⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 494
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Човек стига до някакви заключения в следствие на: това че се  е  затворил в собствен балон,където  се е  заобиколил с негови съмишленици или с хора с сходен морал и виждания за  нещата като него и не се сблъсква толкова много с хора,които са противоположни на него.Когато все паксе сблъскат шокът ще е голям.Или се сформира от неприятни преживявания,от факта че средата ти е лоша или постоянно си облъчван от всякаква помия,че се питаш има ли останали свестни хора по нашите ширини.Аз се намирам в подобно положение.Знам,че България колкото и да е малка държава,все пак е с милио население и надали всички за някакви гамани и глупаци,но постоянно като ти си набива в главата ужасни неща,то е неизбежно и най-големият оптимист да почне в  даден момент да се съмнява.Това,което което се каза,че Джули е средностатистическа жена е така,но жалкото,че минимума,което  тя показва на фона на което виждаме и в реалния живот е нещо лол.Това се отнася  и за  Асен.Такова превъзнасяне беше по него,че сериозно почнах да се  дразня,защото аз не го виждам като нещо уникално,невиждано и непорторимо,а като нормално държание,изказ и мислене,което би трябвало да е норма.И това не  се наблюдава при нас ,ами и в  чужбина,коео ме депресира.Ама не е за очудване,щом на любовта се гледа  като мит и нещо нереалистично,неизбежно в даден момен и на други добродетели и положителни качества да  се гледа все едно са някакво митично същество...

# 571
  • София
Да напомня, че следващата седмица ще има само 2 епизода.
Сряда и четвъртък от 22:00 до 23:00 ч.

# 572
Ми това е предпоследната седмица. Кога ще отпадат другите двойки, че да останат 3 до финала?

# 573
Ааа чак пенсионерка не , по скоро като човек от моето поколение Joy
Наистина от както се сблъсквам с по малки момичета мирогледа за адекватност ми се промени. Joy
Разбира се , във всяко поколение има адекватни и неадекватни, но като че ли сега се сблъсквам повече с неадекватни. Joy

90ти съм, като пенсионерка ли прозвучах 😅

# 574
  • София
Ами имат още 4 епизода.
Според мен си има предостатъчно време да изгърмят 3 или 4 двойки. Не знам на финала дали ще са две или три двойки.
По-следващата седмица пак ще е два пъти в седмицата, вторник и четвъртък от 22:00 до 23:00 ч.
И следва големият финал в петък от 21:00 ч. на живо.
т.е. за първи път в историята ще имаме петъчен епизод на Игри на волята само от 1 час.

# 575
Ако някой среща само неадекватни хора на работата си, може би трябва да се замисли къде работи, съжалявам. Grinning

# 576
Малко е жалко, че някой съди за нивото на "адекатност" в обществото ни по средата на работното си място, сиреч по себе си. Тесногръдо е. Балоните се пукат. Болезнено.

# 577
Божинката е при Маги Joy

# 578
Най-накрая успях да изгледам последните 2 епизода, с малко забавяне, гледам тука се коментира, станали са доста обрати!

Относно последните епизоди:
За Марио направо ме е яд, че отпадна, беше си фаворит от ден 1, но решението на Ванеса да се ориентира към Чефо повлия, и опита му за мач с Елвира удари малко на камък, тя не го харесваше толкова много, колко той нея.
От друга страна правилно и отказа гривна на Елвира, тя по-скоро искаше да му даде гривната заради играта, не толкова че го харесва.
А Марио е от малкото влезнали, които бяха изцяло за любовта и нямаше игра и схеми при него.
Успех в живота и дано скоро намери правилната любов, напълно го заслужава, рядко достоен и истински мъж!
Божин най-после отпадна, дано навън израстне ментално, защото цялото му поведение беше на много незрял тийнейджър, а това е мъж на 33!

За останалите двойки:
Джулия и Николай и Ванеса и Чефо (въпреки че последните ми западат последните епизоди, защото и двамата особено Чефо коментират прекалено много зад гърба) са ЕДИНСТВЕНИТЕ истински двойки в предаването, а и такива, които имат шанс и навън да продължат!
Ванеса и Чефо вече беше споменато, че и навън са заедно, за Джулия и Николай също мисля че не е било само за предаването!
Надявам се на финала една от двете двойки да спечели, повече стискам палци за Джулия и Ники, но и Ванеса и Чефо да спечелят, няма да е на минус - защото при тях отношенията са истински и няма игра!

