Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 96 817
  • 986
  •   2
Отговори
# 45
Благодаря за темата, Ал 🌷
Обожавах лятото, но вече второ лято се усещам на дъното и мисля, че вече не е любимият ми сезон, есента започва да го измества….
Официално вече с нов цвят на косата, какво мислите за формата й- дали трябва да пробвам прическа или като водопад да си ходя

Болнични съм до 15 септември и гледам да свърша разни злободневни неща, които изискват свободно време като например да си декларирам щети по автомобила, да си направя една коронка на един зъб, която трябваше преди два месеца да е сложена…..ей такива отегчителни неща….
Мими много ми харесва с очилата
Продължавам да не купувам нищо
Грижа се за бездомни бебета- котета, родени на улицата и майките им….много са сладички, едното даже ми даде да си поиграя с него …..

# 46
Macadamia, прическата ти е супер, цветът също. Бързо да се справиш със злободневните неща.

# 47
Адаш, според мен много ти отиват очилата, обичам такива незабележими модели, с минимално рамки да ми изпъкват по лицето. Особено грозно на мен ми стоят пластмасови рамки, точно като бабичка съм. Носи си ги с кеф, отиват ти!
Рокс, и на теб много ти отиват очила!

# 48
  • София
Rockstar, не знам как го постигаш, но кожата на лицето ти е фантастична! Браво, момиче!
Macadamia, радвам се, че си добре и желая пълно възстановяване, да забравиш всякакви тревоги за здраве!
Косата ти е в чудесен цвят и форма, не променяй нищо повече.

Ако не бъркам, тук има дами с опит от дрехите на Verychi. Моля за мнение за качеството им и дали си отговарят на размера.

# 49
  • тук-там
Къде я купувате тази марка?
Рок, първият модел е много як!
Аз обратното на Мими, напоследък не харесвам рамка без рамка или много минималистична такава. Много е деликатно изпълнението и често дизайнерите не се справят, а и ми носят олдфешън привкус. Но ако са големи стъклата, както показаните тук, е друга бира. Макар че още по-малко вярвам на стабилното качество.
Макадамия, страхотна коса и цвят! Ще се обърнат нещата - нали знаеш: няма да е все така!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:11 от mtz

# 50
  • Бургас
Мими и Рокстар много ви отиват очилата и сте много хубави!
Аз чакам да мине 14 септември и да ходя на село по често.
Там ми харесва много, като бях малка всички деца имаха село само аз нямах, и с ММ си купихме къща. Толкова е тихо е и спокойно там тоо има 15 човека в селото. Лятото и есента ги свързвам също  със селото.
Макадамия страхотна гъста коса!

# 51
Добре ти стоят очилата Мими. Харесват ми такива без рамка, Siska също се показа с такъв модел и ми харесва как не рамкира очите/лицето.

Макадамия, аз бих я носила така, къдриците са си прическа, цвета е много хубав.

Веричи ги научих от форума, мисля Мими88 ги спомена първа. По мое мнение някои модели са мааааалко умалени, като кройка, плат и изпълнение са добре - имам опит с пола, панталон, блузка и рокля, от тази година са ми, зимните минаха хим.чистене и са като нови, летните не са трепнали от пранетата

Begeli, сигурно е райско

# 52
Макадамия, честит нов цвят, разкошен е, както и цялата ти коса - аз бих я носила буйна и къдрава. Откакто се къносвам косъма ми стана по-остър и ми се затриха къдриците, сякаш ми е леко носталгично за тях.

Благодаря за мненията, момичета, те са важни за мен!

От Веричи съм доволна, добре са им ушити нещата и са лесни за комуникация, когато се налага. Имат леко умалени и къси модели понякога. Не съм особено висока, но един сив панталон го носих да ми го отпуснат малко, имам още 2, които са добре.

# 53
Посрещам есента с тъга. Обичам лятото и тъгувам, че е толкова кратко.

Макадамия, страхотен цвят!

# 54
  • Бургас
Обожавам есен- зима, мога да си нося любимите парфюми.Благодаря за темата, изобщо не тъгувам по отиващото си лято.Мака, много хубав цвят.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 11:15 от Bright Crystal

# 55
  • София
Хич не обичам жегата, честно казано. Ако температурата е 25-28, ми е добре.

# 56
  • Sofia
Чак сега видях,  че има нова тема и естествено изпуснах Бегели и Мими.
На Майолка роклята и къдриците на Макадамия чудни.
Не искам да свършва лятото, но скоро ще направя месец на морето и си идвам обратно в реалността. Изкарах с няколко минималистични рокли, които за в града са неуместно къси.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 21:14 от Karen

# 57
  • София
Вчера се пуснах с една рокля с ръкави, обаче около 5 пръста над коляното. Сума ти баби и лели ме удостоиха с лош поглед.
Аз лично си мисля, тъй като поне краката ми са супер, да си ги показвам.

# 58
Вчера се пуснах с една рокля с ръкави, обаче около 5 пръста над коляното. Сума ти баби и лели ме удостоиха с лош поглед.
Аз лично си мисля, тъй като поне краката ми са супер, да си ги показвам.
Завиждали са ти!

# 59
Парфюми?
Есента с удоволствие ще извадя Lost Alice, много есенно ми ухае на рози, палачинки с масло, ванилия и дюлево сладко, горещо мляко, черен чай и от време на време пипер.

Карън, на морето и аз ходя с неуместно къси панталонки, много ми е добре.

RockStar, ти си млада, лицето ти е джам, защо ще те гледат криво?

Карън, пазиш ли от слънцето това разкошно деколте?

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 22:21 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт