Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 70 175
  • 683
  •   23
Отговори
# 555
  • София
Аз пък teal не харесвам. Но всички други модерни цветове, особено кафяво и бордо - да.

# 556
Деси, много си с готина така 🙂
в същия вид много се харесвам, но слагам черна блуза

Teal е разкошен цвят ❤️

Кафяво, бордо, патладжан на малко хора стоят добре на лицето. Стари и уморени изглеждат, особено като свежестта на младостта си е отишла.
Приятел от модния бранш вчера каза че би забранил винено червеното и кафявото 😃
Това по повод че се засилих за един костюм в тютюнево 😃

# 557
Много класическо и много ти отива, Деси!
Нали Simple Smile
А току що мернах, че цветът на 2026 ще е teal, което ме радва много! Много го харесвам във всякакви варианти, да не говорим, че за мен е равнопоставен на неутралите, защото се съчетава буквално със всичко - идеален и за аксесоари и за връхни дрехи, чанти, етц.!

Скрит текст:

Е тук вече ме прободе в сърцето Broken Heart
Толкова да ми отиват всичките нюанси на този цвят, че ще пазарувам с чиста съвест.

# 558
Пенева, дойде и нашия цвят на светлите очи, ммм! Ще се развихрим...
Патладжанено, бордо и кафяво са цветове, които аз не нося, придават ми землист тен на лицето! Тютюнево и горчица тоже! Най умряла съм с цвят горчица...

# 559
  • София
Нося бордо, но наистина избягвам да е близо до лицето, особено ако лилавее състарява много.
Подгънах си едни широки дънки и ги занесох на шивачка да ги фиксира така, вместо да ги режа по обичайния начин, нали е модерно така:

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 18:06 от Lizzy_Crow

# 560
  • Sofia
Това,  че бордо състарявало за конкретни дами/цветотип ли го твърдите или за всички в зряла възраст под общ знаменател? Аз изобщо не съм съгласна с второто.

# 561
написала съм на малко хора стоят добре на лицето. Стари и уморени изглеждат, особено като свежестта на младостта си е отишла.

# 562

^^^ колко хубаво значи, че сме вече достатъчно зрели и разумни и няма да гръмнем една торба пари за монохромно тоалетче на Мах Mara, а ще си купим я обувчици, я коланче, я кожена поличка или чанта в този цвят и ще си ги носим далеч от лицето. А късметлийките, които забършат някое винено палто от уши до пети ще им се наложи да си носят я перлите, я някой шал за туширане на рефлекта на цвета.

PS Точно както правим със черното, което дори още повече ни "състарява".

PS Но Карън е абсолютно права, че си има цветотипове, на които и на 18 год. винените оттенъци не са им стояли добре, както и такива (като нейният) за които този контраст и драма са много органични.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 19:35 от Agent Provocateur

# 563
Аз подозирам, че ще нося всички цветове от вторият ред надолу, че и някои дрехи в кафяво също... Simple Smile ... Е, бежово - бозавото с розов оттенък ще го пропусна, че не го харесвам Simple Smile . Но пък и моят самонадеян принцип по отношение на цветовете е "ако ми харесва, ще намеря начин да ми стои добре" Simple Smile ...

# 564
Teal е моят цвят, обожавам го във всичките му нюанси и никога не мога да му устоя.
Бордо нося в комбинации, добре ми пасва на цветотипа. Кафяво - обратното.

# 565
  • София
В първият монохром на Макс Мара  с удоволствие бих се накиприла Smiley

На мен всички цветове ми харесват. Понякога помагам с боички по лицето Smiley

# 566
  • София
Синьозелено... винено кафяво... пурпурно... умирам за тези цветове. Винаги съм ги обичала,  считам, че отиват на светлата ми кожа, тъмната коса и сини очи. Сигурно ме състаряват, ама то аз вече съм си стара Grinning

# 567
  • В морето
Аз подозирам, че ще нося всички цветове от вторият ред надолу, че и някои дрехи в кафяво също... Simple Smile ... Е, бежово - бозавото с розов оттенък ще го пропусна, че не го харесвам Simple Smile . Но пък и моят самонадеян принцип по отношение на цветовете е "ако ми харесва, ще намеря начин да ми стои добре" Simple Smile ...
Ей това най-много ми хареса, разпознах и себе си в него Blush

# 568
Харесвам цвят бордо, на мен ми отива, кафяво също.
Teal сам по себе си е хубав цвят, но не и за моя цветотип, ще пробвам нещо да се уверя.
Цитат
PS Точно както правим със черното, което дори още повече ни "състарява".
По универсален състаряващ цвят /след определена възраст/, от черното не познавам.

# 569
  • София
Без да подозирам се прибрах от Италия с актуалния цвят чанта-teal.В тренда съм,макар и случайно.
Грабна ме именно нестандартният цвят.Не съм измислила още с какво ще съчетвам.
Бордо много хресвам.Особено за чанти,бордото ми е новото черно.Харесала съм си няколко чанти в бордо.

Общи условия

Активация на акаунт