Ивелина е крайно време вече да си ходи, сега защото си няма мач, направи някакъв нескопосан опит да мачне с Атанас???
Тази жена освен че е интригантка и с наистина високо без покритие самочувствие, се оказа и евтина схемаждийка, тя грам не харесва Атанас, всичко е за да се опита да натрие носа на Ники!
След тази церемония съм убедена на 90% и повече, че Ивелина другата седмица вече е чао, и дано да се окаже вярно!
На Ивелина не и е мястото на финала, тя първо няма реален мач в момента, второ цялото и поведение в сезона беше интригантско и противно!
Жалко за едната красота която я има, но характера и е рядко неприятен!
Атанас когато и да си тръгне, все ще е късно, рядко нагъл и неприятен тип!

Другата фалшива двойка - Ренета и Асен, съм тотално без думи!
Кога успяха да се ,,сдобрят" при скорошните циркове на Ренета, дето го нахрани, напсува и какво ли още не, заради едното нищо, сега отново се сдобриха???
Асен с този шанс към Ренета, много се издъни, а беше фаворит!
И двамата по-добре да си ходят, особено Ренета!
Тя би рекорда за най-много сменени мъже в къщата, първо Марсел, после Асен, след това Радослав, за капак се сдобри отново с Асен???
Силно се надявам тази престорена светица Ренета, която вече го няма това реноме на светица и перфектна жена, да отпадне другата седмица по възможност!
За Асен предвид ситуацията, по-добре и той да отпадне!

Големият ми шок беше между Евгения и Ники Тениса!
Значи Ники се заявява на 3тия ден с Обичам те, цветя и рози при тях известно време, не ги показват даже, изведнъж гръм в рая и Ники изведнъж се извърта като фурнаджийска лопата???
Нищо мъжко няма в това...след тая постъпка към Жени, Масурски ми закопа дъното по лицемерие и неуважение към жената!
Евгения си тръгна с позитиви, много успехи и на нея!
Но Ники дано и той скоро е пътник, с Елвира не виждам никакъв шанс там!

Генерално обобщено:
- Ванеса и Чефо и Джулия и Николай са ми единствените истински двойки, които заслужават финал, която и да спечели накрая, ще съм доволна!
- Останалите няма никакъв смисъл да са в предаването!
Отделно и вкарването на двамата нови - Лора и Радослав, които аз не можах да запомня с нещо особено отличително??
И те са излишни, дано скоро да отпаднат!

# 579
Божинката е при Маги Joy

Защо се е навлякал така? Нямаше ли по-къси гащи Joy

# 580
Дано приятелките на Ивелина, които не са в предаването, да си направят преценка сами за себе си какъв човек имат за близък. Тези интриги, които завъртя в къщата, ги прави и навън. В желанието си да бъде стратег и да бъде най-великата, тя показа истинската си същност.

# 581
Ронси ако й е приятелка, по гастролите в разни риалитита из ютw/ мога да кажа, че е същата като нея.

# 582
Божинката е при Маги Joy

Защо се е навлякал така? Нямаше ли по-къси гащи Joy

Поне са преместили свещта...

# 583
Слушах го 15 мин. Логорея безкрай. Дървен философ, не знам коя би го изтърпяла този.

# 584

Другата фалшива двойка - Ренета и Асен, съм тотално без думи!
Кога успяха да се ,,сдобрят" при скорошните циркове на Ренета, дето го нахрани, напсува и какво ли още не, заради едното нищо, сега отново се сдобриха???
Асен с този шанс към Ренета, много се издъни, а беше фаворит!
И двамата по-добре да си ходят, особено Ренета!
Тя би рекорда за най-много сменени мъже в къщата, първо Марсел, после Асен, след това Радослав, за капак се сдобри отново с Асен???
Силно се надявам тази престорена светица Ренета, която вече го няма това реноме на светица и перфектна жена, да отпадне другата седмица по възможност!
За Асен предвид ситуацията, по-добре и той да отпадне!
Аз си мисля, че продукцията я е подучила как да се извини на Асен, тя в реалния живот сигурно не се извинява. Искали са да я запазят, стои добре на екрана, участва в синхрони.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 00:52 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт