Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 99 704
  • 986
  •   1
Отговори
# 105
Еее, няма да се смее никой на никого - различни хора сме, с различна кожа и различни възприятия 😊

# 106
  • София
Льоня, много ми хареса с роклята, с която си.
Аз пък никак не се харесах, но нямах време сутринта да гладя друго, а и ми беше удобно с нея цял ден. Пуснах я само защото ми се видя интересно съвпадението с роклята на ДХЗ.

# 107
  • София
Чудни рокли видях днес, браво, момичета Flowers Hibiscus
Вдъхновена от всички вас започнах да посягам към повече налични в гардероба дрехи. Обикновено въртя няколко любими за момента визии и останалото си стои ей така…
Успех на момичето на Мими, дано избраното да е нейното и да я прави щастлива!
По този повод - Сиска, надявам се Божидара да е вече в свои води и да се чувства удовлетворена…
Хубава вечер, дами.

# 108
  • Ямбол
Значи, освен Тилията, пробвахме Енцелад и Ганимед - едното ми миришеше на самардала, а другото на туршия от зелени доматчета 😅. Обаче, най-ужасно ми беше едното Сол де жанейро - докарваше ми на прегорели пуканки и опърлено пиле.

# 109
Адаш, много късмет на детето! Здрава и щастлива да бъде:heart:
От летните рокли само една ми остана необличана и мисля утре, ей така без повод да я облека.

# 110
  • тук-там
Макадамия ме заинтригува с този парфюм. Не може да го няма по големите летища.
Забравих да кажа, че ДХЗ е неотразима с роклята на точки!

# 111
  • София
Доста парфюми с липа съм пробвала, но точно този не съм. Единственият, който харесвам с тази нотка, е на L'erbolario - свежа липа без сладост. При повечето други наистина е комбинирана с мед или е прашна, нектареста.
Харесва ли ви трендът със сатенените прилепнали поли, гледам много жени ги носят? Обикновено са от ацетатна коприна.

# 112
Този парфюм с липата на Лерболарио наистина е много свеж.
Радвам се, че го открих чрез Лизи.
Що се отнася до сатенените поли, такива по фигурата не ми отиват.
Имам една, която е като лек клош, нея я нося.
Днес ще сложа парфюма на Булгари, моят е Майки и деца.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 11:00 от mardji1

# 113
Я каква реклама на Биркенщок 😃
Скрит текст:

и в цял ръст

Макадамия, ползвай си го с удоволствие 🙂
Аз съм трета седмица на Pure Eve, много ме радва в този сезон.

Сатенените поли не са моето.

Пропуснах вчера, че ДХЗ и Льоня ми харесват в роклите, Klemy има шедьоври и се радвам че я познавам, Kativita е супер и ще помоля за още снимки от почивката ѝ

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 15:45 от Al Georgieva

# 114
Боже, мъжете вече не са мъже,  добре, че сме се уредили с такива от старата генерация 😀
Чета ви, смазана от ходене, изкъпана и обляна от слънчева светлина…. И чаша кафе, ехххх …. Животът е прекрасен.
Как мислите, на шести зъб заслужава ли си да се слага циркониева коронка или не? Аз вече съм решила че да 🙂

# 115

Как мислите, на шести зъб заслужава ли си да се слага циркониева коронка или не? Аз вече съм решила че да 🙂
Да! И не просто си заслужава, а е най- добрата опция за дъвкателен зъб - по - издръжлива ( металокерамиката издържа 10-15 години, а циркониевата коронка над 15) , по- здрава и по- щадяща венците и самия зъб под нея. За дъвкателен зъб единственият недостатък може да е цената:))) Виж, ако е за фасаден зъб, металокерамиката по би ме накарала да се замисля защото позволява избор на цвят и прозрачност, много близки до естествените зъби. Ти защо се колебаеш?

# 116
Всеки зъб трябва да се пази до последно.За дъвкателни наистина дават металокерамиката по-добър избор, аз имам такава корона на повече от 15г и нямам проблем.Шестите зъби са много уязвими и е хубаво да се предпазят.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 09:30 от ДХ3

# 117
Определено си заслужава циркониева коронка.
Недостатък е цената, но Atenan е написала плюсовете.

едит: ДХЗ, сега ми излезна снимката ти 🙂
Много си хубава в червено

Linofrina, имаш ли още снимки?

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 10:57 от Al Georgieva

# 118
  • София
ДХЗ, има защо да ти е любима днешната рокля, толкова твоя и ти стои безупречно!
Миналата година много исках сатенена рокля. След като видях колко абсурдно ми стои се утеших с една пола. Не ми стои като на снимките от Пробната, но науми ли си човек, че иска нещо…
Ето ме от преди няколко дни:
Скрит текст:

# 119
Сатенът е доста капризен, да, имам две поли и не мога да кажа, че ги нося често, трудно за съчетаване с други материи и много очертават.

Общи условия

Активация на акаунт