Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 97 501
  • 986
  •   1
Отговори

Добре дошли в новата септемврийска тема момичета! 🙂

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.
На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.
След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си, приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.
С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас!

Вместо запис, споделете как посрещате есента - с обликчение че жегите свършиха? С мъничко тъга, че още едно лято си отива? С желание за нови неща?

И линк към старата тема Август  '25
https://m.bg-mamma.com/?topic=1800790
Mоля, не цитирайте коментари със снимки

# 1
Благодаря за темата.
Обичам есента,  но ще ми липсва лятото. Изобщо не искам да започва учебната година,  защото тази година синът ми ще е в седми клас и драмата ще е пълна.
Чакам и втората част от почивката, надявам се времето да е хубаво.

# 2
  • Бургас
Благодаря за темата Ал!
G&B Винаги интригуващи неща показваш.
Всички които успях да видя сте страхотни.
При мен кръщенето мина,беше в Созопол,много хубаво си изкарахме. И внучето не плака - вече голямо момче на баба.
Есента посрещам с желание за прохлада и желание за нови неща![/img]

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 09:51 от begeli

# 3
Само мога да кажа, че се надявам до ноември да е златна есен наистина.

# 4
Лятото за мен свърши, дойде ли септември - край с топлото лятно време. Липсва ми. Имах невероятна ваканция на морето, дълга почивка се получи. Не очаквах, че ще ми хареса толкова много това лятно безвремие и време само за мен и любимия. Много добре ми се отрази явно, за първи път се връщам отслабнала.
Поръчах първи есенни дрехи, дънкова пола и дънки, ризи и някалко плетени блузи. Търся си нещо връхно, но не знам какво да е.
Благодаря за темата.

# 5
Чудесна  си, страхотни обувки и крака!
Най-чаровната баба!

# 6
Begeli, много си хубава в светло синьо и с дигната коса ❤️

Маргарити и аз многа обичам, в р-т Космос е с щипка български привкус и съвсем ги заобичах.

Льоня, честито палто!
Ще се радвам да се покажеш заедно с ботушите, с тази ти прическа ще ти стои много добре.

На Лейди сините обувки ми харесаха, близка госпожица ми се похвали със същия модел, в черно плюс ретро кожена чанта.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 10:33 от Al Georgieva

# 7
  • София
Благодаря за темата, Al.
На мен все още не ми е есенно, чакам си последните дни на море в Гърция, нищо лятно не съм прибирала. Радвам се, че големите жеги отминаха и се наслаждавам на приятните слънчеви дни.
Октомври обикновено ме хваща мрачното есенно настроение, но може би е такова и в комбинация със сатурновата дупка Smile

Begeli, чудесна си!

# 8
  • Ямбол
Обичам септември, обичам есента, обичам хладните сутрини и топлите следобеди, кестените по алеите, цветовете, мъглите, дъждовете, почти всичко обичам.

Пък и едни супер готини мадамки имат рождени дни през септември 🥹 (включая моя милост).

Днес съм с такава рокля:

Скрит текст:

Бегели, изглеждаш фантастично!

Ал, благодаря за темата!

# 9
Благодаря за новата тема Simple Smile
Не обичам месеците с Р и началото на учебната година. Надявам се на дълго циганско лято и мека зима.

# 10
Begeli, страхотно изглеждаш, това е твоята кройка, цвят и дължина!
Майола, вече за дълги ръкави ли е при вас? Много хубава рокля.

# 11
Майолке, разкошна си в тази рокля ❤️

Sunny29, труден период е 7-ми клас, търпение и търпение, и търпение 🤗

Момето*, как си днес? Обу ли токчетата? 😉
Много ми хареса на вчерашната снимка, дългия панталон-пола много ти стои.
Успех в новото училище!

# 12
  • Ямбол
Не, разбира се 😆, топло е, но роклята е лека, ръкавите широки, а и много си я харесвам.

Съни, има живот и след седми клас 😆, аз оцелях на джин с тоник 😅.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 11:36 от Майола Бени

# 13
Обичам топлата есен,която се различава от лятото само с липсата на екстремните жеги,но топла и красива.Особено обичам морето септември.Последните години пропускам този сезон в Бг,че съм при сина ми в Германия .Тази година ше му се насладя,също и на плодовете и зеленчуците.

# 14
Благодаря за новата тема! Да е изпълнена с красоти и вдъхновения!

Обожавам есента и всяка година я чакам с нетърпение. Началото на септември за мен е нещо като своеобразна Нова година, с всичко вълшебно и магично, което обикновено свързваме именно с празниците в края на декември.
Дойде ли средата на август, започвам да се подготвям за любия си сезон, да пазарувам нови аутфити, шалове, обувки, чанти, парфюми. До тази година, която се оказа преломна за мен в това отношение. Не очаквах, че този вид минимализъм може да ми се отрази толкова добре във всеки възможен аспект.
Затова продължавам и през семптеври с уговорката, която направих вчера за още едни (евентуално) сникърси и тренчкот. Между другото, благодаря за коментарите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт