⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 478
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Ааа много му пука на Чефо, че тя работила като наемна служителка. Според мен той не може да се нарадва на късмета какво маце е забил и точно така се държи. Затова и не издържа до финала да пусне снимките от екскурзията в Португалия. Човещинка. Сигурно имате във ФБ някой бивш зубрач, който сега е с такова лъскаво момиче и не може да спре да публикува техни снимки, да се похвали с трофея. Wink

Стефан е симпатяга, но да не се лъжем - Ванеса е out of his league, дори с не особено сполучливата ринопластика.

Не е с нея заради салона, а заради физическото привличане и хвалбата, че е с руса красавица. Напомнят ми на филмите, където леко смотаният главен герой зубър многознайко си хваща най-готиното момиче в училището.

При него е по-скоро от мъжко его, физическо привличане и невероятна възможност да си хване доста добре изглеждащо момиче.

По-скоро тя има интерес да е с Чефо - човек, който малко или много има някаква известност и последователи в Интернет. Аз по принцип не следя БГ инфлуенсъри, но дори аз знам кой е доста преди да влезе вътре. Едва ли някой беше чувал за Марио преди ДиК. С него и двамата щяха да отидат обратно в миманса, а сега е жената до Чефо. Бързо се преориентира.

Елвира също е красива, но като е флегматична и неориентирана все сама си седи. Ако беше някоя нахакана (каквато визията й предполага да е, но не е) сега може би тя щеше да е на мястото на Ванеса.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 00:57 от Анонимен

# 631
Не сте ли забелязали тенденцията как готино и красиво момиче си хваща някакъв загубеняк? 😁

# 632
Е така става, когато загубнякът е или финансово красив, или има много последователи. Бившият презицент и Деси Банова са направо крещящ пример. Семейство Гущерови също.
Поне възрастовата разлика на Ванеса с Чефо е нормална, може и по-зле. И двамата удариха лотарията.

# 633
  • България
Чефо е готин и известен, Ванеса да се радва, че успява да го възбуди, защото той е много над нейното ниво. Ванеса е никому неизвестна мигларка без образование. Стефан е син на доктор и завършил НАТФИЗ. Не ми изглежда да има проблем да забива мацки.

# 634
Чефо не е такъв смотаняк, беше гадже с Денислава от Игри на волята, която лично за мен е от категорията на Ванеса визуално, че и нагоре.
Според мен съвсем умишлено от продукцията му позволиха да качи видеа с Ванеса, но ще си развия теорията след излъчването на последния епизод.

# 635
  • Варна
Нито Ванеса , нито Елвира намирам за красавици . И да са ми били симпатични с нещо , щом си отворят устите симпатиите ми се изпаряват , Странно ми е в какво са се превърнали критериите за красота в днешно време .

# 636
Ванеса е естетически издържан връх на чалга визията. Тя не е естествена красавица по никакъв начин, "направена" е.
Колкото до Чефо висшето образование (бакалавър в натфиз) и че е син на доктор (на мястото на баща бих се срамувала. Баща онколог със син клоун), не смятам, че чие дете си е някакво постижение.

Това не променя, че тези двамата са търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Подхождат си идеално. Той в нея веднага видя физическия си идеал, тръгна им ненатоварваща приказка, и той реши и той, че е влюбен. Не виждам някаква дълбока комуникация между тях или реално опознаване на този етап, освен поопипването. Ама сигурно толкова им е достатъчно.

Джулия и Ники на мен ми допадат повече. Техния вайб е по-автентичен и базиран и на силно сходство в темперамента.

# 637
Изгледах подкаста с Евгения.... Не беше лош подкаст , не беше толкова скучен , като на мъжете, но някак ми липсва разкостването на разни ситуации от миналогодишните подкасти. Въпросите на Маги са някак прекалено лексиконски и така не можем да разберем , какво всъщност се случва вътре , какви ситуации са пропуснали да ни покажат, защо се е стигнало до разни събития. В това направление ми липсват Мишо, Ния , Неделчо , да ги разпитват повече за схемите и неизлъчваните ситуации.

