⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 487
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Божин в подкаста изобщо не е казал, че не харесва вече Джулия, а само че не се чуват. Не е казал и че Ивелина му е приятелка (едва ли не най - близката), а я спомена сред хората, с които се чува след предаването. Говореше мило и с добри чувства към Джулия, каза че напълно я разбира защо го е зарязала и че знае колко много й е бил в тежест и я е натоварвал. Било му трудно вътре. Олекнало му е след раздялата, защото е чувствал, че не може да й даде това, от което тя има нужда. Разбирал е също,  че първо трябва да се стабилизира емоционално и да се центрира, иначе не можел да има пълноценна връзка. Според мен изказването му, че Джулката си била ок докато я натоварвал, по - скоро беше въпрос на не много прецизен подбор на думи, защото през повечето време многократно повтори, че е разбирал, че я натоварва и не оправдава очакванията й.  Отбиваше въпроси, свързани с това да коментира и оценява поведението на Ивелина. Каза на Маги да си пита нея. Най - важното беше, че не си е влияел от Ивелина когато го е манипулирала за Джулия и даде примери, че е действал единствено според личната му преценка. Даде пример, че не се е разделил с Джули когато Ивелина го подтикваше и други, но сега не се сещам вече. Обичал да изслушва мнението на другите, но сам си решавал. Беше положителен и добронамерен към всички. Сега се чувствал стабилен и уверен.

# 601
Няма правило жените да са винаги тренирани и „нацепени“. Всяко тяло е различно, а естествената визия е не по-малко привлекателна. На мен лично ми е по-приятно да виждам жени с чар и излъчване, отколкото някакви идеални фитнес тела. Все пак това е любовно предаване, а не ИВ – идеята е емоция и връзка, не състезание по мускули. 😄

# 602
Аз нямам предвид нацепени, имам предвид във форма (с нисък процент мазнини и в добра физическа форма, те са слаби с висок процент мазнини). Аз това го коментирах като израз на грижата за себе си. За мен това прави мъжете средно по-поддържани от жените там.

# 603
Прави ли ви впечатление, че повечето мъже спортуваха и бяха с поддържани тела? Останах приятно изненадана.
Да, така е. Но за Чефо и особено Наско искам да кажа, че дори прекалено спортуват. На Чефо с този ръст не му отива да е толкова як. Аз се чудя защо ми изглежда по-смешен от преди, когато е бил по-слаб, ами той се е олял с правенето на мускули, а и в лицето станал един такъв кръгъл като питка. Наско е прекалено стероиден, до гротеска. И ходи прегърбен или поне си навежда врата некрасиво. Никаква полза от мускулите му.

# 604
В тон с последните коментари, тутакси се сетих за висящото шкембе на Тениса Joy

# 605
  • sofia
На Чефо главата изглежда много малка - бодната на това едро тяло . Ники големия така ме дразни - ако го видя ..... ххахахахаха Simple Smile

# 606
Какво пише тук?
Скрит текст:

# 607
# 608
Има ли подкаст с Марио?
Джулката какво учи тази студентка наша, веднъж не стана дума? Аз мисля да е нещо психологическо-философско? На моменти се изказваше като подкована (научно).

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 10:41 от Pepina_n3

# 609
  • България
И аз забелязах, че жените нямат мускулен тонус. Нямат видимо изразени мускули на ръцете и краката, само една мазнина и скелет. Не е приятно за гледане. А за стойките им да не говорим.

Ники тенис треньора не знам какъв треньор е с това шкембе. Да се вземе в ръце.

# 610
Не съм гледала podcast-а с Божин или на когото и да е от кастът на "Диви и Красиви", но бих искала да споделя едно странично мнение за реалити форматите и хората, които участват в тях. Често това, което виждаме на екрана, няма почти нищо общо с реалността. Затова и аз никога не се доверявам напълно на това, което очите ми виждат - възприемам го по-скоро като "сериал", в който участниците заемат определени роли: злодеи, добри герои, второстепенни, разказвачи и т.н.

Забелязвам, че по отношение на този podcast има много смесени реакции. Моето мнение е следното - не бъдете толкова критични само защото сте видели едната страна на монетата. Всеки от нас познава или е срещал човек като Божин - на неговата възраст, в търсене на себе си, опитващ се да намери своето място. Никога не знаем цялата картина, а това, което достига до нас, е само част от нея.

Затова ми се струва по-здравословно да гледаме малко по-над нещата и да не бъдем толкова крайни в оценките. Blush

# 611
Аз нямам предвид нацепени, имам предвид във форма (с нисък процент мазнини и в добра физическа форма, те са слаби с висок процент мазнини). Аз това го коментирах като израз на грижата за себе си. За мен това прави мъжете средно по-поддържани от жените там.
Разбирам какво искаш да кажеш и не те оборвам,но нека да не отиваме в някакви крайности и да казваме,че някоя не полага грижи за себе си,че  е  немърлива,че здравословно не е добре или е  непревликателна,защото има някоя и друга мазнина  в повече натрупана  някъде по тялото. Трябва да разберем,че не всеки ще постигне  това да има балансираното тяло за което говореше и не трябва човека да се засрамва заради това(но товане значи непременно,че не е здрав или,че не си обръща внимание).Хубаво е естествено да се стремим към това,но както казах да не изпадаме в някакви крайности и да  почваме да се вманиачаване по това,което на свой ред пък би довело до куп неприятности.В крайна  сметка ние не можем да изглеждаме по еднакъв начин,да имаме еднакви тела,свежи лица,идеални зъби,хубави коси и т.н,което е хубаво.Човек,чувства ли се добр,не виждам ,защо трябва да го юркаме и казваме колко е зле и да се оправи...Докато съм гледала момичета такива мисли от типа колко не са в тонус,как нямат очертани мускули и т.н хич не ми е минало през главата.Единствено  Атанас,която е яка батка ми направи лошо впечатление,защото той пък е в другата крайност...П.С Преди време Галин изглеждаше с извинение като табуретка,защото той не е много висок,но се беше нацепил много яко и резултата не беше много добър.

# 612
Не съм казала, нито имала предвид никъде “немарлива, нездрава или непривлекателна”. Казах единствено, че не виждам този аспект на грижата за себе си у момичетата. Единствената причина да са слаби е, защото все още са млади и с приличен метаболизъм. Да се старае човек, особено млад такъв, да е във форма е вид дългосрочен ангажимент към себе си и най-смислената инвестиция в здравето. При нея не става въпрос единствено за външен вид и е много повърхностно да се гледа единствено така. Ако бяха активни щеше да си проличи.

Тази грижа по мое мнение е доста по-важна и съществена от орловите нокти, които всички имат. Изобщо винаги ми е била странна такава логика - както хората ще си поддържат колите, но не телата (за здраве, не за външен вид).

За сравнения с културисти пък въобще и не става дума, който има елементарна представа от културизъм знае колко невероятно нездравословни аспекти включва този спорт.

# 613
Супер са си женските, ако искам да гледам мускулести женски тела има други предавания. Точно този по висок процент мазнини при жените биологично, обуславя и очертава плавни женски форми.

# 614
Skinny fat и културистки не са единствените опции, но това хора, които те самите нямат двигателна култура, няма как да знаят.

Общи условия

Активация на акаунт