Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 96 813
  • 986
  •   1
Отговори
# 30
Синьо лято съм още аз, гардероб 3 неща, всеки ден пола, блуза и бански.
Нищо не ми трябва само книги на плажа.

# 31
  • София
Al, благодаря за темата!

За първи път в живота си се радвам, че лятото свършва. Винаги съм обичала топлото. Аз съм човекът, който реши, че началото на август е най-подходящото време да отидем в Мароко. Но критическата си каза своето и това лято беше ад. И сега много, много се радвам на хладните утрини и приятните вечери. Надявам се да остане така поне до ноември.

А колкото до гардероба, след като лятото разнообразих с кафяво, бавно, но сигурно се връщам към любимото черно.

# 32
  • Бургас
Още съм на лятна вълна, не ми се прибира, не ми се мисли за дрехи, обувки.

От днес- пълно беше с хора, но ги изрязах от снимката.

# 33
Благодаря за новата тема! Харесвам всеки месец, сезон, но тази година нямам търпение за края на годината и Коледните празници.

# 34
За може би пета години не посягам към любимото до скоро черно..
В жегите нося само светли,лежерни,плажни дрехи - рокли или къси панталонки и топове..Гледам да не повтарям дрехи и винаги ми остават 2/3 необличани..Но сега мисля да се поправя,тъй като и септември ще съм в БГ и то ще си е лято.
Дрехи и обувки почти не съм купувала.Нищо не ме влече...за придобиване....

# 35
Благодаря за темата, Ал!

Тъжно ми е, че лятото е само 3 месеца и летните рокли ще трябва да ги прибера за дълго в гардероба. Но още не ми е съвсем есенно, все още се чудя дали да не отидем до морето, за да закрием сезона.  Иначе обичам Септември, много мои любими хора са родени през този месец, спомням си и за детството ми, когато тръпнех пред непознатото предизвикателство на 15-ти. Нетипично за едно Теле обичам новото начало.

За мен нищо не съм купувала тези седмици, само за порасналия младеж и за ММ. Ужасих го с едно вълнено яке, което му заявих, че ще носи.

Майолка, супер си с тази рокля!
begeli, прекрасна си в синьо и с вдигната коса. Аз почти постоянно съм вързана, не знам защо, но така се харесвам най-много.

# 36
Забравих да пиша, че много харесах Бегели в синьо, Майолитка и Елирост! 😍
Адаш, кога ще ни се покажеш с очилата? Wink

# 37
RockStar, разбирам те, но понякога човек като поприказва за вятърничави неща (цвят на рокля лековат или сериозен въпрос е... 🙃) и му олеква.

Елирост, харесваш ми 🙂
Идеята за запазване на красиви и желани неща в уишлист ми харесва.

Мими88, на морето в момента е супер 🙂

Да си пожелаем един хубав септември момичета, само хубави неща да ни се случват 🍀

Един залез

# 38
  • В морето
Al Georgieva - благодаря за темата!
Скрит текст:
Това Варна ли е?
begeli - изглеждаш страхотно!
Elirost - с твое позволение ще изпробвам и аз такава идея, не използвам това приложение, но ще поправя това.
Аз спазих предизвикателството през целия месец август без покупки, сайтове, магазини... Но при мен и от факта, че известно време бях без работа и финансите пострадаха. Ще си ползвам наличното още много дълго време, неопределено засега.

# 39
Това е Бургас 🙂

Taffta, помня твои страхотни съчетания, имаш много хубави неща в гардероба.
Скрит текст:
имам един много дълъг период с толкова минималистичен гардероб, че ми призляваше за всяка съсипана дреха/обувки, но и имах нула време за пазаруване, пък ето на, оцелях 😂

Мароко&август и ми става горещо.

# 40
Оо, Адаш, забравила съм - леля застанала, леля излязла Joy

Имам 2-3 съвсем непринудени фотографии, докато се показвах на сестра ми. Тези за лаптопа са ми страхотно удобни, с тях обаче само лаптопа мога да гледам, надалеч всичко се размазва. Тези надалеч са друга история - хубаво ми е да ги нося, ама като сменям фокуса и леко ми се замазва картината, леко са ми по-натоварващи, сигурно щв свикна. Аз послушах съветите на момичетата и ги нося по няколко часа, после почивам и после пак, в резултат нямам главоболие.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 10:10 от Mimy8809

# 41
Мими, отиват ти очилата - и двата чифта, особено вторите!

# 42
  • София
Аз обмислям прогресив, че си трябва. Рамки си меря по цял ден...

# 43
Много ти отиват, Рокстар, много си красива! На мен ми е рано за прогресив, след време, когато свикна с тези, може би бих опитала. Навремвто взехме на свекъра прогресив и все още се оплаква, но пък очната лекарка, при която ходих беше с такива и сподели, че са й удобни.

# 44
Elirost - с твое позволение ще изпробвам и аз такава идея, не използвам това приложение, но ще поправя това
Taffta, ето от тази дама се научих как да ползвам Pinterest по-ефективно (около 7-ма мин)

Общи условия

Активация на акаунт