# 638
Е така става, когато загубнякът е или финансово красив, или има много последователи. Бившият презицент и Деси Банова са направо крещящ пример. Семейство Гущерови също.
Поне възрастовата разлика на Ванеса с Чефо е нормална, може и по-зле. И двамата удариха лотарията.
Колко се водят "много последователи" , за да ги конвертирам в пари , така де , ако трябва да избирам между някой с пари и последователи . Извинявайте, че цитирам поста ви, знам , че е напълно верен, просто се забавлявам на все по-пародийните отношения между хората напоследък Joy

# 639
Тази Денислава какъв критерии, тя с кого ли не беше?
Чефо е симпатичен, а ванеса изглежда зле според мен. Нито е тяло, нито в лице ми допада. Не смятам че е красавица с която да се изфукаш
Атанас и Ивелина си пасват, еднакво злобни

# 640
Чефо е симпатичен...
Ъъъ.... много далеч ми е от симпатичен.  Но има някои неща, които може да промени. Да, по-висок няма как да стане, за съжаление. Но може да пооправи прическата, да махне тази дълга коса, да пусне къса брада, да заприлича на човек. С тая опашчица е просто нелеп. Добавяме и неспирната логорея и философстване... мега отблъскващ индивид.
А е умно момче.

# 641
Чефо с Денислава?
Опитвам се за да ги представя един до друг и, Бога ми, не мога!

# 642
Тя ходеше с Кристиян Кирилов от "София-ден и нощ". А преди него беше с друг... не му помня името, в предаването "Един за друг", един синеок.

# 643
Просто на човек му трябва време за да узвее като грозде,както се казва.Има  бол примери за мъже, след като стигнат определена възраст ,те на външен вид  възмъжават и цялото им излъчване се променя.За някои външния вид на Чефо може да е голям turn-off,а за други да е точно обратното,но важното е той как се променя,а изглежда,че на него му харесва как изглежда  в момента.Ме е изключено в даден момен да си обнови външния вид(както го е правил),но това ще стане по естесвен начин,а не ,защото някой го претиска да го направи...Не би трябвало ,това да се случва,де.В  края на краищата човек не живее за хората и не може на всеки да се харесва външно.Според мен(съдейки на  базата на повърностни впечатления,които имам за него натрупани през времето,което го гледам)той няма проблем да има инимни отношения с жени,а по скоро да се обвърже сериозно и  да допусне някоя по-навътре.Освен изискванията,които има към своята половинка,ми се струва,че има проблеми с показването на своята уязвима страна пред някоя жена.Все някаква преграда създава(може би ,заради неприятни случки от миналото му ),но няма как човек да съгради нещо истинско с половинката си,ако не му се довери(което е риск) допусне истински до себе си.Той и Марсел ми се струва,че са двете страни на една и съща монета,което го намирам за интересно.То,че се заглежда е така,но не мисля,че  е някой ....като треньора Николай. Според мен идеалната половина за Чефо,поне  може би в неговите представи  е някоя  ,която да е  instagram baddie(ама не нашенските ),но едновременно с това да е повече от тази представа ,която  създава в хората,заради външния  си  вид ,а именно да е класна,интелегентна ,възпитана,самостоятелна,с приключеснки дух и т.н и т.н. ПОнякога ,като съм го слушала да говори за жените ,за това какво го привлича,какво го отблъсква и т.н ми се  е струвало,че си влиза в някакво противоречие сам със себе си.Не ми се струва ,че в реалния  живот би харесал някоя като Евгения,която е  качествено момиче.По-лошото е,че той ,ако не хареса такъв тип жена като нея или не му се получат нещаа поради някаква причина,има огромен шанс лекинко да почва да я соли(да се фокусира върху нещо,което го е дразнело свърх много и да я атакува за това.Да се фокусира върху този й негатив),ако в някакъв разговор стане на въпрос за нещо,което меко казано не ми прави добро впечатление.Още не могада му простя,че не защити Радостина.Знам му позицията по въпроса и т.н,ама не мъжко на нея да и ги наговориш тези неща,а да не я защитиш по някакъв начин,когато се налага,просто да прекъснеш свадата между двамата с Марсел,а не да  направиш нещо друго,което мислиш,че е безсмислено,тъй като говорим за Марсел.Ей ,в  тия дребнички неща,той сериозно ми олеква.

# 644
  • България
Скрит текст:
Ванеса е естетически издържан връх на чалга визията. Тя не е естествена красавица по никакъв начин, "направена" е.
Колкото до Чефо висшето образование (бакалавър в натфиз) и че е син на доктор (на мястото на баща бих се срамувала. Баща онколог със син клоун), не смятам, че чие дете си е някакво постижение.

Това не променя, че тези двамата са търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Подхождат си идеално. Той в нея веднага видя физическия си идеал, тръгна им ненатоварваща приказка, и той реши и той, че е влюбен. Не виждам някаква дълбока комуникация между тях или реално опознаване на този етап, освен поопипването. Ама сигурно толкова им е достатъчно.

Ще обясните ли с кое Чефо излага баща си и е клоун? Защото аз не виждам с какво.

Общи условия

Активация на акаунт