да не се завира по такива риалитита.

# 506
За какви най-добри приятелки говори Ивелина. В предаване, ситуацията е пети клас.

# 507
  • В Града на липите
Уф днес си отворих инстаграма и разбрах кой е победител - очаквано уф. Ники манекена ме кефи ( печели битки, ходи на срещи, яж и спи). Сладък е. Ако бях на 20 нямаше да му простя 😀. И Джулката е сладка, а за 22 г е доста отворена.
Какъв победител? Ами ние защо гласуваме тогава?

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 00:00 от hrissi_sz

# 508
Ама какво браво за Елвира, това момиче изобщо не знае на кой свят е. Направо мисля, че е асексуална и изобщо не харесва ни мъже.. ни жени. GrinningЩе си излезе сама и бързо както беше в Ергенът. Критична съм, може би си има някакви проблеми, но да не се завира по такива риалитита.

Коментарът ми за Елвира беше напълно ироничен, заради очевидния лапсус, който направи. Но иначе - момичето определено изглежда като да не е наясно с реалността около себе си.

# 509
  • София
Асен и Ренета и Наско и Ивелина хвани едните, удари другите.
Направо не мога да ги гледам. Толкова са фалшиви. И веднага го удариха на коалиции. Хора вие у ред ли сте? Това предаване е за любов. Не е Сървайвър. Вие на финала нямате никакъв шанс. А и пари няма да има. Само пътешествие.
Най-добре е да избегнат финала, че ще бъдат освиркани от публиката.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 22:06 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт