Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 97 123
  • 986
  •   2
Отговори
# 15
Всъщност манията да се пазарува е малко като зависимост.И създава една нервност у хората, че пропускат да свършат важен ангажимент.На мен повече удоволствие ми носи да избирам нещо, бавно и методично.
Това лято имам купени 4 рокли, една тениска, дънкови панталонки, един чифт дънки, едни сандали, два чифта бански, два сутиена и чифт бикини.А, и роклята за кръщенето.
На успях да облека и 1/3 от гардероба си, обаче имам амбиция да разчистя това, което перманентно няма да нося, но ми е жал да махна.
За есента, може би, имам нужда от няколко фини блузи с дълъг ръкав, евентуално дънки, защото
подозирам, че
моите ще са ми много големи.
Но пак ще купувам на парче и ако нещо много ми хареса.

# 16
  • тук-там
Благодаря за темата!
Аз през август спазих предизвикателството за всеки ден с различен аутфит. Купих 2-3 неща само, така че и това предизвикателство частично съм покрила. През септември ще продължа да се придържам към минимализма. Харесвам септември, октомври не толкова.

# 17
Изключително съм щастлива, че лятото си отива, заради жегите.
Не че съм фенка на мокро и мъгла, но ги изтрайвам.
С жегите далеч не е така.
Записах си 4 процедури мезотерапия.
Относно гардероба, май само някакви боти ми трябват.

# 18
  • София
О, август се олях сериозно - 4-5 чифта дънки, 1 рокля, 3-4 блузки, даже и сандали някакви взех. Сега чакам и дънкова пола, но с повечето дънкови поли ми е некомфортно в сериозните горещини, така че те са по-скоро преходни. Септември ще бъде също толкова летен, то се вижда. Помня, че миналата година даже и октомври често ходех по къс ръкав.

# 19
Благодаря за темата, Ал Flowers Hibiscus

Септември ми е носталгично и леко тъжно за лятото, но в същото време ми действа презареждащо, като ново начало. Обичам и все още някак отбелязвам 15 септември. Толкова е хубаво по улиците, усмихнато, цветно, празнично. Есента ми харесва с цветовете, но лятото е моя сезон.

Пазаруването се опитвам да сложа в ред, като последната година открих добра идея за себе си в Pinterest. Папка Wishlist и слагам вътре неща, които много харесвам, независимо от цената. Това ме държи в концентрация да не се отплесвам в моментни или "изгодни" покупки. Разбира се, залитвам по някога, но като цяло, като фокусираните методи работят при мен.
Скрит текст:

Покупки, не по спешност, а когато намеря: ботуши за една копринена рокля и за шорти/бермуди; поредните маратонки...

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 07:18 от Elirost

# 20
Само мога да кажа, че се надявам до ноември да е златна есен наистина.
И аз като Деси. Есента е хубав сезон, но след нея идва зимата - студът не е моето.

# 21
  • София
И моето не е, зимата нямам желание да се глася, в най-големите студове ползвам яке за планина на Декатлон, което не е нищо особено, и не мога да нося любимите си обувки, защото снегът и солта в него ще ги съсипят.

# 22
  • тук-там
Зимата за мен идва с палтата и новите трендове при ски екипите Simple Smile

# 23
  • София
И аз се надявам септември да ни поднесе още доста топли и слънчеви дни. Тепърва ни предстои още един морски уикенд.
Многото зимни дрехи мен лично доста ме напрягат и гледам да ги олекотявам.
Тази сутрин излязох в 7:30ч по без ръкав, къси панталони и сандали. Малко помръзнах, ама като ми е още лятно.

# 24
  • София
Обещания за въздържание от покупки не съм давала, но и аз много малко неща съм купила това лято.
Имам нужда от 1-2 чифта дънки, но тепърва има време за това. И от класически, черни кубинки.  Не се сещам да ми трябва друго есенно-зимно.

# 25
  • Русе
Не искам лятото да си отива, още не! Все пак закупих един панталон за есента, модел като белия, с който ме бяхте удобрили.
Скрит текст:
Лейди и аз ти харесах обувките.

# 26
Е Септември не е точно есен, но ми замириса приятно!

Дрехи не съм купувала август. Почти спазих предизвикателството да изредим това, което имаме. Купих сандали за др лято и златните обувки,  които нося с удоволствие.

# 27
  • София
Това лято ми беше изключително тегаво, работа, смяна на работа, финансови проблеми. Аз затова спрях да пиша тук, почти нямам покупки, нито почивки. Та се надявам Септември да е по-лесен и приятен.
Ха, то имало предизвикателство!
Е, купих си червена рокличка и чанта-подарък за РД.

# 28
  • София/Севлиево
Благодаря за темата Ал.Върнахме се от морето,изпратих едното дете на градина,ММ в София на работа и сега си почивам от почивката Simple Smile
Есента още не съм я посрещнала(и не я очаквам преди рождения ден на малкия-1 октомври). Лятото ни е /беше/ и забавно,и безгрижно,и малко тегаво покрай състоянията на тийна и като се сетя,че идва 15.09 и ми се плаче...
Все още държа фронта с различни дрехи всеки ден (с изключение на банските,само 4 броя си бях взела).Купих си две летни рокли от Бургас на 27.08(на 26.08 имахме годишнина с ММ-21 години заедно и 18 години брак) и реших да си взема нещо по този повод.
Връщам се да чета предната тема,че почти 2 седмици не съм влизала във форума.Щастлива вечер ви желая.

# 29
Ал, мерси за новата тема!
Септември ми е най милия месец, още става за плаж, а курортисти почти няма. Нетърпимите, убийствени жеги са отминали и идват приятно топли, златни дни. Мравуняка от града се е разпръснал и завърнал по родните места след почивката.
Таз година септември започна с неприятности и се помрачи радостта ми от предстоящия месец.

Общи условия

Активация на акаунт